Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

..::Shadow::..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świeży Haczek z Rana

Inf. O hacku

Niestety jak miałem go dodać, coś mi się zrombało i niewszystkie opcje chodzą

NP , No Recoil

Chams już działa

No ale w każdym razie macie w hacku wmontowaną preme 5 slot

i inne bajery

A teraz dajcie mi się wyspać no i tu macie skan i tp :

http://ul.to/0bmklb

Download

Skan

Screny :

2 Hack Screen

1 Hack Scren

Ja i tak Cie kocham neciku ;**

819787779.png

Opublikowano

czemy jak mam tego hacka to mi wyskakuje to premium to jak biore gold to wtedy biore item shop

i biore mp7a1 i mi pisze no avaliable premium only

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie się też wydaje ze już był bo jest taka sama nazwa... ale cóż musze go zobaczyć..

Topic linki dajemy w code więc pamiętaj na rpzyszłość a teraz ci to narazie zmieniam...

PS aha i premka nie daje żadnego 50 % expa pod koniec to jest tylko i wyłącznie wisual i nie można też kupić dzięki temu żadnej broni...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Mnie się też wydaje ze już był bo jest taka sama nazwa... ale cóż musze go zobaczyć..

Topic linki dajemy w code więc pamiętaj na rpzyszłość a teraz ci to narazie zmieniam...

PS aha i premka nie daje żadnego 50 % expa pod koniec to jest tylko i wyłącznie wisual i nie można też kupić dzięki temu żadnej broni...

To tylko nazwa ta sama (albo injector zmieniony...) bo tamten mi juz nie dziala. za to ten smiga ;D

jak sie nie dostaje?

To zalezy chyba od hacka... mialem takiego ze premka i exp + z niego mi nie dzialaly i rzeczywiscie byl to visual, ale trafilem jakis czas temu na fajnego haczka, gdzie premka byla visual, ale exp dostawalem naprawde ;] niestety hack detected zostal ino teraz juz bez gram :)

takze - to raczej od hacka zalezne, czy dziala te %+ czy nie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na pewno nie dostaje się expa. Bez różnicy jaki hack. Mogę dać głowę, że nie jest to możliwe.

K2 prędzej wyłączyło by całą grę, niż mieliby pozwolić na działanie któregokolwiek przywileju premki w cheatach.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Można prosić inny link do pobrania bo ten mi nie działa.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...