Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monastyr [Dedyk] [Hard]

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem mega ogromne xddd

dlatego  że trochę mieli słaby start :) od firmy która nie zdążyła im zrobić strony po jakiś błąd :) ale dziś za 3 min ma ruszyć bez problemu;)

Słaby start? Przecież to są kretyni którzy nawet nie potrafią zakodować swojej strony, aktualna strona którą mają należała wcześniej do Alt.rosa z tego co się orientuje to nawet nie zapytali o zgodę administracji Altr.osa czy mogą użyć tą stronę. 

Z tego co wiem pozmieniajcie hasła na serwerach :) od obecnej administracji (2 GM ) otrzymałem informacje że baza danych została skradziona 

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem mega ogromne xddd

dlatego  że trochę mieli słaby start :) od firmy która nie zdążyła im zrobić strony po jakiś błąd :) ale dziś za 3 min ma ruszyć bez problemu;)

Słaby start? Przecież to są kretyni którzy nawet nie potrafią zakodować swojej strony, aktualna strona którą mają należała wcześniej do Alt.rosa z tego co się orientuje to nawet nie zapytali o zgodę administracji Altr.osa czy mogą użyć tą stronę. 

Z tego co wiem pozmieniajcie hasła na serwerach :) od obecnej administracji (2 GM ) otrzymałem informacje że baza danych została skradziona 

hahah, jeszcze kretyni nie potrafią upilnować danych graczy xD

Wystartowali xDD, na start nawet eq się nie dostaje, taki  hard ;D

AnnwID.gif

Opublikowano

Serwer Juz  Online Zapraszam

Nie polecam, miałem przyjemność rozmawiać z administracją, po rozmowie z nimi stwierdzam, że mają max 15lat i nic nie ogarniają.

Drogi Kolego Niestety za Uzywanie Wh Ban

Nie polecam, miałem przyjemność rozmawiać z administracją, po rozmowie z nimi stwierdzam, że mają max 15lat i nic nie ogarniają.

Prosze o zamkniecie na prozbe moderatora

Opublikowano

Prosze o zamkniecie na prozbe moderatora

2 wyciek :)

zamknijcie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...