Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Continent of the nine seals (C9) albo coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może grał w to? Nigdzie nie moge znalezc jakis informacji czy gra jeszcze zyje, w dziale "inne mmo" samo prezentacje i nic nie mozna sie dowiedziec...

Ma ktoś informacje czy warto na dzien dzisiejszy zaczynac rozgrywke? Grają jeszcze w ludzie i jest z kim grac? Jak wyglada IS i czy trzeba duzo zainwestowac?

Lub może ktoś moglby polecic jakas inna gre. Najbardziej mi zalezy zeby ta gra była zywa, a nie jakis kotlet ktory wyszedl 5lat temu i gre w niego aktualnie 100 osob... Fajnie by tez było jakby gra nie miała jakiejs bardzo cukierkowej grafiki i aby była non-target chociaz te dwie kwestie nie koniecznie musza być. Mile widziane tytuły po PL chociaz to też nie jest konieczne. Najwazniejsze aby gra była zywa, grali w nia ludzie itp

Opublikowano

Grałem w C9 długo, pare postaci 60+ i moge napisać tylko tyle, że nawet nie próbuj zaczynać grać w to gówno.Po tym patchu sprzed miesiąca który dodaje itemki master za darmo na które inni musieli zarywać nocki przez pare miesięcy gra straciła dużo ludzi.Ogólnie to i tak gra polega troche na IS bo wydasz przykładowo 50/100zł i już masz spoko początek gry bo nie musisz farmić na eventach.

Opublikowano

Grałem w C9 długo, pare postaci 60+ i moge napisać tylko tyle, że nawet nie próbuj zaczynać grać w to gówno.Po tym patchu sprzed miesiąca który dodaje itemki master za darmo na które inni musieli zarywać nocki przez pare miesięcy gra straciła dużo ludzi.Ogólnie to i tak gra polega troche na IS bo wydasz przykładowo 50/100zł i już masz spoko początek gry bo nie musisz farmić na eventach.

No to jest jakaś gra która mozesz polecic/grasz aktualnie ktora zyje i ma sporo ludzi?

Opublikowano

No to jest jakaś gra która mozesz polecic/grasz aktualnie ktora zyje i ma sporo ludzi?

Podobna? Tylko Vindictus, nie ma nic innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...