Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✖✖✖ Hurt4Real [x5] Steam/NonSteam

xKlykPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dukm5JS.png

Witajcie w prezentacji serwera Hurt4Real ! Na początek parę podstawowych informacji .Serwer będzie miał 60 slotów , drop

5x oraz zbilansowany system między graczem a vipem . Wprowadziliśmy owego vipa ponieważ trzeba jakiś środków do utrzymanie serwera.Serwer jest tworzony od paru tygodni ,staraliśmy się aby wszystko było dopracowane i zrobiono prawidłowo. Na serwerze na pewno nie spotkasz lagów bo serwer stoi na dobrej maszynie z dobrym łączem.

VbBeytc.png

» IP serwera: hurt4real.tk:12872

» Wersja serwera: 0.3.5.1

» Ilość slotów: 60

» Autoryzacja: NoSteam i Steam

» Strona: Kliknij

» Forum: Kliknij

» TS3: ts.hurt4real.pl:2130

» Drop: 5x

» Deto: 1x

5Dw0RPh.png

/pm <nick> <wiadomość> - wysyłasz prywatną wiadomość do gracza

/sethome <nazwa domu> - tworzy punkt gdzie możesz się tepnąć

/home <nazwa domu> - Tepasz się do punktu gdzie postawiłeś dom

/loc - pokazuje pozycję na mapie

/players - pokazuje ile osób jest na serwie

/tpr <nick> - wysyłasz prośbę o teleportacje

/tpa - akceptujesz teleportacje

/car help - wyświetli tobie komendy do pojazdu

/clan help - wyświetla tobie komendy do klanu

/kit start - daje nam rzeczy podane niżej , co 24 h

GYzLF8l.jpg

ZtLPb6v.png

Vip na serwerze jest dobrze zbalansowany pod względem ceny i itemów które dostajemy.

/kit vip - daje nam te itemy podane na dole , co 7 dni.

71a7z2i.jpg

+ 100 strzał

/kit vip1 - daje nam te itemy podane na dole co 60 godzin

oV6vfTk.jpg

Vip posiada także :

- rezerwacje slota

- 5 homów

- prefix przed nickiem

Zapraszamy na Serwer

Start serwera odbędzie się 21.05.2016r.

o godzinie 18:00

+

Na serwerze ukryliśmy 1 pojazd oraz 2 kłady. Kto będzie pierwszy ten je zdobędzie .

Mała podpowiedź co do samochodu bo naprawdę trudno będzie go znaleźć .

fq6CRmh.png

+

Jeśli chce ktoś vipa niech wbije na nasz forum i niech wejdzie na dział ogłoszenia tam jest podane co trzeba zrobić aby dostać premium na nasz serwer . Link do forum :Kliknij

Opublikowano

A ja serwer polecam, ale nie zagram ;) Ładna reklama i + za te reklamy na hurtcloud oni robili u nas to samo ;) I na serwerze i na ts. Hurtcloud Najgorsze serwery do hurtworld.

Co do serwera mam 1 minut. Żeby dostać range VIP trzeba reklamować serwer na innych forach.

Opublikowano

A ja serwer polecam, ale nie zagram ;) Ładna reklama i + za te reklamy na hurtcloud oni robili u nas to samo ;) I na serwerze i na ts. Hurtcloud Najgorsze serwery do hurtworld.

Co do serwera mam 1 minut. Żeby dostać range VIP trzeba reklamować serwer na innych forach.

Mozna tez kupic spokojnie, a reklamowanie za vipa to jest tylko po to zeby rozkrecic serwer :).

Opublikowano

Po 1: Reklamy na innych forach robią użytkownicy w ramach konkursu, a nie sama administracja
Po 2: Polecam serwer. Mało lagów, spoko admini. Wszystko na plus :)

Opublikowano

Spoko jak zachęca cię graczy na reklamowanie serwera na forach innego serwera. Totalna przesada.

Lepiej ze gracze reklamują się na innych forach niż Ty squbany razem z suprise na innych serwerach sie reklamujecie ;) jako admini powinniscie dawac przyklad a nie sie reklamowac w innych serwerach! zenada.

Opublikowano

Iku czy kiedykolwiek ja reklamowalem się na innym serwerze? Suprise owszem ale tylko na starcie serwera. Jak mi wiadomo admin jest ten sam co z ReHurt który działa już długo a długo

Opublikowano

REKLAMA NA FORUM INNEGO SERWERA, ŻENADA

Nawiazujac do tego co sie dzieje na grupach typu hajsownicy jestes hoomuculusem ze nie myslisz admini juz raz usuwali te twoje posty a ty dalej zrozum nie mamy kontroli nad graczami -.- baro dla cb nwm z jakiego jaja cb zrobili ale napewno jakiegos zbuka pozdro dla kumatych. 

Opublikowano

Nawet nie wiesz kim jestem brawo dla cb :). i jak chcesz robic tu spam to idz do dzialu "forum ogolne" a i jeszcze raz sprawdz moj profil tu na mpc i moze ogarniesz kim jestem.

Opublikowano

No tak jak myslalem kolego, 2 tygodnie temu siedziales u nas na tsie serwerowym i cie wyje#ali jak mnie nie bylo i przeniosles sie na inny serwer, żałosne:)

Opublikowano

No tak jak myslalem kolego, 2 tygodnie temu siedziales u nas na tsie serwerowym i cie wyje#ali jak mnie nie bylo i przeniosles sie na inny serwer, żałosne:)

Przenioslem? heheheeh wez nawet nie powiedzieli ci dlaczego mnie zbanowali brawo taki ten hurtcloud.pl dobry ze wbijam na tsa po przerwie od hurtworlda a tu ban wez typie skoncz juz -.-.

Edit: widze ze z toba nie da sie rozmawiac ktos ci wmowil jedno i sie tego trzymasz brawo, rozmowy na poziomie 12 latkow bez urazy dla nich xD.

Opublikowano

Po 1 Iku, ja gdy reklamowalem napisałem jedna wiadomosc na czacie, a nie podszywalem sie pod was i wam nie zasmiecalem forum. Wiec, pomysl zanim cokolwiek napiszesz : ))

@MrSeligus

Ty jesteś kompletna ameba umysłową

A i na innych serwerach sie nie reklamowalem, tylko u was jedna wiadomość napisałem: ))

Opublikowano

Wy naprawde jestescie tacy tepi? zrozumcie ze nie mamy kontroli nad graczami ktorzy graja na naszym serwerze -.-  naousales "na innych serwerach sie nie reklamowalem, tylko u was jedna wiadomość napisałem: ))" widze ze gubisz sie sam w swoich klamstwach :) brawo.

Opublikowano

Polecam serwer. Przynajmniej ludzi w Team są ogarnięci, mają pomysł na reklamę i go wplatają w życie. Jeśli użytkownicy w ramach konkursu to robią to zbanuj ich na forum...

Nie macie siły ruszyć dupska i dlatego tak Wam się to nie podoba. 

Polecam serwer, 0 lagów, dobra administracja i czego chcieć więcej ;)

Powodzonka Klyk

Opublikowano

Pomysł na reklamę; Gracze słuchajcie dostaniecie vipa jak będziecie reklamowac sie na innych forach:) ps. Skąd mamy wiedzieć że to nie administracja napisała u nas na forum?;)

Opublikowano

Serwer 10/10 - 0 lagow, mila, zawsze pomagajaca Administracja, 0 faworki itp.

Co do @1361622928-U485574.pngSQubany1 @supriseex spinacie sie, ze ten serwer ma przyszlosc?, ze ma ogarnieta Administracje? Chyba tak.

PS. "Macie 24h na usuniecie serwera" - co zrobisz? podasz ich do sadu ze maja ogarniety serwer, czy im walniesz ddosa z jakiejs free stresserki? - Smiech na sali.

Opublikowano

Serwer 10/10 - 0 lagow, mila, zawsze pomagajaca Administracja, 0 faworki itp.

Co do @1361622928-U485574.pngSQubany1 @supriseex spinacie sie, ze ten serwer ma przyszlosc?, ze ma ogarnieta Administracje? Chyba tak.

PS. "Macie 24h na usuniecie serwera" - co zrobisz? podasz ich do sadu ze maja ogarniety serwer, czy im walniesz ddosa z jakiejs free stresserki? - Smiech na sali.

Ogarnięta powiadasz...  xD  xD  xD  xD  xD  xD

6dKNJWI.png

Rzeczywiście, PROFESJONALNA administracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...