Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po szkole

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty mohamed zamknij morde i podaj adres to ci ten gnój rozrzucę po działce, to nie są głupie pytania 

Widzę własnie.

Ej czego ty oczekujesz po tym forum? Że przez to że spieprzyłeś sobie kierunek to my będziemy Cię ratować lujwie czym? Sam już nie umiesz sobie poradzić? Po technikum jesteś a zachowujesz się jak gimnazjalista.

I ty mi nie groź bo ty mi stylem pisania, wysławiania i wszystkiego nie dorównujesz a tym swoim rozrzucaniem gnoju to ja Cię mogę nająć do użyźniania mojej ziemi chłopcze ;) Więcej kulturki, i mniej chamskiej i prostackiej pewności siebie kolego ;)

Oczekuje od forum jakiś rad może ktoś był w podobnej sytuacji albo coś kretynie, ty zachowujesz się jak debil z ilorazem inteligencji poniżej normy.

To jesteś ślepy i głupi bo jestem ponad tobą  prostacka k***o z babilońskiego podwórka. Kulturę trzymam dla ludzi z którymi mogę rozmawiać na poziomie,a nie dla takiego szmatławca co nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem.

Panie łaskawco, mój ty, z babilońskiego podwórka, skończ wymyślać te bluzgi bo z siebie idiotę robisz :D

Po pierwsze już kilka osób Ci odpowiedziało, więc nie pruj mordy że oczekujesz odpowiedzi skoro ewidentnie się nie doczytałeś, zresztą ja też odpowiadałem ;)

I tak jakby właśnie pokazujesz jaki jest twój poziom i nie zamierzam schodzić pod poziom morza żeby się do niego zniżyć :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...