Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o serwerze VirtualMT2

Walić VirtualMt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej hej zapowiadam wam ze VirtualMt2 schodzi na psy !!! Nie polecam servera iż gdyż posiada dwóch skur******* (kotek i admin) co banuja bez przerwy.

Począwszy od Admina (napisałem z dużej litery żeby pomyślał ze jest kimś ważnym na tym swiecie A jest takim samym gownem jakie robie codziennie rano gdy wstaje.) frajer mysli ze jest wszechwiedzacy. Taki z niego informatyk A c**j nie umie sprawdzić do kogo należy konto (No nieźle no). Szczerze nie polecam gościa i jego serva bo :

1) zaraz zacznie banowac za logowanie się na server.

2) robi wszystko by zbanowac cały server A osoby grające walczyły sobie w pvp z pieskami (No niedługo dojdzie do tego ze niestety admin bd musiał się bić ze samym sobą bo nikogo nie będzie)

3) ma swoich faworytów Vixe Aka NeverForgive. Mapy buguja, rudy buguja, wymieniają nielegalnie eq no ale c**j bana nie dostaną bo nie będzie kupca na brylki. No jeżeli adminku nie stać cie na buty albo jakieś ubrania to napisz "kumplu" to ci podaruje te 15/20zl na ubrania w lumpeksie powinno starczy.

4) a no niby chlop "z jajami" a na zaden temat nie umie oddpowiedziec. Dochodze do wniosku ze te jaja to w gębie albo w dupie ma. Pozdro 600

5) najważniejszy punkt ! Pamiętaj jeżeli admin ci nie od pisze przez 6/8h to nic się nie stanie ale jeżeli ty mu nie od piszesz przez 15min to z permem wylecisz. (A rybki których ie można wyrzucić wypadają same na ziemię) pozdro 600

Kotek :

1) zapyziala laleczka która bez konta na virtualu (gm) wolała by się zabić

2) pizdka umie obrażać ludzi ale jeżeli ktoś go obrazi to perm na ip. Typowy kotek lamus i placzek

3) ci do płaczu kotka. (Nawiązując do 1i 2, punktu). Przypomnę kotkowi ze to on płakał beczal krzyczał błagał żeby zostać gm no i adminie gdyby nie to to może miałbyś paru graczy więcej.

Nie chce mi się więcej pisać wad bo by mi to z tydzień zajęło. Więc podsumowując kotek i admin to dwie duże pizdy którym sprzydalo by się trochę wody w głowie. Pozdro 600.

Więc nie polecam grać na tym serwerze bo i tak skończy się to permem bo admin mial wizję ze trzeba kogoś zbanowac by mieć mniej graczy.

P.S nie wracajcie uwagi na stylistykę ;*

I proszę o nie usuwanie tematu

Opublikowano

Ja tam do nich nic nie mam bo są pomocni ;). Widzę dziecko płaczące z powodu Bana. Smutno mi.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

VirtualMt2 dawno juz umarl.. nawet nie wrocilem na tego serwa po reaktywacji ... Nie wiem jak jest teraz ale pewnie dostales bana za cheaty i placzesz teraz na forum..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Hej hej hej zapowiadam wam ze VirtualMt2 schodzi na psy !!! Nie polecam servera iż gdyż posiada dwóch skur******* (kotek i admin) co banuja bez przerwy.

Począwszy od Admina (napisałem z dużej litery żeby pomyślał ze jest kimś ważnym na tym swiecie A jest takim samym gownem jakie robie codziennie rano gdy wstaje.) frajer mysli ze jest wszechwiedzacy. Taki z niego informatyk A c**j nie umie sprawdzić do kogo należy konto (No nieźle no). Szczerze nie polecam gościa i jego serva bo :

2) robi wszystko by zbanowac cały server A osoby grające walczyły sobie w pvp z pieskami (No niedługo dojdzie do tego ze niestety admin bd musiał się bić ze samym sobą bo nikogo nie będzie)

3) ma swoich faworytów Vixe Aka NeverForgive. Mapy buguja, rudy buguja, wymieniają nielegalnie eq no ale c**j bana nie dostaną bo nie będzie kupca na brylki. No jeżeli adminku nie stać cie na buty albo jakieś ubrania to napisz "kumplu" to ci podaruje te 15/20zl na ubrania w lumpeksie powinno starczy.

4) a no niby chlop "z jajami" a na zaden temat nie umie oddpowiedziec. Dochodze do wniosku ze te jaja to w gębie albo w dupie ma. Pozdro 600

5) najważniejszy punkt ! Pamiętaj jeżeli admin ci nie od pisze przez 6/8h to nic się nie stanie ale jeżeli ty mu nie od piszesz przez 15min to z permem wylecisz. (A rybki których ie można wyrzucić wypadają same na ziemię) pozdro 600

Kotek :

2) pizdka umie obrażać ludzi ale jeżeli ktoś go obrazi to perm na ip. Typowy kotek lamus i placzek

3) ci do płaczu kotka. (Nawiązując do 1i 2, punktu). Przypomnę kotkowi ze to on płakał beczal krzyczał błagał żeby zostać gm no i adminie gdyby nie to to może miałbyś paru graczy więcej.

Nie chce mi się więcej pisać wad bo by mi to z tydzień zajęło. Więc podsumowując kotek i admin to dwie duże pizdy którym sprzydalo by się trochę wody w głowie. Pozdro 600.

Więc nie polecam grać na tym serwerze bo i tak skończy się to permem bo admin mial wizję ze trzeba kogoś zbanowac by mieć mniej graczy.

a kim ty zaproszeniem k**wa jesteś że będziesz przepowiadał czy coś padnie czy też nie, wszystko to co napisałeś jest wyssane z palca bez żadnych dowodów i bez nich takie coś zachowaj dla siebie lub wypłacz sie w prezentacji że bana na serwerze dostałeś bo wątpie żeby jakiś noname specjalnie tak zrobił konto na forum i z dupy zaczął hejtować serwer

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kotek :

Tutaj kolego zgodzę się z paroma kwestiami. Najpierw o Adminie. Pomocny to faktycznie jest nie raz mi pomógł. Wojtek to mała pizda , ale Kotek to sporo większa.. Wczoraj nawet byłem świadkiem tego że na event gdzie czasami brakowało miejsca (Coś na niedziele) wczoraj po 4 osobach Kotek przypominał co 10 sekund że można sie zapisać na forum.. Po prostu boki zrywać :D Wracając do Admina to faktycznie ma lekką paranoje że tak powiem na punkcie bryłek, bo zamiast ten pusty łeb sprawdzić skąd mały lvl ma bryłki to banuje kur*a od razu bo mały lvl jest zbyt bogaty.. Prosze Was gdzie jeszcze taka patologia jak u Wojtka ? Weszło runiczne --> Otchłani.. I tu i się zatrzymamy. System łowienia jakim trzeba być wodogłowiem żeby dawać graczom system polegającym na siedzeniu k***a gapieniu się w ekran i łowieniu ryb.. No ja p******e Pany nie wytrzymie. I jeszcze idiota musi banować bo 3/4 serwera łowi na fishbocie , to teraz pytanie do Wojtka - Na prawdę wprowadzając system łowienia liczyłeś że ktoś będzie łowił uczciwie ? Ciekawe co teraz wymyśli, bo tak jak kiedyś brakowało miejsca żeby się zapisać na jakiś event, tak teraz brakuje uczestników. I z tym trzeba było coś zrobić już jakiś czas temu, bo teraz niestety może być za późno.

Oczywiście pozdrawiam Ciastek <3

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Do administracji nie powinieneś nie mieć nic bo takiej administracji dobrej nie ma na żadnym serwerze, co do banowania to się zgadzam, ale z resztą to na pewno nie, czyżby banik za fb? :D

Opublikowano

Co do Pana up. Bana mam za głupotę Admina bo nie umiał sprawdzić ip :) pozdro dla Pana Wojtka ;*

Czyli zgadłem :P No ale na administrację złego słowa nie można powiedzieć, bo chociaż utrzymuje kontakt, nie tak jak na innych serwerach gdzie widzisz tylko ich nicki na stronie głównej

Opublikowano

Widzę ze tu wypowiadaj się osoby o małym stażu. (procz huberta ;*)Tak wam napiszę. Pogracie zobaczycie jak naprawdę jest a teraz pozdrawiam elos

Nie żeby coś, ale na virtualu grałem od samego początku i wiem jaka administracja jest :)

Opublikowano

@up Wiesz są różni gracze. Lizodupy typu Juleg aka ICfelYou i tacy jak My którzy widzą i piszą. Tutaj lepiej napisać niż na forum gdzie temat będzie przeczytane w 1/3 całości i usunięty a Ty za napisanie prawdy zostanie Ci usunięte konto.. Tak usunięte obrali nową taktyke już chuje nie banują xD W sumie to coś nowego po 3 banach..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

@up Wiesz są różni gracze. Lizodupy typu Juleg aka ICfelYou i tacy jak My którzy widzą i piszą. Tutaj lepiej napisać niż na forum gdzie temat będzie przeczytane w 1/3 całości i usunięty a Ty za napisanie prawdy zostanie Ci usunięte konto.. Tak usunięte obrali nową taktyke już chuje nie banują xD W sumie to coś nowego po 3 banach..

O tych to mi nie mów... dostałem bana na ts za to że wysłałem typowi innego tsa na pw :D

Amem czekam na hejty ale mi to tam wisi 80/90% tego co napisałem to prawda i nie od piszę już na żadnego z tych postów. Pozdro pa

99% osobom wisi to co Ty tu właśnie napisałeś, kogo to obchodzi, że dostałeś bana i wypisujesz żale? :D

Opublikowano

Nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu, ponieważ jest on stworzony tylko po to, by obrazić administracje tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...