Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Moderatorów Forum! - AvandiaMt2.pl

Gość AvandiaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Preferujemy dziewczyny " widzę że kolejny serwer prawiczków gdzie cycki bd miały władzę :D No, ale czego się dziwić jak to serwer harnasia xD

Cześć,

Owszem, preferujemy dziewczyny, to źle? Chyba wszystko z nami okey, jeżeli tak podchodzimy do sytuacji. 

Od zawsze wiadomo, że dziewczyny jako moderator forum bardziej się angażują w prace, niż faceci i to nie podlega dyskusji, bo na każdym forum masz na to dowód. 

No i tu się mylisz sam jestem Moderatorem forum na serwerze isamu i angażuje się w prace i forum jest zawsze czyste :) 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

" Preferujemy dziewczyny " widzę że kolejny serwer prawiczków gdzie cycki bd miały władzę :D No, ale czego się dziwić jak to serwer harnasia xD

Cześć,

Owszem, preferujemy dziewczyny, to źle? Chyba wszystko z nami okey, jeżeli tak podchodzimy do sytuacji. 

Od zawsze wiadomo, że dziewczyny jako moderator forum bardziej się angażują w prace, niż faceci i to nie podlega dyskusji, bo na każdym forum masz na to dowód. 

No i tu się mylisz sam jestem Moderatorem forum na serwerze isamu i angażuje się w prace i forum jest zawsze czyste :)

No i co w związku z tym? 

Opublikowano

Ref ;)

podania składajcie na forum, nie piszcie do mnie z nimi na pw tutaj ;)

forum.avandiamt2.pl 

Opublikowano

Skoro nie Sielu to może @Flourine ?

Jak dla mnie jest to dobry kandydat, oczywiście nie tak idealny jak właśnie Krzysiek, ale jednak. 

Ma odpowiedni wiek, wolny czas, doświadczenie (swoje serwery xD), dystans oraz nie jest stronniczy. Kontakt z Nim to raczej nie problem, nie jestem pewna do punktu dot. innych projektów, ale myślę, że Mateusz chętnie przestanie robić serwer dla Avandii. 

Pragnę Wam pomóc, dlatego oferuje tę osobę!

@harnaś @Algade @1361622928-U485574.pngAvandiaMetin2 co Wy na to? xD

Opublikowano

Podoba mi się podejście ponieważ dajecie szansę ludziom którym nie mieli okazji pełnić owej funkcji.

Mało kto teraz chce ludzi "Bez Doświadczenie" dokładnie z małym stażem a wy dajecie im tą szansę.

Jedynie to trzeba spełniać to +17 wiadomo.

Polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

Skoro nie Sielu to może @Flourine ?

Jak dla mnie jest to dobry kandydat, oczywiście nie tak idealny jak właśnie Krzysiek, ale jednak. 

Ma odpowiedni wiek, wolny czas, doświadczenie (swoje serwery xD), dystans oraz nie jest stronniczy. Kontakt z Nim to raczej nie problem, nie jestem pewna do punktu dot. innych projektów, ale myślę, że Mateusz chętnie przestanie robić serwer dla Avandii. 

Pragnę Wam pomóc, dlatego oferuje tę osobę!

@harnaś @Algade @1361622928-U485574.pngAvandiaMetin2 co Wy na to? xD

Rozumiemy Twoją sympatię do tego użytkownika, lecz nie potrzebujemy takich osób w naszym zespole.

Dziękujemy za polecenie użytkownika.

Opublikowano

Podoba mi się podejście ponieważ dajecie szansę ludziom którym nie mieli okazji pełnić owej funkcji.

Mało kto teraz chce ludzi "Bez Doświadczenie" dokładnie z małym stażem a wy dajecie im tą szansę.

Jedynie to trzeba spełniać to +17 wiadomo.

Polecam i pozdrawiam.

Wszystkiego można się nauczyć, a my stawiamy głównie na przyjazną i miłą atmosferę w teamie bo to jest naszym priorytetem, nie chcemy brać doświadczonych tępaków, wolimy bardziej przyjaznych amatorów ;) 

Opublikowano

Przeczytałem temat i z góry założyłem że praca wykonywana przez moderatora będzie doceniania, czyż się nie mylę? Byłem bądź moderatorem na pewnym serwerze przez dłuższy okres czasu, zapowiadało się znakomicie. Jednak moja ciężka praca nie została doceniona gdyż setki godzin to dla nich było zbyt bezwartościowe. Bardzo dobre poradniki, to także za mało. Jeżeli ma być na zasadzie Wejdź --> Odpierdziel robotę --> Pocałuj klamkę --> i wypierdalaj bo Cię nie potrzeba. Mam nadziej że jest i nigdzie nie powinno tak być. 

Czyjeś doświadczenie forumowe i ogólna praca powinna być doceniana. Mam nadzieje że jest to wasz atut. 

- Opowiecie mi w paru słówkach jak to ma wyglądać i czym się kierujecie szukając moderatora? Skoro iż cycków u mnie brak, ale posiadam inne atutu ;>

Życzę powodzenia z serwerem.

Wiek 20 i brak pierdolonych burz emocjonalnych powinien wystarczyć. 

Yo. 

Ps. Czy istnieje cień możliwości na dalszy rozwój, jeżeli chodzi o awans z forum do gry na ten przykład.. 

Ps. 18 Kappa, nie doczytałem w temacie, nie było pytania.

Więcej info o mnie na pw. 

Kappa.

Opublikowano

- Opowiecie mi w paru słówkach jak to ma wyglądać i czym się kierujecie szukając moderatora? Skoro iż cycków u mnie brak, ale posiadam inne atutu ;>

Piszesz aplikacje na forum i obserwujemy Ciebie przez jakiś czas, póki co czekamy z wyborem osób aż nie wleci oficjalna zapowiedź serwera, wtedy kogoś wybierzemy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...