Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Metin2.pl?

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się tam fajnie gra, powróciłem niedawno do pla i jest spoko, ludzi jest nawet nawet, po nocach też latają wiec jest w normie, ja polecam pla ;)

Opublikowano

Tyle razy pisałem i napisze to jeszcze raz - serwery metina od GF są nastawione pod hajs i jeżeli chcesz zacząć grać i nie wydawać tysięcy na Allegro / IS to nawet nie marnuj transferu na pobieranie. Nie polecam B)

Opublikowano

Rowniez nie polecam

A jak pytasz czy "opłaca się?" to nie. Lepiej idz do pracy. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Rowniez nie polecam

Pracuje obecnie tylko wieczorkami coś bym pograł rozerwał sie :D

To tym bardziej, jak chcesz się rozerwac to privy. Łatwiej, przyjemniej, wkoncu to ma byc zabawa a nie mordęga na PL'u. Do tego exp bot, P2W (czyli IS), szkoda gadac. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Rowniez nie polecam

Pracuje obecnie tylko wieczorkami coś bym pograł rozerwał sie :D

Jeżeli grasz tylko żeby się rozerwać to spoko opcja możesz sobie na spokojnie grać ale jak chcesz osiągnąć coś więcej to się nie opłaca chyba, że władujesz pieniądze w IS.

Opublikowano

Jak chcesz sie rozerwać albo nie masz co robić to spoko ale jak chcesz robić postać do perfekcji to nie polecam :|

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc Metin2 PL jest spoko, exp, drop spoko ja lubie trudne serwery ale powinno być więcej eventów, np. + 10% drop, exp i yang czasami, bo w późniejszym etapie gry jest już nudno lv około 50 nie ma misji, a expić trzeba długo no i eq za słabe na v2  na BO i V1 nie leci nic.
Największym jednak minusem jest to, że PL jest ustawiony pod IS, i wchodzisz na serwa widzisz wszystkich w eq +9 z jakimiś kupami z IS no i odechciewa się grać.. ;d Także nie polecam.

Opublikowano

Kiedyś był lepszy klimat i mi osobiście się lepiej grało. Teraz to już nie to samo co dawniej. Nie polecam :)

Opublikowano

Jak już chcesz zagrać na globalu to lepiej idź na sg, polski global to totalna porażka ; ( 

Orientujesz się może ile tam osób gra? Bo jak z 300-500 to tak średnio się opłaca grać :p

148x2p.png

Opublikowano

Wbijaj, ludzi o dziwo jest, ja gram i czerpie radochę bo możliwe że nie długo już nie będzie można 

nie rozumiem twoje wypowiedzi, jak to nie będzie można? :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jeśli masz zaczynać to właśnie teraz, event na galki jest lecą fajnie a na Negrosie za 50 szt kolo 7kk a w noc da rade ponad 300 wydropic. Zacząłem ponad 2-3 tyg temu i dziś juz prawie eq na 35 lv.

Opublikowano

Zależy co masz na myśli "opłaca".. Jeśli chcesz zarobić to poświęcisz bardzo dużo czasu żeby cokolwiek zyskać. A jeśli chodzi Ci o fajną gre, atmosferę to myślę że się opłaca gdy znajdziesz ludzi do grania razem. Moim zdaniem samemu nie ma sensu tam zaczynać.

Opublikowano

Tak jak inni : Jeżeli masz czas i kase to graj a jak nie to na privy :D

Całkiem nie dawno skończyłem grań na PL'u (Negros) . Dobiłem 75 level ładując jedynie 20 (PSC) w PL'a . Lecz to co działo się na tym właśnie levelu wymagało większego wkładu pieniążków . Dla tego zebrałem eq z wszystkich dropów i właśnie tego sure jak i buffka sprzedałęm . I prawde mówiąc jestem z tego zadowolony .

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Metin2 SG polecam super zabawa tez global duzo polakow :)

Nie opłaca się. Lepiej zagrać na metin2.sg (singapurski global), który ma eventy codziennie, a client jest spolszczony w 70% :)­

Zrobi mi ktoś z was screena w którymś królestwie w m1? Proszę. Teraz po 10:00 stoję w shinsoo i na żadnym kanale nie ma ani jednego sklepu/gracza. Na czacie to samo, prawie nikt nie pisze. Chciałem zagrać, ale chyba się nie opłaca, bo za mało ludzi tam gra.

148x2p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...