Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TTCHEAT AIMBOT&WALLHACK [SOURCE CODE]

ttcheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa na win. 10;8;8.1  Reszta nie  testowana. XP nie działa na pewno.

Do kompilacji polecam virtual studio 2k10/15

Kompilujcie do .dll

Do injectowania używajcie injectora z funkcją "scrambled mode"

Injectujcie do procesu gry, nie do procesu launchera.  (prawidłowe:  sf.exe)

Aby aktualizować cheat, injectuj swoje wcześniejsze .dll do gry, ale włącz ją przy pomocy DFBUG.exe ; Jeśli offsety w grze były zmienione, po tej operacji się zmienią. Gdy już to zrobiłeś, skompiluj jeszcze raz wszystko od nowa.

Jeśli xigncode zostanie zaktualizowany, to skompiluj plik "D3D.vcxproj" do formatu .exe ; usuń folder XIGNCODE, odpal ten plik który skompilowałeś i włącz grę, po chwili Cię z gry wyrzuci, ale wszystko jest ok. teraz skompiluj wszystko od nowa (wszystkie pliki) do .dll (generalnie to patrz na góre.)

F**k skill

Profit

download;

załącznik

skan;

https://www.virustotal.com/pl/file/35eb937e6b0dfd26325589ebeafba58c8de1a7536c9fbe6818769e34bf4d7710/analysis/1463503622/

KERNEL;

download: załącznik

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/8f4b215a3e75eccc2780dc9085edf5512e1eb52d3f22ea333106fc90cf602b6a/analysis/1463671837/

instrukcja:

Przeczytaj "PRZECZYTAJ!"

Po zrobieniu tego o co tam proszę, odpal skompilowany wcześniej cheat (download SC wyżej), przejdź do folderu "out" odpal "DPInst" (jako admin) pojawi Ci się instalator, klikaj dalej, jeśli instalacja przebiegnie pomyślnie, zrestartuj kompa, cheat gotowy

FUCKSKILL SOURCECODE PUBLIC.rar

KERNEL.rar

There is no freedom without revolution

Opublikowano

No ciekawe czy wkońcu zadziała. Zrobię edita postu gdy sprawdzę ;)

#edit tak szcerze to fajny pomysł z tą kompilacją ^^

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

A dlaczego nie dałeś jak wcześniej gotowego cheata? 

5p4o3dk.png

i5-6600K Skylake 4,6GHz | GTX 970 4GB | Ripjaws DDR4 2x4GB 3000MHz 

Opublikowano

Bo nie mam czasu na razie. Dokończyłem kod i go udostępniłem, jak będę miał czas to wam skompiluje, na tą chwile trzeba samemu.

Opublikowano

Dobra, trochę się z tym pobawiłem i działa. Da się jakoś zrobić żeby aimbot namierzał ten cel co jest bliżej celownika? bo z tego co zauważyłem to wybiera sobie cel losowo ;/ 

5p4o3dk.png

i5-6600K Skylake 4,6GHz | GTX 970 4GB | Ripjaws DDR4 2x4GB 3000MHz 

Opublikowano

Dobra, trochę się z tym pobawiłem i działa. Da się jakoś zrobić żeby aimbot namierzał ten cel co jest bliżej celownika? bo z tego co zauważyłem to wybiera sobie cel losowo ;/ 

Żadnych wirusów przypadkiem nie ma ^^?

Jak nie ma to sobie go wypróbuję.

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Żadnych wirusów przypadkiem nie ma ^^?

Jak nie ma to sobie go wypróbuję.

­

Jest skan w temacie. Jedyne co to po kompilacji może niby coś być, to normalne.

Co do aimbota, da się, ale narazie nie mam czasu

Zaraz do głównego tematu wleci zabezpieczenie KERNEL RING0, zabezpieczające ban ip/hwid, wspomagające bezpieczeństwo korzystania z cheata enjoy

Opublikowano

"Nie piszcie mi tutaj / pw na temat porad co do kompilacji, jest tego sporo na necie, jak komuś się nie chce odpalić google, to nie będzie wam się chciało również tracić czasu na czytanie i tych kilka minut pracy na zrobienie tego syfu.

Poradnik jest na górze, dałem do paczki nawet bypassa, ze skompresowanym w środku CE, który automatycznie wyciąga nowe funkcje z xigncoda, bo tego też by się nikomu szukać nie chciało

Powaga, jak ktoś nie potrafi wpisać w google fraz typu "how to compile, virtual studio" czy podobne, to odpuście sobie cheatowanie i pisanie mi na pw tekstów typu "dlaczego nie zrobisz .exe skoro to takie proste", mam sporo pracy, więc wrzuciłem source code, bo nie mam czasu się tym zajmować. Jednorazowe skompilowanie - spoko, chwila roboty, ale xigncode jest aktualizowane dość często. Polecam odpalić jakiś tutorial, kompilować sobie w spokoju, dzięki temu będziecie mieli ciągle cheat xigncode proof, pozdrówki" Info od osoby która się zajmuje projektem 'tt f**k skill" Gadałem z nim dziś, w sobotę w nocy będzie chyba miał wolne, mówił że wrzuci .exe albo chociaż video poradnik jak się za to zabrać

Opublikowano

Info od osoby która się zajmuje projektem 'tt f**k skill" Gadałem z nim dziś, w sobotę w nocy będzie chyba miał wolne, mówił że wrzuci .exe albo chociaż video poradnik jak się za to zabrać

Czyli nie jesteś autorem projektu?

Opublikowano

Info od osoby która się zajmuje projektem 'tt f**k skill" Gadałem z nim dziś, w sobotę w nocy będzie chyba miał wolne, mówił że wrzuci .exe albo chociaż video poradnik jak się za to zabrać

Czyli nie jesteś autorem projektu?
Jestem, tylko że w skład wchodzi kilka osób, osobiście zajmuję się tylko zabezpieczeniami, w tym wypadku zrobiłem system kernel ring0 kone dostosowany do tego cheata.

Opublikowano

Pokaże ktoś jak to zrobić bo nie ogarniam np. krótki filmik

?

Masz poradniki co do kompilacji nawet na youtube.

Opublikowano

Mam pytanie wszystkie pliki kompilować do .dll z tych 2 paczek czy poszczególne jak tak to jakie ? I jak go odpalić tego cheata po kompilacji ? I czy zrobić z tych dwóch jeden folder (PROSZĘ O ODPOWIEDŹ)

Opublikowano

rzeczywiście kompilacja do najłatwiejszych nie należy, mógłbyś sprecyzować o jaki program ci chodzi? bo jak wpisuje virtual studio 2010 znajduje mi VISUAL studio, to chyba nie to, podeślij link jak możesz do tej "kompilacji" bo ludzie po prostu nie ogarniają takich rzeczy.

Ciao

Opublikowano

na win 7 64 bit nie chce coś działać albo coś robie nie tak poczekam na .exe xD

Mam to samo, więc też pozostaje mi poczekać na .exe 

Ale szczerze wątpię żeby zadziałało. 

Opublikowano

na win 7 64 bit nie chce coś działać albo coś robie nie tak poczekam na .exe xD

Możliwe że na win7 nie działa, nwm, nie testowałem.

Masz skompilować do .dll, nie exe, polecam zaaktualizować, może weszła jakaś aktualizacja od wrzucenia kodu, nie wiem nie sprawdzałem.

Przypominam, inject ma zajść w proces samej gry, nie launchera. Injector musi mieć scrambled mode, musi być uruchamiany jako admin. 

Przy kompilacji nie odpalajcie jako debug, tylko normalna dllka.

PS, przygłupy co piszą mi bzdury na pw - nie każdy ma tyle czasu gimby co wy, się nie podoba to, że jest to sourcecode a nie endfile, to mnie to gówno obchodzi, naprawdę. Jest to public release, nikt mi za poświęcony czas nie zapłacił, nikt mi nie płaci, więc po co spinacie mi dupska na wiadomośiach, dorośnijcie trochę.

Z poważaniem, profit ;]

Opublikowano

Pokaże ktoś jak to zrobić bo nie ogarniam np. krótki filmik

?

Masz poradniki co do kompilacji nawet na youtube.

Podasz link  do filmiku?

Opublikowano

Proszę dodaj dll, uprości to sprawę. Napisz także temat ponownie, instrukcja jest niezbyt jasna a całość napisana jest takim językiem jakby było to żywcem wzięte z translatora.

Opublikowano

Nie ma opcji nie łudźcie się ze on wstawi to .dll na cholerę to było wstawiać jak większość osób nie da rady a gimbem to siebie samego nazywaj ;-)informatyku od siedmiu boleści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...