Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokaż swoje auto

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się każdy chwali to czemu nie ja :D Merol amg a45

6771014649476981518347.jpeg

To w końcu w mazurach mieszkasz czy Niemczech?

4.jpg

Dużo młodych osób jeździ tym autem, bo jest stosunkowo tanie i niby "młodzieżowe", osobiście moim zdaniem jest beznadziejne za podobne pieniądze kupimy coś bardziej eleganckiego i zarazem mocniejszego, no ale nie mnie to oceniać.

Opublikowano

Jak się każdy chwali to czemu nie ja :D Merol amg a45

w wieku 23 lat udalo ci sie zarobić na taki samochód? pożyczyles od ultra bogatych rodziców bananie czy zobaczyles taki na ulicy i strzeliłeś mu fote? a moze z internetu?

daj czasoznaczek z zewnątrz i wewnątrz to ci uwierzę. Najlepiej pokaż fragment jakiegoś dokumentu że jest twój

niektórzy ci jeszcze uwierzą (jak widać wyżej), stąd mój post

takie atencjowanie sie czyms czego sie nie posiada to niezła cebula i januszostwo szczerze mówiąc

Dlaczego twierdzisz że skoro ma 23 lata nie mógł już zarobić na taki samochód? Kur.wa ludzie,czy naprawde jest jakis próg wieku żeby móc kupowac sobie taki samochód za swój hajs? Wiesz ile osób młodszych od niego zdołało już kupić za zarobiony przez siebie hajs np. wille czy samochody za miliony? Cebula... :v

Na pewno nie w polsce keppo

Zdziwilbys sie :D ON nie ma tego samochodu,pełno jest takich fot w internecie lecz da sie już w tym wieku zarobić na takie cacko.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dużo młodych osób jeździ tym autem, bo jest stosunkowo tanie i niby "młodzieżowe", osobiście moim zdaniem jest beznadziejne za podobne pieniądze kupimy coś bardziej eleganckiego i zarazem mocniejszego, no ale nie mnie to oceniać.

Banany dupa cicho.

Dlaczego twierdzisz że skoro ma 23 lata nie mógł już zarobić na taki samochód? Kur.wa ludzie,czy naprawde jest jakis próg wieku żeby móc kupowac sobie taki samochód za swój hajs? Wiesz ile osób młodszych od niego zdołało już kupić za zarobiony przez siebie hajs np. wille czy samochody za miliony? Cebula... :v

Mało którego dwudziestolatka stać na auto. W tym wieku siedzi się na studiach i martwi co do gara wrzucić. I nie mówię tu o ewenementach, jak Kaszubski.

Tak w ogóle uśmiech mi się na twarzy rysuje, kiedy czytam bananki piszące o aucie za grubo ponad 200 tyś. złotych (pomijając realne koszty utrzymania), że jest tanie. Albo to jakaś alternatywna rzeczywistość Polski, gdzie każdy zarabia minimum 20k, albo bait.

3066914650456961360387.jpeg

A i z definicją cebuli raczę się zapoznać. 

Opublikowano

Banany dupa cicho.

kiedy czytam bananki piszące o aucie za grubo ponad 200 tyś. złotych (pomijając realne koszty utrzymania), że jest tanie.

A nie mam racji? U mnie dużo takich mercedesów jeździ, sam do mercedesa nic nie mam, ale to nic innego jak sportowy kompakt, ani to ładne - ani dobrze wyposażone... Ale jak napisałem nie mnie to oceniać.

A mam pisać, że łoł, respekt itp. ? Nasza waluta jest słaba, z mojego punktu siedzenia i widzenia 200 tysięcy to nie dużo i jeśli ten mercedes naprawdę tyle kosztuję to zazdrościć głupoty właścicielom, bo auto słabiutkie jak na taką kwotę ( w sensie jakość wykonania wnętrza, bo na testowanie osiągów to ja za młody jestem ).

Opublikowano

200 tysięcy to nie dużo

Jak odetniesz się od pępowiny, to pogadamy.

To tak szybko nie nastąpi raku.

Przestań patrzeć na świat tylko pod kątem pieniędzy. Na brak pieniędzy może i nie narzekam, ale drażni mnie fakt jaki stosunek mają ludzie do pieniądza.

Samochód jak samochód - dużo osób jeździ autami za ponad 100 tysięcy i jakoś nikt orgazmu na ich widok nie dostaję. Duda jeździ od niedawna najnowszym BMW 7 za ponad 500 tysięcy i jakoś nikt orgazmu na widok takiego samochodu nie dostaję... ale jak zobaczą jakiegoś kompakta ze spojlerem to od razu - WOW.

Opublikowano

200 tysięcy to nie dużo

Jak odetniesz się od pępowiny, to pogadamy.

To tak szybko nie nastąpi raku.

Przestań patrzeć na świat tylko pod kątem pieniędzy. Na brak pieniędzy może i nie narzekam, ale drażni mnie fakt jaki stosunek mają ludzie do pieniądza.

Samochód jak samochód - dużo osób jeździ autami za ponad 100 tysięcy i jakoś nikt orgazmu na ich widok nie dostaję. Duda jeździ od niedawna najnowszym BMW 7 za ponad 500 tysięcy i jakoś nikt orgazmu na widok takiego samochodu nie dostaję... ale jak zobaczą jakiegoś kompakta ze spojlerem to od razu - WOW.

Po co przyklad z duda? Przeciez jest roznica, jak wydajesz 500tys ze swojej kieszni a podatnikow. Moze cie zdziwi, ale 50tys euro to duze pieniadze, nawet w krajach, w ktorych waluta jest ojro. Pieniadze na drzewie nie rosna.

Opublikowano

Banany dupa cicho.

Mało którego dwudziestolatka stać na auto. W tym wieku siedzi się na studiach i martwi co do gara wrzucić. I nie mówię tu o ewenementach, jak Kaszubski.

Tak w ogóle uśmiech mi się na twarzy rysuje, kiedy czytam bananki piszące o aucie za grubo ponad 200 tyś. złotych (pomijając realne koszty utrzymania), że jest tanie. Albo to jakaś alternatywna rzeczywistość Polski, gdzie każdy zarabia minimum 20k, albo bait.

3066914650456961360387.jpeg

A i z definicją cebuli raczę się zapoznać. 

To że mało ktorego dwudziestolatka stać na samochód to znaczy że żadnego nie stać na samochod za setki tysięcy?

79160594027661829163.png

Opublikowano

A zaczęło się od głupiego co myślał że poudaje bogacza publikując nie swoje zdjęcia samochodu. ;)

To że mało ktorego dwudziestolatka stać na samochód to znaczy że żadnego nie stać na samochod za setki tysięcy?

To nie znaczy że go nie stać za dziesiątki. Miałem samochód ( ten z fotki wczoraj sprzedany za £6 000  , za duże koszty utrzymania samochodu ponad £2 500 )  i spokojnie zarobiłem na niego przez pół roku.

Jak widać jeśli się chce to można. 

W każdej chwili mogę kupić nawet za £20-30 tyś ale po co, jak to wielu pisało samochód dla szpanu, pozycji w społeczeństwie jest mi nie potrzebny. Ma jeździć i być funkcjonalny. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pod moim postem należy wstawiać tylko zdjęcia swoich samochodów wraz z weryfikacją (kartka itp)

Zdjęcia bez weryfikacji lub ściągnięte z internetu, posty bez zdjęć będą usuwane a autorzy karani w kategorii Spam.

Zrobiłem lekką czystkę postów, które nie spełniają w/w kryteriów, bądź są nieregulaminowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...