Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejno gównohard? Czy kolejny ciekawy projekt servera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przyjaciele!

Weszliście na ten temat żeby napisać hejt albo rade!
>>>>
Z przyjaciółmi tworzymy projekt serwera który będzie się opierał większości na grze H1Z1.
>>>>
Będzie możliwe tworzenie tak zwanych gildii ale u nas to raczej będzie nazywane bandy.
>>>>
Na serwerze będzie 6 wielkich miast w których będzie można lootować i się zabijać.
>>>>
Oprócz głodu będzie pragnienie. Oczywiście będą efekty takie jak krwawienie, złamania nogi i zatrucie.
>>>>
W głównej mierze będzie się zabijało pistoletami, karabinami itp.
>>>>
A do was mam prośbę napiszcie co jest złym pomysłem a co dobrym. Mile widziane będą propozycje co dodać!

Z góry DZIĘKI!

Opublikowano

Zanim otworzycie to powstanie 20 kopii serwera, które zgarną wam graczy. Ludzie... najpierw róbcie, a potem prezentujcie.

Opublikowano

Tylko żeby zgarneli ludzi musieliby stworzyć dobry server...

20 kopi z tego 18 to gówna ;)

Gówna... wiesz gówno nie gówno ale "autorski" pomysł się spodoba - powinieneś napisać tylko że serwer na bazie H1Z1.

Mam taki pomysł abyście dodali wiele światów - różne światy - kraje gdzie będzie można zbudować gildię, z dala od innych gildii.

online.png

Opublikowano

Tylko żeby zgarneli ludzi musieliby stworzyć dobry server...

20 kopi z tego 18 to gówna ;)

Nie "server" tylko "serwer", zapamiętaj to.

Jak serwer będzie z*******y to zagram, jak dno to na pewno nie przyciągnie graczy.

Opublikowano

Jeżeli na serwerze byłaby dwucyfrowa liczba gracza, to z pewnością bym grał.

Najważniejsza jest reklama, a potem grywalność. (balans)

Opublikowano

Pomijając fakt, że większość prób przeniesienia jakiejś gry do minecrafta wychodzi jak gówno to co prezentujesz to lekko przerobiony MineZ, który już od dawna jest wszystkim znany, ale co by nie było dawno widziałem taki serwer więc może bym zagrał.
PS

nie pisz server bo od tego duża część ludzi ma chęć wsadzić mikser w oczy i go włączyć

Opublikowano

Śmieszą mnie wypowiedzi ludzi typu 'autorski pomysł' Gra w grze to nie autorski pomysł, modyfikacja teksure packa tak aby diament wyglądał jak AK-47 czy patyk jak pistolet to nic autorskiego. Minecraft to Minecraft, H1Z1 to H1Z1 i tego się trzymajmy.

Pomysł macie, może dobry, może nie, lecz nie widze sensu grania na serwerze który jest odwzorowany na istniejącej grze, kiedy mogę sobię poprostu pograć na oryginalnej wersji. Minecraft nie był tworzony aby strzelać z karabinów, tak samo H1Z1 nie był stworzony aby rozwalać kwadraty kilofem. Sporo ludzi ze mną się nie zgodzi, lecz jest to moja osobista opinia, dwa świata różnych gier nie powinny się łączyć, lecz jeżeli już naprawdę chcecie to robić, zróbcie to bynajmniej pożądnie, a nie na odpier dol.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Plany ambitne, lecz stworzenie takiego serwera nie jest proste. W każdym razie trzymam kciuki i na pewno sprawdzę wasz serwer gdy już będzie działał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...