Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy zasilacz.

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam nowego i DOBREGO zasilacza w jak najnizszej cenie ok. 500W który pociągnie taki zestaw.

Prosesor: Intel Core 2 Duo e7500

Karta graficzna: Msi GTX 750 ti 2GB

Ram: 8GB CORSAIR DDR2

Płyta główna: ASUS P5QL PRO 

Dysk: SAMSUNG HD502HI 500 GB

Zasilacz: Obecny to Modecom Feel 500W

Napęd optyczny: LG

Z góry dzięki za pomoc.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Antec VP500 albo Corsair VS450, obie konstrukcje są dobre, obie trzymają napięcia i obie mają tyle samo W (408W) na linii 12v.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Weź Corsairza pod taki zestaw.

Niby dlaczego? Praktycznie to samo co antec, tylko antec z tego co pamietam ma lepsze smiglo

A dlaczego Antec? Lepsze śmigło to po zielonym możesz mieć.

giphy.gif

Opublikowano

Antec i vs w zasadzie podobna konstrukcja. Oba od CWT, jednakże vs ma 3 lata gwarancji gdzie vp ma 2 lata. Wentyl chyba ten sam, ale nie jestem pewny. Nie widzę jakichś dogłębnych recenzji. Vs ma nagonkę na wentyl, bo niektóre egzemplarze mają zepsute łożysko lub uszkodzone, wentyl zahacza o ścianki i robi się halas. Sam przy vs 550 tego uświadczam, jednak od tego masz gwarancję.

Zresztą taki zestaw obsłuży jakiś tańszy chief 350 bronze na morelach

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

A co myślicie o OCZ CoreXStream 500w w morele?

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

ja na ocz'a za specjalnie bym nie zwracał uwagi. dwie linie +12V, krótkie kable, brak oplotu no i dwa 2 lata gwarancji. najgorszy wybór z tych dwóch. kondensatory etc. to praktycznie to samo, ale jednak kosmetyczne zmiany jak i choćby ta +12V wygląda lepiej na antec i korsarzu. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...