Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu serwerów HurtWorld

dawxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze więc od razu przepraszam.

Ale czy podałby mi ktoś dobry hosting do serwerów hurtworlda?

Patrzyłem na Pukawce ale tam zbytnio mnie nie odpowiada więc czy są inne dobre hostingi które oferują servery hurtworld

Opublikowano

Nie warto kupywać serwera hurtworld na sloty,

1. Cena jest KOSMICZNA

2. zazwyczaj mają słabą ochrone.

Kup vps/dedyk i postaw serwer. Na slotówkach serwera dla NonSteam nie zrobisz bo nie ma do tego dostępu a jak chcesz dla steamów to na vps masz poradnik na tym forum od Borygarda jak postawić serwer ;)

a hostingi to OVH, Hosteam i blazingfast.

Opublikowano

Witam.

Patrzyłem na Pukawce ale tam zbytnio mnie nie odpowiada więc czy są inne dobre hostingi które oferują servery hurtworld

A co Ciebie odstrasza?

Może jednak będziemy mogli pomóc?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Witam.

A co Ciebie odstrasza?

Może jednak będziemy mogli pomóc?

Jakiś miesiąc temu, miałem u was 2 lub 3 VPS na których był postawiony hurtworld. Do panelu logowały się chińskie boty które podpinały maszyne pod BotNeta. Zablokowaliście mi 3 razy maszyne z powodu wychodzących ataków przez te boty i mówiliście że to moja wina. Nikomu nie polecę już pukawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...