Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy w konfiguracji pluginów

grabo1020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje osoby która mi pomoże przy konfiguracji pluginów na serwerze Hurtworld

Za darmo raczej nikt Ci nie przerobi pluginów żeby mieć konkurencje

Co będę miał z tego że Ci pomogę all skonfigurować/przerobić?

@topic

Pisz PW propozycję co oferujesz i co konkretnie chcesz :)

Nie polecam _Piotra_ Wszystko co by Ci wrzucił na serwer albo byłoby kradzione albo gotowe i tylko spolszczone.

Opublikowano

Nie chce wam nic mówic, ale wasze biggames tez ma wszystko z neta gotowe.

Nie chce Ci nic mowic, ale wasz hurtcloud tez ma wszystko z neta i na dodatek nie umiesz sobie poradzic z pluginem admintools ;)

Opublikowano

Faktycznie są gotowe pluginy, ale są edytowane pod nasz serwer. a Serwer Piotra, czy też serwer Twój hurtcloud ma DOSŁOWNIE wszystko skopiowane 1:1... Piotr dostał ode mnie plugin na pokazanie ilości graczy żeby nie było nicków tylko ilość i udostępnił go na mpcforum jako swój. a co do Ciebie suprise, to nawet moją prezentacje na mpcforum 1:1 skopiowałeś ;)

Opublikowano

Faktycznie są gotowe pluginy, ale są edytowane pod nasz serwer. a Serwer Piotra, czy też serwer Twój hurtcloud ma DOSŁOWNIE wszystko skopiowane 1:1... Piotr dostał ode mnie plugin na pokazanie ilości graczy żeby nie było nicków tylko ilość i udostępnił go na mpcforum jako swój. a co do Ciebie suprise, to nawet moją prezentacje na mpcforum 1:1 skopiowałeś ;)

Co takiego edytowaliscie? Bo grałem i wszystko było takie same :) A dodatek do pluginy ONLINE, który wyświetla ilość graczy, też kolego nie jest twój :) Na forum OXIDE ktoś to wstawił (dawno dawno temu) tylko trzeba się trochę zagłębić :)))

Nie chce Ci nic mowic, ale wasz hurtcloud tez ma wszystko z neta i na dodatek nie umiesz sobie poradzic z pluginem admintools ;)

Ty naprawdę jesteś typie nie zrównoważony psychicznie.

Opublikowano

Suprisex nie ma co walczyć z wiatrakami. Każdy miał plugin tylko nowe ludziki w branży nie dlatego im to dałem. BigGames spoko marka ale jak i moja czy Suprisex pluginy ma gotowe bo nowego nic nie napisałeś. My mamy automat do VIP który niedługo ujrzysz i będzie Ci lysawo MAKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...