Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpaleni.NET

SmallDodger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SHnclwm.png

Odpaleni.net to jeden z nielicznych serwerów TeamSpeak 3 na którym masz wszystko pod ręką i za darmo. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania.Oferujemy Wam również świetną zabawę, organizujemy różne Eventy w postaci: Konkursów, Quizów, Idola, Battle DJ i wiele innych okolicznościowych zabaw na których można zdobyć atrakcyjne i jedyne w swoim rodzaju nagrody.Mamy wielką nadzieję, że spodoba Wam się klimat na naszym serwerze i będziecie nas częściej odwiedzaćPoza tym, oferujemy:- Niepowtarzalny Klimat (U nas możesz wejść i porozmawiać na każdy temat)- Darmowe Kanały- Wszystko za darmo- Niskie pingi- Dorosłą administrację- Miłą obsługę- Eventy (różnego rodzaju zabawy)- Online 24/7- 768 slotów- Kanały publiczne, prywatne i społecznościoweJuż teraz wejdź i zobacz osobiście IP: Odpaleni.net

Opublikowano

Stanowczno odradzam. Reklamują się na innych serwerach. Chciałbym porozmawiać o Tym z MM55, albo z jakimś Właścicielem ;)

@edit:

Sprawę chciałem wyjaśnić, lecz do sedna nie doszedłem. Chciałem wszystko wyjaśnić na oddzielnym kanale, Gorzał(Technik) dał mi 5 sekund, po czym zbanował za niby VPN.

Tutaj dowodzik:

aiDryFS.png

Widać serwerek BARDZO profesjonalny, skoro banują tak z dupy za niby VPN. 

@edit:

Jeszcze jeden dowodzik, jak się reklamują :)

clwa1H3.png

OO, jeszcze widzę, że założycielem tego tematu jest sam Flowek. Powiem CI tyle gimbusku, że pokazujesz swój wysoki iloraz inteligencji. Ciekaw jestem, czy taki cwany byłbyś też w realu ;>

@edit:

chce się trochę jeszcze pośmiać, a więc wrzucę parę ss :)

\/ \/ \/ \/ \/ \/ 

sSEZ2rV.png  >>Nowe słowo? Reaktywany?

GDoy8vn.png >> No tak rozwijacie się bardzo szybko. Reklamując się na innych serwerach.

xV2M0m4.png >>A to jak banujecie bez powodu, to też można nazwać profesjonalizmem?

\/ \/ \/ \/ \/ \/

Opublikowano

Stanowczno odradzam. Reklamują się na innych serwerach. Chciałbym porozmawiać o Tym z MM55, albo z jakimś Właścicielem ;)

@edit:

Sprawę chciałem wyjaśnić, lecz do sedna nie doszedłem. Chciałem wszystko wyjaśnić na oddzielnym kanale, Gorzał(Technik) dał mi 5 sekund, po czym zbanował za niby VPN.

Tutaj dowodzik:

aiDryFS.png

Widać serwerek BARDZO profesjonalny, skoro banują tak z dupy za niby VPN. 

@edit:

Jeszcze jeden dowodzik, jak się reklamują :)

clwa1H3.png

Popieram osobę wyżej , crack licencja & mBot też lewy

Gorzał i jego ts  :v

­

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Oczywiście nie polecam ts,a a w szczególności administracji. Na mojego ts WYSYŁAJĄ chamskie reklamy o zmianie ip 

Widać Gorzał nie zna innych sposobów żeby "przyciągnąć" użytkowników na ts ....

Edit:1

Wszedłem na ts, napisałem do administratora "ᴜsᴇʀᴇᴋ"  z zapytaniem

"<21:23:54> "Dominik": czesc

<21:24:04> "ᴋʀᴇᴀᴛʏωɴʏ": Dobry wieczór. 
<21:24:10> "Dominik": Ja z takim pytaniem dużo jeszcze wejdzie PIERDOLONYCH botów i bedzie reklamować tego ts,a?
<21:24:20> "Dominik": Bo to jest szczyt chamstwa
<21:24:27> "ᴋʀᴇᴀᴛʏωɴʏ": jakich botów?
<21:24:43> "Dominik": http://scr.hu/92t8/le9to
<21:24:50> "Dominik": prosze
"

Po 3s dostałem bana:

<21:24:53> Zostałeś zablokowany za 31 day(s) na serwerze przez "ᴜsᴇʀᴇᴋ" (Wypierdalaj!)

Jeszcze raz nie polecam tego "spi3rdolonego tsa
Opublikowano

Serwer żałosny. Zostałem wyrzucony podczas przesiadywania na kanale AFK.. Reklamują sie na innych TeamSpeak'ach oraz crack licencja.­

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera, najgorszy projekt serwerów w 2016r. Administracja jest tak żałosna że chodzą po innych serwerach i reklamują i próbują wywalić serwer.. Po prostu skandal..

Jak szukacie dobrego serwera, który zapewnia wam spokój i dobrą opinie to odradzam ten serwer.

Już nie wapomne o licencji oraz aplikacji mbot. Wszystko crack.

Opublikowano

Powiem tak zgadzam się z Panami wyżej po prostu dziecinnie się zachowują chodząc i reklamując swój gówniany serwerek na lepszych serwerach po prostu to jest banda dzieci których nie można polecić chodź ostatnio sam MM55 pisał do mnie czy pomogę mu przy teamspeak'u po za tym crack licencja oraz aplikacja mbot ;)

AOWD3IA.png

Opublikowano

SHnclwm.png

Odpaleni.net to jeden z nielicznych serwerów TeamSpeak 3 na którym masz wszystko pod ręką i za darmo. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania.Oferujemy Wam również świetną zabawę, organizujemy różne Eventy w postaci: Konkursów, Quizów, Idola, Battle DJ i wiele innych okolicznościowych zabaw na których można zdobyć atrakcyjne i jedyne w swoim rodzaju nagrody.Mamy wielką nadzieję, że spodoba Wam się klimat na naszym serwerze i będziecie nas częściej odwiedzaćPoza tym, oferujemy:- Niepowtarzalny Klimat (U nas możesz wejść i porozmawiać na każdy temat)- Darmowe Kanały- Wszystko za darmo- Niskie pingi- Dorosłą administrację- Miłą obsługę- Eventy (różnego rodzaju zabawy)- Online 24/7- 768 slotów- Kanały publiczne, prywatne i społecznościoweJuż teraz wejdź i zobacz osobiście IP: Odpaleni.net

Fajny crack, report do teamspeak.com już jest :D

Jeszcze do tego bezczelna reklama + DDoS.

A o mBocie nie wspomnę...

Nie pozdrawiam, Robert.

­

Opublikowano

mBOT lewy, crack licka i jeszcze kolega na moim serwerze się reklamował a potem zajebał mój serwer do supportu o licke ;') Słaby ts. 

Szkoda tylko tego serwera z hosteamu.

inetnum: 178.217.184.0 - 178.217.191.255
netname: HOSTEAM-1

Proszę specjalnie dla założyciela tematu:

https://support.teamspeakusa.com/index.php?/Tickets/Submit

Na dole strony wybieramy przycisk "Piracy [English]",

https://scr.hu/0YXJ4g

Przechodzimy do następnej strony przyciskiem "Next",

Wypełniamy podane pola. Adres serwera odpaleni.net: 178.217.185.51

https://scr.hu/570yeR

Przechodzimy na dół strony wypełniamy captche i wysyłamy zgłoszenie :)

thats.png

Opublikowano

Nie wiem co może być śmiesznego w rozwiązaniu sprawy.  Może zamiast wrzucać screen bez mojej zgody odpisałbyś na ta właśnie wiadomość. 

Opublikowano

@MM55

Nie ma po co odpisywać idiotom, którzy myślą, że reklama na innych teamspeakach, reportowanie crack licki (w tym momencie hipokryzja z waszej strony),crack mBOT czy DDOSY to jedyna linia obrony i zawalczenia na rynku (?). Cóż sam korzystałem z crack licki - więc też nikogo nie reportowałem kto miał ową licencje. Nie chciałem zachowywać się jak hipokryta w porównaniu do Was. Ale z tego co widzę co niektórzy mają większy problem intelektualny połączony z brakiem poszanowania innej osoby. Skąd taka opinia? A może dlatego, że DDOS to wasza jedyna linia obrony. Szkoda, że nadal zapomnieliście zablokować IP VPNów cwaniaczki i nadal da się na darmówkach wchodzić. Jeszcze jedno. Kumpla zbanowaliście, który nawet na VPNie nie wszedł. Ale oczywiście, że powód to "VPN". Czy dla Was każda osoba spoza Polski to wróg? Życzę powodzenia z takim podejściem do świata. 

---

Podaj mi paragraf w którym jest uwieczniony zapis, że nie można upubliczniać prywatnej rozmowy bez zgody obu stron - byłbym wdzięczny.

thats.png

Opublikowano

Cóż ja osobiście tych ddosów reklam na inne serwery nie robiłem mam a raczej miałem  tam range root i to tyle. 

Opublikowano

@MM55

Nie ma po co odpisywać idiotom, którzy myślą, że reklama na innych teamspeakach, reportowanie crack licki (w tym momencie hipokryzja z waszej strony),crack mBOT czy DDOSY to jedyna linia obrony i zawalczenia na rynku (?). Cóż sam korzystałem z crack licki - więc też nikogo nie reportowałem kto miał ową licencje. Nie chciałem zachowywać się jak hipokryta w porównaniu do Was. Ale z tego co widzę co niektórzy mają większy problem intelektualny połączony z brakiem poszanowania innej osoby. Skąd taka opinia? A może dlatego, że DDOS to wasza jedyna linia obrony. Szkoda, że nadal zapomnieliście zablokować IP VPNów cwaniaczki i nadal da się na darmówkach wchodzić. Jeszcze jedno. Kumpla zbanowaliście, który nawet na VPNie nie wszedł. Ale oczywiście, że powód to "VPN". Czy dla Was każda osoba spoza Polski to wróg? Życzę powodzenia z takim podejściem do świata. 

---

Podaj mi paragraf w którym jest uwieczniony zapis, że nie można upubliczniać prywatnej rozmowy bez zgody obu stron - byłbym wdzięczny.

No powiem ci ,że też mnie ciekawi bardzo ten paragraf dla mnie to jakaś żenada tak jak ich ten cały serwerek po prostu nic nie warty prędzej czy później padnie a i tak zgłoszenia wyślę dzisiaj bo kolega wysłał wczoraj ^^.

AOWD3IA.png

Opublikowano

Im więcej osób wyśle zgłoszenia tym szybciej ten smieszny serwerek im padnie ;)

Co wam da te zgłaszanie , zmienią IP maszyny i po problemie .

Opublikowano

DZIĘKUJE ROBACZKI ZA TAK MIŁE OPINIE ORAZ TE ZGŁOSZENIA ^^

MAM NADZIEJE, ŻE KIEDYŚ DOJDZIEMY DO POROZUMIENIA  xD  xD  xD

NA CHWILE OBECNĄ KAŻDY ZOSTAŁ ODBANOWANY, POSTARAM SIĘ ABY WIĘCEJ TAKIE AKCJE TYPU REKLAMY NA WASZYCH SERWERACH NIE MIAŁY MIEJSCA, WPADNIJCIE DO NAS I PODRZUĆCIE IP SWOJEGO SERWERA!  :v

POZDROWIENIA CHORE ŚWIRY WASZ WUJEK G. B) B) B) B) B) B)

LMOa2dk.png

rK8O1di.png

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

A ja tam polecam, teraz jest bardzo dobrze zrobiony <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Administracja poleca swój serwer hah. Tak. Dostaną blacklistę i będą zmuszeni wykupić nowy serwer a wtedy użytkownicy będą odchodzić bo ten śmieszny serwerek ma słaby uptime. ;')

thats.png

Opublikowano

Administracja poleca swój serwer hah. Tak. Dostaną blacklistę i będą zmuszeni wykupić nowy serwer a wtedy użytkownicy będą odchodzić bo ten śmieszny serwerek ma słaby uptime. ;')

@Vecas przecież to pewnie Gorzał wymusza od nich te opinię by poprawić se reputację co im to da skoro tak czy siak blacklistę dostaną i każdy ich serwerek padnie po 1 msc po prostu to jest dla mnie dziecinny serwer tak jak jego Administracja śmiechu warci są. ;)

AOWD3IA.png

Opublikowano

DZIĘKUJE ROBACZKI ZA TAK MIŁE OPINIE ORAZ TE ZGŁOSZENIA ^^

MAM NADZIEJE, ŻE KIEDYŚ DOJDZIEMY DO POROZUMIENIA  xD  xD  xD

NA CHWILE OBECNĄ KAŻDY ZOSTAŁ ODBANOWANY, POSTARAM SIĘ ABY WIĘCEJ TAKIE AKCJE TYPU REKLAMY NA WASZYCH SERWERACH NIE MIAŁY MIEJSCA, WPADNIJCIE DO NAS I PODRZUĆCIE IP SWOJEGO SERWERA!  :v

POZDROWIENIA CHORE ŚWIRY WASZ WUJEK G. B) B) B) B) B) B)

Ciekaw jestem po co Ci nasze ip teamspeaków... Czyżbyś chciał znowu ddosować innych i rozsyłać reklamy? Ciekawe...

thats.png

Opublikowano

A ja tam polecam, teraz jest bardzo dobrze zrobiony <3

Jesteś tam adminem, więc tylko dlatego polecasz.

Nie polecam.

Oszust gorzał i reszta przygłupów z ts3public.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...