Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po szkole

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co dalej robić jakieś rady?

-

szkoła technikum z którego gówno wyniosłem i nienawidzę tego zawodu

brak matury

mieszkam na wsi i c***a nie ma roboty a  jak jest to z zawodu ktorego nic nie umiem

+

mam prawo jazdy 3 tygodnie nie umiem jedźcić ale da się nauczyć poprzez ćwiczenia

rysowałem 2 lata

robiłem remont pokoju od ustawienia (głównie patrzyłem) legarów po nałożenie płyt

=

mówią żebym nie szedł do policealnej bo gówno z tego bede miał

co dalej ludzie jakieś rady?

Opublikowano

mam prawo jazdy 3 tygodnie nie umiem jezdzic XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mordeczko leć za granicę i klep hajs 5 razy wiekszy niz tutaj magisterowie w tej Polsce :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

mam prawo jazdy 3 tygodnie nie umiem jezdzic XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

z tego co wiem to po 3 tygodniach raczej nauczyć się nie da bo to się ćwiczy latami więc staż mam mały ;/

za granice to pojade tylko na tą chwile potrzebny jest mi hajs i info bo żadnego znajomego tam nie mam więc jest trudniej

Opublikowano

z tego co wiem to po 3 tygodniach raczej nauczyć się nie da bo to się ćwiczy latami więc staż mam mały ;/

za granice to pojade tylko na tą chwile potrzebny jest mi hajs i info bo żadnego znajomego tam nie mam więc jest trudniej

czlowieku to jakim cudem zdales egzamin na prawko skoro nie umiesz jezdzic? juz nie mowie ze musisz w 100% znac wszystkie znaki jakie są ale chociaz te podstawowe, piszesz ze masz prawko no to chyba umiesz jezdzic jak normalny kierowca, moze nie profesjonalnie bo to początki ale umiesz..

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

czlowieku to jakim cudem zdales egzamin na prawko skoro nie umiesz jezdzic? juz nie mowie ze musisz w 100% znac wszystkie znaki jakie są ale chociaz te podstawowe, piszesz ze masz prawko no to chyba umiesz jezdzic jak normalny kierowca, moze nie profesjonalnie bo to początki ale umiesz..

no takie podstawy to ta, ale w sytuacjach jak poślizg czy dobre parkowanie za pierwszym  to nie więc nie umiem (egzaminy na prawko miałem z 5-6 miechów temu)

Opublikowano

no takie podstawy to ta, ale w sytuacjach jak poślizg czy dobre parkowanie za pierwszym  to nie więc nie umiem (egzaminy na prawko miałem z 5-6 miechów temu)

Dobre parkowanie za pierwszym razem trzeba wyćwiczyć. Jeździć umiesz pewnie, ale nie wystarczająco dobrze tak jak wieloletni kierowcy. ;)

--- 

Wyjedź ze wsi za granicę / do większego miasta i poszukaj pracy. 

Opublikowano

czemu nic nie piszecie o policealnych? serio gówno dają te szkoły? pracodawcy nie patrzą nawet na nie w CV?

Opublikowano

czemu nic nie piszecie o policealnych? serio gówno dają te szkoły? pracodawcy nie patrzą nawet na nie w CV?

Bo na to szkoda czasu, mogłeś iść dajmy na to do zawodówki na elektryka bądź jakiegoś monter mechatronika i byś trzepał taki hajs, że głowa mała a nie teraz się zamartwiać, pełno ludzi po takich szkołach nie wie co mają robić a po zawodówce od razu, nie żebym propsował ale taka prawda

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

No to lipa, a jakaś może szkółka mechanik samochodowy? da radę jeszcze coś zrobić czy przepadło?

praca zdalna (w domu) tak jakbym pracował w forimie tylko że u siebie? jest coś takiego nie chodzi mi o freelancering 

Opublikowano

co sądzicie o Technik BHP? da rade znaleźć prace po tym?

albo technik informatyk?

Opublikowano

No to lipa, a jakaś może szkółka mechanik samochodowy? da radę jeszcze coś zrobić czy przepadło?

praca zdalna (w domu) tak jakbym pracował w forimie tylko że u siebie? jest coś takiego nie chodzi mi o freelancering 

mechanik samochodowy tak tylko nie żadne bhp ani informatyki bo bedzie tak samo  jak z twoim obecnym zawodem, nic nie znajdziesz, moze na informatyku znajdziesz ale na bhp nie

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

No ale gdzie ten mechanik samochodowy skoro do zawodówki nie mogę iść?

Opublikowano

Na co Ci mechanik jak nic nie umiesz, a w szkole Cię nie nauczą xDDD

xm53yz.jpg

może coś co można się nauczyć w domu programowanie (pomału zaczynam pythona) , oprócz grafiki(layouty i te sprawy mnie nie interesują) żeby szybko dało się nauczyć

Opublikowano

xm53yz.jpg

może coś co można się nauczyć w domu programowanie (pomału zaczynam pythona) , oprócz grafiki(layouty i te sprawy mnie nie interesują) żeby szybko dało się nauczyć

człowieku to nie jest informatyka ze chcesz sie nauczyc jakiegos programowania, to jest mechanik samochodowy a nie informatyk XDDD

A po co Ci szkoła? Zapłać sobie za kurs mechanika samochodowego to Cię będą uczyć, sam sobie wybrałeś taki zawod w tech. to teraz mozesz tylko zalowac, ech jaka beka z tych co po tech albo po LO płaczą i chcą się wieszać bo jednak wybrali zly zawod albo nigdzie pracy nie ma, trzeba było iść do zawodówki na konkretny zawodzik i żyć potem jak się chce a nie martwić się że pracy nie ma dla mnie

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Mieszkasz na wsi...

Wypierdalać na dwór gnój wywalać a nie dupę porządnym ludziom na forum zawracasz :D

A co masz zrobić, nie umiałeś wybrać dobrego kierunku to teraz męcz się z policealną albo z aktualnym kierunkiem...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

K***a cućmoki gadam o obu kierunkach i o mechaniku zawodowym i informatyku ale naszła mnie też myśl żeby się uczyć w między czasie programowania 

xm53yz.jpg

człowieku to nie jest informatyka ze chcesz sie nauczyc jakiegos programowania, to jest mechanik samochodowy a nie informatyk XDDD

A po co Ci szkoła? Zapłać sobie za kurs mechanika samochodowego to Cię będą uczyć, sam sobie wybrałeś taki zawod w tech. to teraz mozesz tylko zalowac, ech jaka beka z tych co po tech albo po LO płaczą i chcą się wieszać bo jednak wybrali zly zawod albo nigdzie pracy nie ma, trzeba było iść do zawodówki na konkretny zawodzik i żyć potem jak się chce a nie martwić się że pracy nie ma dla mnie

nie wiedziałem że są kursy na mechanika samochodowego, mam zawód i od c***a jest roboty ale ja tego skurwysyństwa nie chce

Mieszkasz na wsi...

Wypierdalać na dwór gnój wywalać a nie dupę porządnym ludziom na forum zawracasz :D

A co masz zrobić, nie umiałeś wybrać dobrego kierunku to teraz męcz się z policealną albo z aktualnym kierunkiem...

do porządnych amebo umysłowa nie należysz, a gnój to mogę na twoją chałupe wypierdolić 

Opublikowano

K***a cućmoki gadam o obu kierunkach i o mechaniku zawodowym i informatyku ale naszła mnie też myśl żeby się uczyć w między czasie programowania 

xm53yz.jpg

nie wiedziałem że są kursy na mechanika samochodowego, mam zawód i od c***a jest roboty ale ja tego skurwysyństwa nie chce

Mieszkasz na wsi...

do porządnych amebo umysłowa nie należysz, a gnój to mogę na twoją chałupe wypierdolić 

nawet kurs na woźną pewnie gdzieś znajdziesz a Ty się pytasz czy kursy na mechanika są, na pewno są ale licz się z tym, że nie są to tanie kursy i nie odzywaj się tak do mojego ziomeczka @KaRzahni123 bo pamiętaj że namierzymy Cię po ip i wylecimy w trójkę za garaże

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

nawet kurs na woźną pewnie gdzieś znajdziesz a Ty się pytasz czy kursy na mechanika są, na pewno są ale licz się z tym, że nie są to tanie kursy i nie odzywaj się tak do mojego ziomeczka @KaRzahni123 bo pamiętaj że namierzymy Cię po ip i wylecimy w trójkę za garaże

Nie disuj go tak bo jeszcze się przestraszy xD

A gnój to ja sam codziennie wywalam więc jakby nawet mi wywalił to by było dla mojego domu jak urozmaicenie kulturowe muslimem dla europy :D

Nie złe porównanie...

"Do porządnych amebo umysłowa nie należysz"

Odezwał się jakiś mahomed z 30 postami który pierwszy raz widzi mnie na tym forum i zadaje głupie pytania xD

Dla twojej wiadomości na głupie pytania głupio odpowiadam ;)

Opublikowano

xm53yz.jpg

Mieszkasz na wsi...

możesz polizać mu dupe mam to gdzieś

Nie disuj go tak bo jeszcze się przestraszy xD

A gnój to ja sam codziennie wywalam więc jakby nawet mi wywalił to by było dla mojego domu jak urozmaicenie kulturowe muslimem dla europy :D

Nie złe porównanie...

"Do porządnych amebo umysłowa nie należysz"

Odezwał się jakiś mahomed z 30 postami który pierwszy raz widzi mnie na tym forum i zadaje głupie pytania xD

Dla twojej wiadomości na głupie pytania głupio odpowiadam ;)

ty mohamed zamknij morde i podaj adres to ci ten gnój rozrzucę po działce, to nie są głupie pytania 

Opublikowano

ty mohamed zamknij morde i podaj adres to ci ten gnój rozrzucę po działce, to nie są głupie pytania 

Widzę własnie.

Ej czego ty oczekujesz po tym forum? Że przez to że spieprzyłeś sobie kierunek to my będziemy Cię ratować lujwie czym? Sam już nie umiesz sobie poradzić? Po technikum jesteś a zachowujesz się jak gimnazjalista.

I ty mi nie groź bo ty mi stylem pisania, wysławiania i wszystkiego nie dorównujesz a tym swoim rozrzucaniem gnoju to ja Cię mogę nająć do użyźniania mojej ziemi chłopcze ;) Więcej kulturki, i mniej chamskiej i prostackiej pewności siebie kolego ;)

Opublikowano

Widzę własnie.

Ej czego ty oczekujesz po tym forum? Że przez to że spieprzyłeś sobie kierunek to my będziemy Cię ratować lujwie czym? Sam już nie umiesz sobie poradzić? Po technikum jesteś a zachowujesz się jak gimnazjalista.

I ty mi nie groź bo ty mi stylem pisania, wysławiania i wszystkiego nie dorównujesz a tym swoim rozrzucaniem gnoju to ja Cię mogę nająć do użyźniania mojej ziemi chłopcze ;) Więcej kulturki, i mniej chamskiej i prostackiej pewności siebie kolego ;)

Oczekuje od forum jakiś rad może ktoś był w podobnej sytuacji albo coś kretynie, ty zachowujesz się jak debil z ilorazem inteligencji poniżej normy.

To jesteś ślepy i głupi bo jestem ponad tobą  prostacka k***o z babilońskiego podwórka. Kulturę trzymam dla ludzi z którymi mogę rozmawiać na poziomie,a nie dla takiego szmatławca co nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Widzę własnie.

Oczekuje od forum jakiś rad może ktoś był w podobnej sytuacji albo coś kretynie, ty zachowujesz się jak debil z ilorazem inteligencji poniżej normy.

To jesteś ślepy i głupi bo jestem ponad tobą  prostacka k***o z babilońskiego podwórka. Kulturę trzymam dla ludzi z którymi mogę rozmawiać na poziomie,a nie dla takiego szmatławca co nie potrafi nawet czytać ze zrozumieniem.

to zmień forum ziomek bo tu ciężko o jakieś szczere rady XDDDD

zgłaszam jako flamewar bluzgi bluzgi i jeszcze raz bluzgi nie podoba mi się ten użytkownik a odpowiedzi moje masz wyzej co Ja o tym sądze, jedynie zostaje Ci kurs po którym będziesz miał paperki jakieś a jak nie to wyjezdzaj za granice do rodziny jezeli takową tam masz

ty mohamed zamknij morde i podaj adres to ci ten gnój rozrzucę po działce  - haha dobrze ze mamy w domu nie ma bo by mnie zajebała że ją śmiechem obudziłem

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...