Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesłanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !
Mój ulubiony raper kaz bałagane wiekszośc może nie znać...Nie gra w ogóle koncertów choć ma wiele propozycji,w zeszły piatek była premiera jego 1 legalnej płyty.Napisałem dziś do niego kiedy koncerty co i jak ? 

Dostałem taką odpowiedź:

nie moge grac koncertow do zakonczenia sprawy w sadzie

jesli jestes ogarniety zrozumiesz przeslanie

Nie rozumiem kompletnie o co chodzi raczej na pewno nie miał na myśli żadnego sądu...

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Skoro pisze to ma sprawę a jak widać nie jesteś poinformowany jaką ( podżeganie do zabójstwa, chodzi o gejów )

Ogólnie to syf to co "śpiewa" czy duka jakieś litery z pyska. Rapowaniem to raczej nie jest, a tym bardziej przesłania żadnego nie ma poza tym pod publikę. W końcu na tym zarobi przez darmową promocję szajsu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sprawa w sądzie może być najróżniejsza, a o tym przesłaniu to mógł specjalnie żeby ludzie myśleli że jego piosenki mają naprawdę jakieś przesłanie ;D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

­Napisał jak czarno na białym, że w sadzie a nie sądzie. Jeśli chodzi o przesłanie to pewnie chodzi mu o jakieś akcje charytatywne z ludźmi niepełnosprawnymi potocznie zwanymi "warzywami" albo o tym, że sam jest tym "warzywem" i leży na rehabilitacji ;_;

Opublikowano

Siemanko !

Mój ulubiony raper kaz bałagane wiekszośc może nie znać...Nie gra w ogóle koncertów choć ma wiele propozycji,w zeszły piatek była premiera jego 1 legalnej płyty.Napisałem dziś do niego kiedy koncerty co i jak ? 

Dostałem taką odpowiedź:

nie moge grac koncertow do zakonczenia sprawy w sadzie

jesli jestes ogarniety zrozumiesz przeslanie

Nie rozumiem kompletnie o co chodzi raczej na pewno nie miał na myśli żadnego sądu...

Proszę o pomoc.

A nie prościej do niego napisać z zapytaniem o co chodzi? Nie jesteś jasnowidzem, on po tym co piszesz nie jest wielkim raperem więc tym bardziej nie masz przymusu się domyślać o co chodzi. A jak się mu nie będzie chciało tłumaczyć "o co chodzi" to niech się goni z takim odpisywaniem fanom szczerością. 

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

­Napisał jak czarno na białym, że w sadzie a nie sądzie. Jeśli chodzi o przesłanie to pewnie chodzi mu o jakieś akcje charytatywne z ludźmi niepełnosprawnymi potocznie zwanymi "warzywami" albo o tym, że sam jest tym "warzywem" i leży na rehabilitacji ;_;

Potwierdzam, chodzi o sad.

Obecnie mamy miesiąc w maj, a jak wiadomo w tym czasie zaczynają kwitnąć rośliny cebulowe takie jak np. czosnek karatawski. Kazek jest polskim raperem, więc musi załatwić sprawy w sadzie, czyli zaopiekować się swoimi roślinkami. Może też chodzić o feat z raperem Czosnek:

https://www.youtube.com/watch?v=wtWpzm30Uvk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...