Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Nostale MultiHack NavanBethrax

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś przedstawię wam opcje cheata NavanBethrax.

Uwaga! Cheat nie jest mój, ja wam go tylko udostępniam.

Zaczniemy od początku, czyli jak odpalić cheata?

W zakładce ''Injection'' szukamy naszego NosTale, będzie pisać ''Nostale::<jakieś liczby>''.

Klikamy na niego, a potem naciskamy ''Attach''. I gotowe, cheat jest gotowy do użytku.

Opcje Cheata:

Hacks:

Zoomhack - Pozwala nam na powiększenie naszego pola widzenia (oddala kamerę).

RangeTalk - Pozwala na rozmawianie z NPC w każdym miejscu na mapie.

EagleEyes - Widzimy nie widzialnych.

Akt4 info - Jeszcze nie ogarnąłem tego ;-;

NoDelay - Pozwala nam zmienić sp, przeciągnąć dźwignie bez czekania (tańczenia).

PlayerCam - Nasz kamera zamiast śledzić naszą postać śledzi zaznaczoną postać.

GhostWalk - Jesteśmy nie widoczni dla innych graczy.

Są jeszcze dwie opcje: ''Freewalk'' i ''HP/MP'', ale nie są one dostępne za darmo...

Minimap:

Monster - Pokazuje na mini-mapie wszystkie moby.

Player - Pokazuje na mapie wszystkich graczy.

NPCs - Pokazuje na mapie wszystkich NPC

Items -  Pokazuje na mapie wszystkie leżące przedmioty.

PlayerList:

Rozpiska wszystkich graczy na mapie.

Scripting:

Możliwość dodania własnego skryptu.

Download:

http://www40.zippyshare.com/v/66298866/file.html 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/45220c15cf13e6fc224f8f5d7ebae6eaf7dbe929ea88e7fcf7a745f189243844/analysis/1407922496/

giphy.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

przed stawie

Ortograf jak byk :P

@top

Uzywanie opcji eagleeyes i nodelay jest jakies wykrywalne? Chodzi mi tu o glace, bo czesto widze nawet osoby z ranga nosa czy elity czitujace.

Opublikowano

Ortograf jak byk :P

@top

Uzywanie opcji eagleeyes i nodelay jest jakies wykrywalne? Chodzi mi tu o glace, bo czesto widze nawet osoby z ranga nosa czy elity czitujace.

Eagleeyes nie, a NoDelay to wtedy tylko jak ktoś widzi, że go używasz (nie tańczysz przy np. wchodzeniu na pojazd).

giphy.gif

Opublikowano

O ile RangeTalk działa poprawnie, nie tak jak dzialal w revolution of nos, ze postac lagowala crashowala itd, to aktualnie mozna robic nupy na nd w moment.

@2up

O ile ktoś nagrywa sobie całą glacę to mozesz zlapac sie na filmie wchodzac na pojazd bez chodzenia (Osobiscie wręcz w*****a mnie to,ze przybiega jakis zwiad 60 lvl, dostaje kryta, zostaje mu zolte hp i nagle jest na pojezdzie pol mapy dalej). Tak to zapewne wiekszosc hlvl graczy nie ma ochoty zglaszac, chociaz nie wiem jaka macie polityke u siebie na serwerach

1385975953-U914647.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Są jeszcze dwie opcje: ''Freewalk'' i ''HP/MP'', ale nie są one dostępne za darmo... 

Pytanie gdzie mozna kupic pełną wersje ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety na chwile obecną nie działa większość cheatów. Z początku myślałem że to wina Net Framework'a ale jest to gigatnczyna aktualizacja która wgl zmienia gre ... tak więc i cheaty przestały działać. Licze na to że pojawi się nowa wersja tego cheata :<

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Działać działa i to ładnie tak bardzo że dostałem bana na 3 konta (Nie powiązane mailem) wojownik 81 wojownik 85 i mag 80 zbanowane na zawsze. Używałem tego pół roku.... konto z sp +14 i cenne przedmioty utracone, łączne straty ok. 800zł. NIE POLECAM ! WYKRYWALNE ! ŁATWO BANY WPADAJĄ !

Opublikowano

@Up Wiem dokładnie używać ponieważ używałem kilka lat... Wydaje mi się albo ostatnio zaczęli ostro sprawdzać logi i często sprawdzać graczy. Dlatego ostatnio ludzie częściej bany dostają, zresztą ten hack jest dosyć stary przez co jest dużo bardziej wykrywalny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy range talk jest w jakiś sposób wykrywalny ?

Tak. Bo sprawdzają wtedy Twoje położenie i położenie NPCka i jego interakcję. :>

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Laden der Pointer Fehlgeschlagen"

Taki komunikat pojawia mi się za każdym razem. Plik mam normalnie w folderze z NT. Potrafi mi ktoś pomóc?

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Nostale MultiHack NavanBethrax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...