Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bot jest najbezpieczniejszy?

siwyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakis bezpieczy bot w tibi za ktorego nie dostanę napewno bana??

nazwy i linki z kad pobrac prosze podawac w temacie również czy płatny czy darmowy

Z góry dzieki

Opublikowano

Nie ma takiego bota, którego możesz używać bez ryzyka otrzymania bana. Logiczne, że z płatnych jest mniejsza szansa. Do wyboru z płatnych masz Xenobota, Windbota, Redbota, BBota a z darmowych Tibia Auto. Wybierz sobie któregoś i napisz, powiem Ci skąd pobrać.

Opublikowano

Nie ma bezpiecznego bota.

Jak nie chcesz dostać bana to nie używaj bota. Ja dostałem bana na wind i xeno.

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Ja bociłem na nie jednym bocie, nigdy nie załapałem bana. Kiedyś yo był Tibia Auto, potem z pół roku ibot.

Kilka lat bociłem Redbotem. Xenobotem najmniej bociłem, co nie zmienia faktu, że zaczynałem kilka lat temu z botami.

To zalerzy od tego gdzie bocisz i ile ludzi się tam przewija. No i najlepiej tak go ustawić żeby nie wpaść.

Opublikowano

Ja bociłem na nie jednym bocie, nigdy nie załapałem bana. Kiedyś yo był Tibia Auto, potem z pół roku ibot.

Kilka lat bociłem Redbotem. Xenobotem najmniej bociłem, co nie zmienia faktu, że zaczynałem kilka lat temu z botami.

To zalerzy od tego gdzie bocisz i ile ludzi się tam przewija. No i najlepiej tak go ustawić żeby nie wpaść.

Pierwszego bana dostałem na 360 lvl ( mimo iż od dłuższego czasu nie uruchamiałem na nim żadnego bota bodajże od 300 czy 280 lvl)

potem poszedł 240 lvl i inne już tak długo się nie utrzymały, jedynie został mi 200 lvl i (150 knight który od 60 lvl biegał na corymach na tych samych wpt praktycznie zawsze do czarwonej staminy, wpisałem go na straty juz od samego początku a mimo to się zachował ;( )

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Wydaje mi się ze prędzej czy później za każdego bota dostaniesz bana. Na pandoriumx po stworzeniu konta mozesz pobrac Xenobota dzialajacego za free

na zawsze darmowy??

Opublikowano

Wydaje mi się ze prędzej czy później za każdego bota dostaniesz bana. Na pandoriumx po stworzeniu konta mozesz pobrac Xenobota dzialajacego za free

na zawsze darmowy??

Tak na zawsze darmowe.

Pierwszego bana dostałem na 360 lvl ( mimo iż od dłuższego czasu nie uruchamiałem na nim żadnego bota bodajże od 300 czy 280 lvl)

potem poszedł 240 lvl i inne już tak długo się nie utrzymały, jedynie został mi 200 lvl i (150 knight który od 60 lvl biegał na corymach na tych samych wpt praktycznie zawsze do czarwonej staminy, wpisałem go na straty juz od samego początku a mimo to się zachował ;( )

Ja nigdy nie dostałem, i obym nie dostał. Kumpel na neranie kinghtem expił na dragach koło veno. A tam zawsze masa ludzi. miał ful afk ale zawsze siedział przy kompie jak bot biegał. rak w lvlach 100-150. I też na luzie. Też zależy od tego ile raportów na ciebie poleci.

Ale w 100% nie ma pewności i nie ma w 100% bezpiecznego bota. Nie chcesz dostać bana to nie odpalaj bota, proste.

Albo żyj z ryzykiem że kiedyś stracisz postać czy konto.

Opublikowano

No to wystarczy że zrobisz jak ci polecał  Czerwony98

lub wybierzesz jednego z wymienionych przez Marchwj

xeno chyba najprostszy w obsłudze, Tibia auto też banalny, redbot bardziej skomplikowany, ale mi się podobało bo można było z nim robić.

Opublikowano

Ja boce już wiele lat na TibiAuto i bana nie ma. Ostatnio zacząłem używać Xeno i polecam tego bota.Nie ma w tibi czegoś takiego jak bezpieczny bot to nie wh że to wykrywają.Jak dostaniesz reporta i cipsoft sie tym zainteresuje od biedy to looknie na ciebie i wtedy dostaniesz bana.W tibi tego automat nie robi tylko nadal ludzie 

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ja jechałem na windbocie odkąd powstał tylko na płatnych skryptach które są dobrze zrobione, nie robią tych samych kroków cały czas.Wcześniej jeszcze jechałem na bbocie, 420lvl Ms wbity.Nie boce już od jakiegoś czasu ale dalej bez bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...