Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera hurtworld x5

kamils007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam stabilnego i porządnego serwera do hurtworld, loot najlepiej gdyby był x5, bez full lootu, z cmd typu /home, /tpr itp, najlepiej bez znacznego pay2win, wipe minimum co 10 dni, najlepiej gdyby był dopiero kilka dni po wipie a nie przed, średnia ilość graczy około 20-25, żeby nie było zbyt dużo.

hej

Opublikowano

Zapraszam na mój serwer hw2.biggames.pl Wipe co 2 tygodnie Pay2win tak bardzo nie ma, bo jedynie jest ranga VIP która może wziąć kit VIP co tydzień. range taką można nabyć nie tylko drogą kupna, są eventy karaoke,losowanie,tyralnia i trzech zwycięzców dostają takową rangę;)

Na serwerze czasami 30 osób, czasami 60/60 Sprawdź sam! ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer hurtcloud.sytes.net Loot x7, home/tp/car Częste eventy. Serwer nie paytowin. Wipe co 2 tyg. :D

chciałem do was wbić ale w reklamie macie że wipe co 7 dni więc nie wchodziłem. jeśli jest co 2 tygodnie to wbiję, zaktualizujcie sobie reklame.strzałka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...