Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monastyr [Dedyk] [Hard]

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z reguły OldSchoole słabo wychodzą w tym czasie, praktycznie PL z 2k8/9 (jeszcze brakuje zmiany czcionki na Arial i braku LvL przy nicku) 

Zajeżdza mi tu takim drugim PL'em.

Start 21? Przecież jest 22.

W takim razie powodzenia jak to wypali ;)

Opublikowano

Z reguły OldSchoole słabo wychodzą w tym czasie, praktycznie PL z 2k8/9 (jeszcze brakuje zmiany czcionki na Arial i braku LvL przy nicku) 

Zajeżdza mi tu takim drugim PL'em.

Start 21? Przecież jest 22.

W takim razie powodzenia jak to wypali ;)

Serwer Wczoraj Wystarowal

Opublikowano

Trochę lipa że prężka dopiero po starcie. Z sentymentu do klasyków wbiję sobie. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

japierdole toż to czysty PL tylko dodano zmianki do dropu itp :D

Poza tym nic nowego,ciekawego w dodatku tłumów to tu nie ma.

Opublikowano

zagrał bym no ale ,,, po co mam marnować czas na coś co za tydzien bedzie off bo nikt nie wladowal isa

Opublikowano

@KapturART

Bezpośredni link do klienta i jego skan, na screenie ma być widoczny cały wynik z antywirusa.

Czas do 18:00

Opublikowano

Nie polecam.. co to w ogóle jest? PL sprzed 5 lat?? Daję wam max. tydzień (chociaż może postać dłużej bo nikt tego gówna nie będzie DDosował)...

Graczy online przewiduję max. 30 w godzinach szczytu.

Dungeonów widzę, że jest masa autorskich. Nowe zbroje i bronie również zachwycają.

A nie czekajcie, tutaj nie ma nic autorskiego.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Nie polecam.. co to w ogóle jest? PL sprzed 5 lat?? Daję wam max. tydzień (chociaż może postać dłużej bo nikt tego gówna nie będzie DDosował)...

Graczy online przewiduję max. 30 w godzinach szczytu.

Dungeonów widzę, że jest masa autorskich. Nowe zbroje i bronie również zachwycają.

A nie czekajcie, tutaj nie ma nic autorskiego.

Kolejny ? 

Przecież wyraźnie napisali że jest to PL z roku 2010 więc po jakiego "u" robić nowe sety ?!

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Bardzo ubogi serwer o.O

Raczej mało osób zagra, teraz hardy muszą mieć coś więcej niż powroty do starego PL-a

Trzymam kciuki, nie zagram ale życzę powodzenia  ;)

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

­

16: 30 ReWork

DALEJ NIE DZIALA HAHA SERVER STAL TROCHE LUDZIE NAGRALI SIE TROCHE I NAGLE LUP NIE MA KONT HAHAHHA ALE BEKA K***A SKOK NA HAJS I TYLE ...

Opublikowano

Co do tych kciuków ...........

NIE AKTUALNE xD

:v  :v  :v  :v  :v  :v  :v   :lenny:

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

­

16: 30 ReWork

DALEJ NIE DZIALA HAHA SERVER STAL TROCHE LUDZIE NAGRALI SIE TROCHE I NAGLE LUP NIE MA KONT HAHAHHA ALE BEKA K***A SKOK NA HAJS I TYLE ...

Kolega jaki hajs jak jeszcze Item SHopu nie bylo

Opublikowano

Bo wejściu na tsa wywalali mnie z kanału a jak słyszałem co ten pseudo technik gada to srac i płakać się chciało

Opublikowano

­server patologia administracja to dzieci  skomentujesz   ich prace i oni bana  xD dostalo bana ponad 5 ludzi xDD po za tym pisza ze o 18:30 start potem o 19:20 potem 19:10 i server offline bo ktos cos spartaczyl ... nic nowego xDD

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem mega ogromne xddd

dlatego  że trochę mieli słaby start :) od firmy która nie zdążyła im zrobić strony po jakiś błąd :) ale dziś za 3 min ma ruszyć bez problemu;)

Słaby start? Przecież to są kretyni którzy nawet nie potrafią zakodować swojej strony, aktualna strona którą mają należała wcześniej do Alt.rosa z tego co się orientuje to nawet nie zapytali o zgodę administracji Altr.osa czy mogą użyć tą stronę. 

AnnwID.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...