Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Azanis.eu Nowa postać - Lykan, System sklepów Offline

Crew.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaraj- Hejtuje wszystko, wszystkich i wszędzie. Zacznij jeszcze dramy jak MPCforum kręcić, pjona.

Ja chętnie poczekam. 

"Nowa postać". Komuś tutaj "śtyry" litery ściska bo nikt z tutaj obecnych z tą postacią nie postawił nic(zapewne nawet jej nie mioł :yay:  :yay: )

Pokażcie mi serwer (nie globala) gdzie obecnie jest likan, na naszym polskim rynku? Właśnie. Proszę o w pełni odbugowaną wersję latającą po necie. Każdy gada ale nie udowodni, face palm. 

@Bambus3k™  Coś ten tego? do tego? :DxD

@topic jak czegoś nie jesteś pewien to lepiej nie pisz, bo się ośmieszasz kolego.

Szczerze? Jaki jest sens chwaleniem się czegoś co można mieć na game r_2k89 z 2010 roku.

Ja nie mówię żebyś się chwalił tylko, żebyś go uświadomił, że Ty go masz w pełni odbugowanego i Ci już służy dobry rok.

Co do tego, że można mieć na game r_2089 to owszem, tylko powiedz komu by się chciało diffy pisać, gdzie dzisiaj jest już kod źródłowy.

Liby ;)

Opublikowano

Jaraj- Hejtuje wszystko, wszystkich i wszędzie. Zacznij jeszcze dramy jak MPCforum kręcić, pjona.

Ja chętnie poczekam.

"Nowa postać". Komuś tutaj "śtyry" litery ściska bo nikt z tutaj obecnych z tą postacią nie postawił nic(zapewne nawet jej nie mioł :yay::yay: )

Pokażcie mi serwer (nie globala) gdzie obecnie jest likan, na naszym polskim rynku? Właśnie. Proszę o w pełni odbugowaną wersję latającą po necie. Każdy gada ale nie udowodni, face palm.

@Bambus3k™ Coś ten tego? do tego? :DxD

@topic jak czegoś nie jesteś pewien to lepiej nie pisz, bo się ośmieszasz kolego.

Szczerze? Jaki jest sens chwaleniem się czegoś co można mieć na game r_2k89 z 2010 roku.

Ja nie mówię żebyś się chwalił tylko, żebyś go uświadomił, że Ty go masz w pełni odbugowanego i Ci już służy dobry rok.

Co do tego, że można mieć na game r_2089 to owszem, tylko powiedz komu by się chciało diffy pisać, gdzie dzisiaj jest już kod źródłowy.

Liby ;)
Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...