Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyzwisko "rak"

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

ostatnio zauważyłem że ludzie zaczynają wyzywać się od "raków"

czy tylko ja uważam że osoby zwracając się do kogoś w ten sposób są ograniczeni umysłowo?

historia tego zapewne wyglądała tak że jakiś gumbusek to powiedział, a reszta podłapała i się zaczęło.. moda na wyzywanie od raków

napisałem ten temat ponieważ jestem zażenowany internetową patologiom która przybiera coraz to większą skale

źródłem tej patologi są youtuberzy których oglądacie (nie wszyscy) czyli ludzie którym nie chce się pracować i wolą gadać do mikrofonu, a ich odbiorcami są BEZMÓZGIE ślepo wpatrzone w monitor dzieci.

jeśli oglądasz zjebów typu gimper,isamu, rezi, jdobrovsky, nitro to wiedz że jesteś takim samym zjebem jak oni i nic z Ciebie nie wyrośnie

to nie przypadek że ich widzowie mieszczą się w przedziale wiekowym 9-15 lat ponieważ dostosowują się do poziomu swoich "fanów"

PAMIĘTAJ !

NIKT NORMALNY NIE OGLĄDA TEGO SYFU WIĘC ODBIJ SIĘ OD DNA.

Koniec lekcji ;)

pakujcie kredki i do spania.

Opublikowano

Święte słowa, pjontka

Ale nie od dziś wiadomo, że na dzieciakach 8 - 16 lat można zbijać niezły hajsik

@androidfanboy

pewnie, że można

ale dzieciakom wystarczy zaserwować jakiś gówniany content i $$$ wpadają ;)

Opublikowano

Jeśli szczypie cie odbyt o takie rzeczy to masz chyba ze sobą problem :v To co ktoś ogląda to od niego zależy i jeśli mi się będzie k***a podobać oglądanie hodowli jedwabników to będę ją oglądać, a tobie gówno do tego i nie masz prawa oceniać tak pochopnie innych osób.

A jesli chodzi o wyzwysko od raka, mam znajomego ~16 lat nie wiem dokładnie, ma raka z przerzutami, jakoś mu to nie przeszkadza, ale cóż, trzeba mieć coś takiego jak dystans.. tego wielu ludziom brakuje i uważają się za nie wiadomo kogo

graphic.png

Opublikowano

Bezsensowny temat, autor jak widać nie ma co robić tylko dzieci oglądać na youtube by sobie potem po krytykować ich słownictwo.

Gdzie ty tu widzisz patologię poza swoją ideologią robienia z igły widły ? To właśnie takie gimpy jak ty bezsensownym pieprzeniem z niczego robią sprawę. Dziś raku a jutro co może jajko albo koło będzie słowem be i patologicznym? Idź się leczyć z tej swojej nadwrażliwej patologii i przestań oglądać głupoty bo jak widać to ci nie służy. 

W moich regionach rak, raku mówi się na kogoś małego, młodszego i jakoś nikt za patologię tego nie uważa.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Szczerze to nie mam nic do wyzwiska "rak". To słowo doskonale określa wszystkie dzieci oglądające kanały wymienione powyżej.

Tak poza tym to te wyzwisko jest już dość stare i jest one również używane w języku angielskim "cancer".

Opublikowano

Wciskanie nosa w to co robi inny człowiek ze swoim wolnym czasem to rak. Swoją drogą co ten rodzaj wyzwiska ma wspólnego z youtubem to nie mam pojęcia. Określenie bardzo popularne jeszcze przed czasami, kiedy ci ludzie mieli swoje kanały, tylko nie w polsce.

Opublikowano

Ja zaczęłam wyzywać od raków w momencie, w którym wróciłam do lola i zagrałam parę meczy z randomową drużyną. To słowo chyba na stałe już wpisało się do historii gier multiplayer. 

Opublikowano

Ja zaczęłam wyzywać od raków w momencie, w którym wróciłam do lola i zagrałam parę meczy z randomową drużyną. To słowo chyba na stałe już wpisało się do historii gier multiplayer. 

Ja też z tym słowem spotkałem się w szczególności w grach mmo.

Nie od dziś wiadomo że ci youtuberzy szerzą patologie. Jaki sens ma ten temat?

Opublikowano

Ja też z tym słowem spotkałem się w szczególności w grach mmo.

Nie od dziś wiadomo że ci youtuberzy szerzą patologie. Jaki sens ma ten temat?

sens nawracania ludzi i uświadomienie im że podążanie za modą nie oznacza że jesteś "fajny" :)

a to że takie słownictwo używają za granicą nie znaczy że trzeba ich naśladować i szerzyc dżume w Polsce

Opublikowano

Jeśli szczypie cie odbyt o takie rzeczy to masz chyba ze sobą problem :v To co ktoś ogląda to od niego zależy i jeśli mi się będzie k***a podobać oglądanie hodowli jedwabników to będę ją oglądać, a tobie gówno do tego i nie masz prawa oceniać tak pochopnie innych osób.

A jesli chodzi o wyzwysko od raka, mam znajomego ~16 lat nie wiem dokładnie, ma raka z przerzutami, jakoś mu to nie przeszkadza, ale cóż, trzeba mieć coś takiego jak dystans.. tego wielu ludziom brakuje i uważają się za nie wiadomo kogo

Jeżeli komuś imponuje jeżdżenie po innych ludziach, sypanie wulgami na prawo i lewo i oglądanie rzeczy które są poniżej poziomu zwierzęcia to chyba wnioski nasuwają się same, że taka osoba jest po prostu albo skończonym kretynem albo niespełna rozumu. Człowiek, który ma jakiekolwiek wartości nawet zbuntowany gimbus od razu takie materiały odrzuca. Oceniać ludzi może każdy nigdzie nie jest to zabronione ani w kodeksie karnym ani moralnym.

Cyrk.png

Opublikowano

Święte słowa, pjontka

Ale nie od dziś wiadomo, że na dzieciakach 8 - 16 lat można zbijać niezły hajsik

Żebyś się nie zdziwił że i na starszych można :P

Opublikowano

#up

na starszych da sie o wiele więcej ale trzeba byc poważnym człowiekiem, niektórym sie nie chce

#top

ja też nie jetem tym zachwycony ale nie mam parcia ŻEBY WYKRZYCZEĆ NA FORUM JA TO K***A MI ŹLE O NIEEEEEE CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ.

osobiście wole używać określenia pałeczka okrężnicy zamiast "raka", ale tak, zachodnia moda do nas weszła a cancer razem z nią

ae1d1005fe.png

Opublikowano

A to wszystko pisze chłop o nicku 'Bakany'. Nice.

Pieprzenie. To się nazywa wolność słowa, mam prawo mówić to co chcę, jak chcę i kiedy chcę, a Tobie nic do tego.

Opublikowano

O Odynie ! , dzieci wyzywają innych od raków , i co z tego ?

Przecież to nadal lepsze niż  "riposty" w stylu "twoja stara"

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli komuś imponuje jeżdżenie po innych ludziach, sypanie wulgami na prawo i lewo i oglądanie rzeczy które są poniżej poziomu zwierzęcia to chyba wnioski nasuwają się same, że taka osoba jest po prostu albo skończonym kretynem albo niespełna rozumu. Człowiek, który ma jakiekolwiek wartości nawet zbuntowany gimbus od razu takie materiały odrzuca. Oceniać ludzi może każdy nigdzie nie jest to zabronione ani w kodeksie karnym ani moralnym.

wisi mi to co jest na tych kanałach, serio, tak samo jak mi to wisi czy moi znajomi to oglądają. obchodzi mnie jaka jest osoba, a nie to co ona ogląda, no k***a, wyjmij kij z dupy.

graphic.png

Opublikowano

Obrażanie słowem "rak" nie tylko się używa w Polsce również za granicami naszego pięknego kraju. U internautów określenie te używane jest w stosunku do osób bardzo głupich do których nic nie dociera co się powie i są na tyle głupi, że nie da się ich głupoty opisywać słowami. Przeważnie te osoby nie tylko sobie szkodzą ale również i nam w dużym stopniu przez co włącza nam się "furia" i sadzimy wulgaryzmami i obelgami.

Myślę, że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...