Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ustawienia Edxloader'A Z Ibotem

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

Grasz na rusro? Jak ustawiasz loadera?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś zajrzy jeszcze na ten temat... :P

Mam problem, RiBot wgl mi nie czyta postaci, tak ogólnie nie wykrywa clienta a wszystko dobrze robię.

Prosze o szybką odpowiedź, ale i tak wiem, że pewnie tak nie będzie.

Pozdrawiam.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie jak ustawić loadera żeby działał z ribotem próbowałem wszystkich ustawień jakie znalazłem na forum ale ciągle wywala błąd z nie wysyłaj ;/

Opublikowano

@UP

Ribot aktualnie nie działa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Chodzi o isro po tej jeb.... update nie chodzi mi edx loader. Mam wszystko zaktualizowane i ciagle wyskakuje ten jeb.. błąd

BSObj Plugin ten problem co niby niemam czegos zaktualizowanego :( Ale ibot oczywiscie najnowszy na cl działa bardzo ładnie .

Dobra działa przeniosłem silka na inny dysk.

Opublikowano

Właśnie chciałem uruchomić SilkRoad na bocie , ale gdy już wybiorę postać dostaję DC ustawiam loadera tak jak tutaj. Gdy nie dam "redirect gateway server" nie dostaję DC lecz IBOT niewidzi Clienta.

Prosiłbym o szybką pomoc. :(

1242122033_24520cl3.gif1242120765_26206yq6.gif1242122482_2398.png1242307859_24258uh4.gif
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wczoraj bot jeszcze smigal ale jak chce dzisiaj wlaczyc gre przez edxlloadera to pojawia sie to male okienko i dalej juz nic... czekam juz z 20min

reinstala robiłem.

Dodam jeszcze ze bez bota gra sie wlacza normalnie, mam najnowszego ibota

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Błąd identyczny jak u kolegi wyżej.

Loadera na wszelaki sposób ustawiałem, i z włączonym Patch Seed, i bez, i z jednym IP i z dwoma, i ciągle to samo;

Logo SRO_Client, pojawia się proces, następnie logo znika i normalnie powinna się uruchomić gra, ale tak się nie dzieje.

Z procesów znika SRO_Client.exe i nic się nie dzieje.

Ktoś wie jak to naprawić?

Mam najnowszą wersje ibota, edx5, windows XP.

Opublikowano

Ja mam za to inny problem jak zalączam loadera i bota wszystko w najnowszej wersji Vindows 7 wyskakuje mi info w jakim języku którego nie znam i mam jedyna opcje OK i nie wiem co to jest prosze o szybka odpowiedz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki rpoblem bowiem w hoscie mam ustawione zeby logował na 27 server a cały czas wybiera 30 -.-. Czy jest jakaś inna metoda?

Opublikowano

Uruchamiam iBota ( clientless ) , i potem włączam Loadera / launch / ibota ---- i? jak teraz zrobić kolejnego clientlessa? , jezeli dam start to bedzie kolejny ibot lub zwykly silk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...