Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimper i Ator w TVN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 filmiki odnośnie tego gówna co TVN odjebał, w zasadzie tłumaczące wszystko. 

Już się wybijają na tej dramie. :D To jest chyba gorsze od całej tej afery.

Opublikowano

2 filmiki odnośnie tego gówna co TVN odjebał, w zasadzie tłumaczące wszystko. 

Już się wybijają na tej dramie. :D To jest chyba gorsze od całej tej afery.

Nie nazwałbym tego wybijaniem. Przynajmniej nie w wypadku, kiedy jeden youtuber(Gimper), to osoba, która jest ściśle związana z tym tematem, a DJ Pallaside od zawsze komentował tego typu rzeczy(a inną drogą, to też powiedział prawdę). Wybijaniem jest, kiedy komentuje to jakiś bobas co ma 2k subów i coś próbuje na ten temat nadukać, napierdalając pierdyliard tagów pod Gimpera, TVN, Atora i Drama(widziałem typa co wjebał chyba z 4 filmiki na ten temat + w każdym było pierdyliard tagów, stricte niezwiązanych z treścią filmu). 

Opublikowano

Nie nazwałbym tego wybijaniem. Przynajmniej nie w wypadku, kiedy jeden youtuber(Gimper), to osoba, która jest ściśle związana z tym tematem, a DJ Pallaside od zawsze komentował tego typu rzeczy(a inną drogą, to też powiedział prawdę). Wybijaniem jest, kiedy komentuje to jakiś bobas co ma 2k subów i coś próbuje na ten temat nadukać, napierdalając pierdyliard tagów pod Gimpera, TVN, Atora i Drama(widziałem typa co wjebał chyba z 4 filmiki na ten temat + w każdym było pierdyliard tagów, stricte niezwiązanych z treścią filmu). 

Bardziej chodziło mi o tego gościa z pierwszego filmu. Nigdy typa nie widziałem. W dodatku sobie sprawdziłem sobie tagi na yt i nagle w c**j tych filmików związanych ze sprawą. Coś w tym jest.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o tego gościa z pierwszego filmu. Nigdy typa nie widziałem. W dodatku sobie sprawdziłem sobie tagi na yt i nagle w c**j tych filmików związanych ze sprawą. Coś w tym jest.

DJ Pallaside jest akurat rozpoznawalny wśród youtuberów. Szczególnie z afer, gdzie np. jego widzki posyłały mu cycki, a on wrzucał to na fp. xD Znany z jego let's playów, które do niedawna stanowiły główną część jego kanału. Teraz bardziej, z tego co się orientuję, kręci się w okół vlogów/pogadanek itd.(choć mogę się mylić, nigdy nie był to kanał, jaki jakoś bardziej śledziłem)

W c**j to mało powiedziane. :D

Opublikowano

Ogólnie nie oglądam polskiego youtuba, ale program Superwizjer obejrzałem z ciekawości. Co do materiału to rzeczywiście jedna wielka manipulacja, był strasznie jednostronny, ale nie oszukujmy się Ator święty nie jest, jednakże wypowiedzi, komentarze Gimpera są po prostu żałosne, ja nie wiem jak takie coś można oglądać. W dodatku te obrazy, przekleństwa i pojazdy, żenada, gość już dawno powinien byś usunięty kanał. Co do tej całej dramy to moim zdaniem Krzysztof również nie zachował się fair, bo po uj iść z tym do telewizji i w dodatku TVN i gadać teksty typu "Chciałem skoczyć z balkonu" no serio, gość po 30-stce, a zachowuje się jak 15 latek. Najgorsze jest to, że "widzowie" takich srutuberów jak: isamu, gimper czy nitro są w przedziale wiekowym 8-15 lat, wiem, bo sam mam młodszych kuzynów, którzy właśnie niestety oglądają to ścierwo, dzieciaki w tym wieku nie odróżniają prawdy czy on mówi tak dla beki. Jeżeli ich "wódz" coś powie to oni to robią i to jest najgorsze. Ostatnio czytałem komentarze isamu, który to już w ogóle stracił całkowicie rozum, ale jestem ciekaw jak on by się czuł jakby jego córka oglądała taki syf, a później byłaby szykanowana przez rówieśników, bo nie ogląda tego co oni.

Polski youtube to gówno, a większość do usunięcia.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...