Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzmacniacz sygnału wi-fi - kupno

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam wzmacniacza sygnału wi-fi. Chciałbym, aby owy wzmacniacz łapał "1 pasek wi-fi" i zmieniał go na więcej. Musi też wzmaniać sygnał, żebym miał szybszy internet

Budżet: ok. 100 zł nie więcej

Firma: Nie bardzo mnie obchodzi firmowy wzmacniacz, byleby funkcjonował

Wygląd: Nawet jeżeli wzmacniacz miałby być na środku stołu w kuchni, średnio mnie obchodzi jakby miał wyglądać ( :D )

No i tyle. Proszę o szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam, Maciej Kot (komu115)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Witam! Szukam wzmacniacza sygnału wi-fi. Chciałbym, aby owy wzmacniacz łapał "1 pasek wi-fi" i zmieniał go na więcej. Musi też wzmaniać sygnał, żebym miał szybszy internet

Budżet: ok. 100 zł nie więcej

Firma: Nie bardzo mnie obchodzi firmowy wzmacniacz, byleby funkcjonował

Wygląd: Nawet jeżeli wzmacniacz miałby być na środku stołu w kuchni, średnio mnie obchodzi jakby miał wyglądać ( :D )

No i tyle. Proszę o szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam, Maciej Kot (komu115)

Za 100 pln kupisz badziewie takie jak ja kupiłem, zresztą za więcej - cudów też nie dostaniesz. Znam parę osób co używają takich za 500 pln - też narzekają na to samo co ja. Ja wydałem 150 pln - tyle kosztował jeden z tańszych i mimo że działa dobrze to problemów sprawia mnóstwo - potrafi przez parę godzin bardzo słabo działać - internet działa bardzo wolno, a co jakiś czas na parę sekund zupełnie znika - no i głównie to największa bolączka wzmacniaczy.

Opublikowano

No tak, ale lepszy taki niż żaden. Wi-Fi w moim pokoju praktycznie nie ma, a ethernet działa jak działa :P Jeszcze poszukam.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

F5

Opublikowano

Kup powerline dwie sztuki 100 mbps , lepsze niż repeater wifi. np to http://allegro.pl/po1043-tp-link-nano-tl-pa411-av500-powerline-gb-i6110432286.html

p.s. żaden wzmacniacz nigdy nie przyspieszy internetu więcej niż już masz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobra. Nic nie kupię, bo przypomniałem sobie że mam taki osobny router podłączony do głównego. Włączę se wifi i będzie :D

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamykam na prośbę autora. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...