Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceńcie mojego skina - "P90 || HOT COLD"

lazurowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po kilku dniach ciężkiej pracy ja wraz z moim znajomym(grafikiem) finalnie ukończyliśmy projekt skina. Kilkanaście godzin dziennie spędzonych na dopracowaniu wyglądu, szczególne brawa dla grafika, który wykonał znakomity obrazek płonącego strusia, który walczy z siłami wody. To jest niesamowite bo wcześniej myślałem, jak takie coś sie robi, a on używając programu po prostu to narysował i dodał kolory. MEGA, do tej pory jestem w szoku, ukłony dla niego.

A więc bez dalszego zbędnego gadania chcielibyśmy przedstawić Wam skin do P90 o nazwie Hot Cold. Odwieczna walka ciepła z zimnem. Dodaję poniżej screen oraz link do skina. Jeżeli się Ci podoba proszę o pozostawienie lajka, dodania do ulubionych i udostępniania skina, gdyż bardzo ciężko jest go znaleźć w początkowej fazie.

p90_d_1.png

LINK DO SKINA: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=686405699

Z góry dziękuje za poświęcony czas na oglądanie skina i ewentualnego jego udostępniania.

Opublikowano

hmm tak 9/10 zaraz po likuje dodam do ulubionych i wysle do znajomych ;]

Brak oceny powod ? brak dowod do danego obrazka i brak dowodow ze istnieje grafik.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie ma to jak nakleić obrazek na p90.. http://chainimage.com/image/download-fire-phoenix-vs-ice-phoenix-wallpaper-free-wallpapers

cytuje jakby usunal

Witam,

Po kilku dniach ciężkiej pracy ja wraz z moim znajomym(grafikiem) finalnie ukończyliśmy projekt skina. Kilkanaście godzin dziennie spędzonych na dopracowaniu wyglądu, szczególne brawa dla grafika, który wykonał znakomity obrazek płonącego strusia, który walczy z siłami wody. To jest niesamowite bo wcześniej myślałem, jak takie coś sie robi, a on używając programu po prostu to narysował i dodał kolory. MEGA, do tej pory jestem w szoku, ukłony dla niego.

A więc bez dalszego zbędnego gadania chcielibyśmy przedstawić Wam skin do P90 o nazwie Hot Cold. Odwieczna walka ciepła z zimnem. Dodaję poniżej screen oraz link do skina. Jeżeli się Ci podoba proszę o pozostawienie lajka, dodania do ulubionych i udostępniania skina, gdyż bardzo ciężko jest go znaleźć w początkowej fazie.

p90_d_1.png

LINK DO SKINA: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=686405699

Z góry dziękuje za poświęcony czas na oglądanie skina i ewentualnego jego udostępniania.

Opublikowano

Bo obrazek jest darmowy. Nie zmienia to faktu że nie włożyłeś w to żadnej własnej pracy. -5/10

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Owszem ja nie włożyłem pracy bo wszystko wykonał grafik i przesłał mi .tga i .vtf, dużo czasu to zajęło mu bo w photoshopie ładnie wszystko układał. Co do grafiki to myślałem, że ją rysował, ale z tego co pisze zrezygnował z poczatkowego swojego projektu i skontaktował się się z odpowiednimi ludźmi, którzy pozwolili użyć mu tego obrazka. 

Przepraszam, że wprowadziłem Was w błąd, ale pisałem to co wiedziałem na tamten moment. Pozdrawiam.

Opublikowano

Może i się napracowałeś. Ale w warsztacie jest 89435289572...itd lepszych skinów. Do tego jeszcze wyżej piszą ze po prostu nakleiłeś tylko obrazek na broń :\

759081466790725720585.png

Opublikowano

Nie twoja grafika... słabo.

Po co robić coś takiego. Bezsens 1/10!

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...