Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] RandomColor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kiedykolwiek grałeś na serwerze Survival, EasyHC?? Marzyło ci się abyś mógł mieć kolorowy nick... Administracja nie chciała dać aby nie było spamu typu

Ja też chcę!!

RandomColor

Skrypt zmienia każdą literę w nicku oraz w wiadomości.

Download 

http://pastebin.com/raw/GL2th6vP

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Przestań spamić raku tymi swoimi gówno wartymi skriptami-szajsami. Wyjdź na dwór czy coś.

@antyblezur

gud plugin fajny i wgl fajne 10/10 c*****e tzn fajne i ogolnie fajne.­

Heh ;# Dokładnie.... Nie można było tego założyć w jednym temacie...? Człowieku usuń to.

@AntyWarn

wow lubie twój plugin 2/20

­

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

japierdole macie dzial skrypta ale na sile wpierdalacie tuta j swoje gowno...

@top 

oczywicie ze uzyje go na swoim hamaczi bo te skrypty som dobre i takie wydajne ze az kutasy leca z nieba 

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...