Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast wykrył wirusa

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam cholernie wkurwiający problem. Avast wykrywa virusa przy odpalaniu klienta. Za pierwszym razem odinstalowałem lola, zainstalowałem od nowa i wszystko śmiga. Teraz, po 3 tygodniach znowu to samo. W*****a mnie to, nie mogę nic zrobić. Oznaczyłem to jako fałszywy alarm, ale dalej nie jestem w stanie klienta uruchomić. Co się dzieje?

Poszukałbym w kwarantannie, ale w ogóle nie rozumiem Avasta 2016, no wcześniej wszystko było proste, ale trzeba było trochę ludziom życie uprzykrzyć i coś zjebać.

A no, rozwiązania problemu typu wyłącz komputer i włącz, czy coś w stylu uruchom jako administrator nie pomagają.

Opublikowano

dysk:\twoja ścieżka do lola\RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.57\deploy

Tam będzie patcher powinien odpalić bez trudu

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Opublikowano

5 minut temu przeglądałem facebooka i na grupie Remka Puscha ktoś dodał właśnie o tym post, podobno mu pomogło.

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/45htrv/fix_for_lol_launcher_not_opening_21216/

Kocham Cię. Dzięki Tobie naprawiłem problem, bo nauczyłem się dojść do kwarantanny w Avaście. Nie spodziewałem, że tam się skubana schowała.

A propos Kaja1996, odpalenie patchera przez  folder z grą nic nie zmienia.

A no i do zamknięcia.

Opublikowano

MisterMatiek

Miałam ten sam problem dosłownie przed sekundą. Po wyświetleniu logo lola nic się nie działo. Mój sposób pomógł.

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...