Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie gra najwięcej osób?

phantom211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z Polskich to jeszcze Athes na chwilę obecną 

no i wielu ludzi gra na zagranicznych typu Rubinum czy Tsuyoshi2

555_1918644_1_.png

Antaris - GameOver - 1lvl - [ Loading ]

Opublikowano

Zastanawiam się na Vesteris / Dreikon / Tanavis / Athes ale nie wiem które wybrać.... 

baria.pl

Opublikowano

Zastanawiam się na Vesteris / Dreikon / Tanavis / Athes ale nie wiem które wybrać.... 

Vesteris na chwilę obecną to chyba najlepszy wybór. Serwer stabilny i gra sporo osób.

Co do tematu to od siebie polecam Ravia / Vesteris / Rubinum (niemiecki z językiem PL) / Balmora.

Opublikowano

Grałem na Walmor, ataki ddos i już 2 dzień naprawiają wiec mówię zrobie sobie jakąś przerwę grałem na averionmt2 ale bugów w cholere, to mówie znajdę coś lepszego.
Ściągnąłem clienta Baria.pl pare h temu, wbiłem jakieś 20 minut temu, nie działa... No szk*rwa... 

Ja jak rejestruje konto a stronce głównej serwera to jakiegoś pecha przynoszę chyba...

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Az dziwne, ze nikt nie wymienił WOM2. Serwer zagraniczny (miedzynarodowy), ale gra tam okolo 1k osob (1k IP, tzn nie liczy dropow buffow itp).

Poza tym od uuja jest na Vesterisie (Polski Medium)

PL'a stanowczo odradzam. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jeżeli szukasz czegoś stabilnego i ciekawego, to popularny jest międzynarodowy serwer Rubinum. Przez 9 lat gry, jest to jeden z trzech serwerów jaki mogę komuś polecić.

Opublikowano

Nie nazywajcie SG globalem , bo dawno temu już stracił licencje. Jedyny sensowny global z dużą ilością graczy to WoM2. Jeżeli chodzi o prywatne , to Vesteris jest  bardzo zaludniony i stabilny , jednak polecam poczekać na Antarisa. 

Opublikowano

zgadam się z osobami wyżej warto poczekać na Antarisa, wyczuwam 2k ludzi online minimum

To trochę poczekacie :D 

Opublikowano

Global:

Diumar

Samos

Negros

Prywatne:

Vesteris

Virtual

Laneris

Dreikon

Tanavis

Skąd wziąłeś takie dane, że na Virtual'u dużo ludzi ? Chyba same sklepy offline 

242662WizKhalifa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wom2 jest spoko, przerzuciłem się z singapura i to drugi najlepszy przerzut w życiu zaraz po "z margaryny na masło"

Ogólnie polecam :)

Mógłbyś powiedzieć coś więcej o tych dwóch serwerach? Bo chciałbym zacząć na metin2.sg, ale mam wrażenie, że mało ludzi tam gra.

148x2p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...