Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Czit do nostale|NavanBethrax|Multihack|

olciu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ,że zakończyłem gre a przypomniało mi się ,że mam jeszcze 1 czit od kumpla z jego starego dysku to podziele się nim z wami.

UWAGA: W nostale otrzymanie bana jest szansa 1:1.000.000 dlatego że administracja i cały zespół jest leniwy albo przymyka oko

jedynie z tego co pamiętam to GM Smoczyca była pracowita i sypała bany czasami nawet lubiałem ją trollować na spocie.

Ja dostalem bana na moje konto chyba rok po tym jak użyłem czitów. Użyłem ich jak kończyłem z gra dowiedziałem się o tym przypadkiem kiedy przeglądając poczte zauważyłem że moje 6 kont zostało zbanowanych nie przejełem się tym a bardziej rozśmieszyło mnie to że dopiero teraz.

Dobra teraz o hacku:

Na hacku można bardzo fajnie zarobić np. tak jak ja to robiłem zbierają lodowe kwiaty na glacy 

w miejscu gdzie chcieliśmy aby inne osoby nas widzialy żebyśmy byli siadaliśmy i klikaliśmy Ghost hack czy jakos tak

potem zaznaczaliśmy okienko gdzie pisało chyba Range czy coś takiego było to teleportowanie się na ograniczoną

ilość "kratek" potem zaznaczamy okienko gdzie pisało chyba Npcs wiem że to NPC ale na glacy o ile pamiętam

tak były zaznaczone kwiatki no i teraz ostatni krok zaznaczamy Zoomhack(większe pole widzenia) i NoDelay czyli szybkie zbieranie zmiana sp i takie tam czyli tam gdzie trzeba tańczyc już nie trzeba. i tak na mapie czerwonymi chyba albo niebieskimi kropkami mamy zaznaczone te kwiaty i tylko biegamy i zbieramy one sie odnawiaja co jakies 4-5minut albo i wiecej ale chyba po 10-16

a 1 kwiat jak ja gralem byl nawet po 12k czyli nawet zebranie 1 spota było warte 190k ale to jak były dobre ceny.

Opis wszystkich opcji.

Zoomhack - Pozwala nam na powiększenie naszego pola widzenia (oddala kamerę).

RangeTalk - Pozwala na rozmawianie z NPC w każdym miejscu na mapie.

EagleEyes - Widzimy nie widzialnych. tych co mają niewdke na sobie

NoDelay - Pozwala nam zmienić sp, przeciągnąć dźwignie bez czekania (tańczenia).

PlayerCam - Nasz kamera zamiast śledzić naszą postać śledzi zaznaczoną postać.

GhostWalk - Jesteśmy nie widoczni dla innych graczy.

Monster - Pokazuje na mini-mapie wszystkie moby.
Player - Pokazuje na mapie wszystkich graczy.

Items - Pokazuje na mapie wszystkie leżące przedmioty.
NPCs - Pokazuje na mapie wszystkich NPC

xyz

Aby czit odpalić odpowiednio po odpaleniu nostale i navanbethrax'a mamy taką liste lecimy na dół i szukamy czegoś takiego jak Nostale albo nostale i jakieś cyfyry wybieramy to i klikamy attah czy jakoś tak najważniejsze aby bł napis nostale

ZAKAZANE JEST KOPIOWANIE PORADNIKA NA INNE FORA BEZ ZGODY AUTORA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...