Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej grać?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko. Mam teraz sporo czasu wolnego i chciałbym pograć w elsworda ale nie wiem, na której wersji będzie najlepiej. Przede wszystkim zależy mi na tym żeby nie było zbyt dużego P2W i żeby było dużo graczy. Słyszałem że na PL nie warto bo tam prawie nikt nie gra. Jaka więc wersja będzie sensowna? EU / NA  czy może lecieć na Voida ? Jakie są plusy proponowanej przez was wersji? Z góry dzięki :D

Opublikowano

Aktualnie jest najlepszy Void lub NA.

Na Voidze gra dużo ludzi, wszystko można zdobyć bez wydawania realnych pieniędzy, super eventy jednak zacofanie w updatach.

Na NA gra tez dużo ludzi, jednak bez wydawania pieniędzy realnych nie zdobędziesz wszystkiego, eventy sa spoko chociaż zdarzają sie wyjątki no i brak zacofania w updejtach.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

graczy na plu jest duzo

dobry zart xDDDD

denne prywatne gowno? przeciez tam za granie cokolwiek dostajesz, kiedy bez placenia na officialach nic nie osiągniesz

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie by nie robić nowego tematu zmieniło się coś gdzie lepiej grać NA czy void jak jest z updatami i bugami na voidzie

Opublikowano

@HicKD Aktualnie Void stoi w miejscu (1.7) i raczej nie śpieszy im się z aktualizacja (fakt chcą wszystko razem wrzucić no, ale widać ile to trwa, niby tam pisali, że mają już rose etc, ale jeszcze nie, a do tego miała być konserwacja uwaga uwaga w pierwszym tygodniu sierpnia NO, ALE AKTUALNIE MAMY JUZ PRAWIE KONIEC SIERPNIA, a konserwacji nie było tak nie ma ps info żadnego też nie ma)

Z tego co się orientuję NA wyszło tak naprzód, że to szok mają już wszystkie klasy Rose, revamp IB, revamp sekretów no są bardzo daleko za PL i Voidem. 

Chyba najlepiej pograć sobie na NA i poczekać aż na Voidzie wyjdzie nareszcie jakiś update (1.8) ps życze powodzenia w czekaniu hihi.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Brejg już napisał, ale ja tylko podbijam Void. Może nie ma jakiegoś dobrego tempa updat'ów, ale przynajmniej serwery żyjo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...