Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką w Metin2

Gubis3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się zapytać czy istnieje rozwiązanie mojego problemu.

Otóż jakiś czas temu (jakiś miesiąc temu) grając sobie w Lige Legend zrobił mi się czarny ekran,

zlagowało mi komputer (co się często nie zdarza) i komputer musiałem zrestartować.

Po restarcie chciałem zagrać w metina na jakimś privie, bodajże Vesteris, nie działał mi ekran,

robił się czarny po zalogowaniu na konto, a w grze nic nie widziałem, inne serwery również tak działały,

myślałem że to karta graficzna nawala, ale wszystko było z nią dobrze, sprawdzam aktualizacje codziennie i wszystko było zainstalowane.

Po kilku godzinach przeszukiwania for, pobierania sterowników itd. doszedłem do wniosku że trzeba zrobić backup'a.

Po zrobieniu backup'a wszystko działało dobrze aż do godziny 19 wczorajszego dnia.

Nie wiem co z tym zrobić widziałem kilka postów o tym, ale już opadają mi ręce. Mam nadzieję że mi pomożecie, będę wdzięczny. Tutaj wstawie kilka screenów i specyfikacje komputera:

Mój komputer to laptop.

Grafika: NVidia GeForce 840M/Intel ® HD Graphics 5500

Procesor (Tak wiem że słaby ;d): Intel ® Core i7-5500U CPU @ 2.40GHz

System operacyjny: Windows 8.1 64 bit

A i jeszcze zaznaczę że gry takie jak Counter Strike Global Offensive, League Of Legends, Saints Row 4, WarFace, BF3, COD MW3 etc.

Działają mi na 200+ fps'ach na wysokich ustawieniach.

Tutaj zamieszam screeny okna metina:

05enstbq4m8g_t.jpg

govyffok6dm2_t.jpg

Mam nadzieję że pomożecie, pozdrawiam Tajgson :)

Opublikowano

Dziękuję że próbujesz, ale już naprawiłem problem. Musiałem odinstalować sterowniki zintegrowanej grafiki i zainstalować je ręcznie, odrazu pomogło :D Do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...