Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nagrywanie filmu na płytę blu-ray 50gb bd-re

adrian07071542

Pytanie

Opublikowano

Witam. Sprawa przedstawia się następująco. Chcę nagrać film 21.6 gb wojenny na płytkę blu-ray. Robiłem to nie raz z tym że na płytkę 25gb blu-ray (raz dobrze się nagrało raz źle) a na 50gb tylko raz (w tym źle się coś nagrało bo po prostu się zacinała). Postanowiłem kupić blu-ray 50gb wielokrotnego zapisu żeby kasy nie marnować na kolejne płytki. Dziś nagrałem 50-tke przy użyciu programu ImgBurn format plików UDF rewizja 2.50, ze skutkiem takim że nie chciało odtwarzać na kinie domowym widzieć płytę widziało ale bez skutku nie pokazał sie obraz ani przez chwilę. Potem nagrałem przy użyciu Nero tam już nie miałem do wyboru opcji systemu plików ani rewizji no i tak wypaliło z tym że po umieszczeniu w odtwarzaczu wyświetlił się tylko początkowy napis jakieś tam ostrzeżenie (to co zwykle na orginalnych płytkach DVD) coś tam dalej szukało ale nie chciał ruszyć z tego miejsca. 

Teraz pytanie dla was jak ustawić ImgBurn bądź jakiego innego programu użyć żeby to nagrywanie miało efekt.

Z góry dziękuję.

55mddg.jpg

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...