Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmiech na sali z tego serwera, nie dość że prezentacja to czysty kopiuj - wklej z Exoriana nawet te same błędy np . "bonosow" to jeszcze piedo.licie że bazujecie na plikach Exoriana ale zmieniliście dużo rzeczy i dodaliście sporo nowości to powiedźcie mi gdzie są te wasze pro elo innowacje i zmiany ? bo jak nic nie widzę. Exorian już startował kilka razy teraz startuje ponownie tyle że pod inną nazwą, mam nadzieje że prezentacja zostanie zamknięta ps ebać kotlety ;) @Kubek122 halo. 

xD 

Opublikowano

Serwer to 1:1 Exorian.

Dungeony przerobione a  jest to samo.

Sety te same co na exorian.

Błędy te same hahah bonosów (co to k***a jest ?)

Zwykły kotlet i skok na kase.

Wyjebcie to zanim zniesie jaja,zwykłe gówno nic więcej.

Nie polecam nawet wchodzić na strone tego ścierwa.

ps. nawet nie wspomnie o gościu który dodał te zapowiedz.

dawanie takiego chujstwa mówi o nim więcej niż 1000 słów.

Opublikowano

Ok, wg. was wszystko to samo co na serwerze Exorian a poki co wyglada to tak ;) wasze 1:1 co do Exoriana i 'odgrzewany kotlet'

-zdjety limit yang w ekwipunku oraz sklepach

-zdjety limit stack aktualnie max 500

-dodano poprawnie dzialajacy ap shop

-dodano system podswietlania itemow

-dodano nowy system petów

-dodano nowy handel

-powiększono sklepy

-dodano szybka zmiene ch

-dodano system szarf

-dodano system kostiumow na bronie

-zmieniono mape przejscia na dungeony na funkcjonalniejsza

-dodano nowe misje rybaka

-zedytowano misje biologa na mozliwosc wyboru nagrody

-zedytowano nagrody za misje kolekcjonera

-zedytowano dungeony. Misje na niższe lv mozna wykonywac solo.

-zredukowano drop yang. Drop yang jest niski ale cany w sklepach sa równierz bardzo niskie. Daje nam to mozliwosc bardzo długiego wystawiania przedmiotow na skpeach zamiast biegania po m1 i wolanie sprzedam miecz z 999brylek

-zredukowano ceny zmienek sa one niskie

-zmieniono czas dlugosci stania w m1 sklepow offline na 6h 18h oraz 42h

-utrudniono exp aby wbicie maxymalnego poziomu cos znaczylo

-dodano anty cheat system dzieki któremu nie bedziemy musieli tyle czasu poswieceac na scieganie cheaterow

Opublikowano

Śmiech na sali z tego serwera, nie dość że prezentacja to czysty kopiuj - wklej z Exoriana nawet te same błędy np . "bonosow" to jeszcze piedo.licie że bazujecie na plikach Exoriana ale zmieniliście dużo rzeczy i dodaliście sporo nowości to powiedźcie mi gdzie są te wasze pro elo innowacje i zmiany ? bo jak nic nie widzę. Exorian już startował kilka razy teraz startuje ponownie tyle że pod inną nazwą, mam nadzieje że prezentacja zostanie zamknięta ps ebać kotlety ;) @Kubek122 halo. 

Nie widzę sensu kasowania i dawania im zakazu. Dlaczego? Ano bo jak widzę z Waszych postów sami doszliście, że ten serwer to rework, reworka, reworku ....

Opublikowano

Proszę dodać do zapowiedzi date startu. Czas 1 godzina.

Dla twojej wiadomości @Luxq1  - 3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera.

Opublikowano

Ok, wg. was wszystko to samo co na serwerze Exorian a poki co wyglada to tak ;) wasze 1:1 co do Exoriana i 'odgrzewany kotlet'

-zdjety limit yang w ekwipunku oraz sklepach

-zdjety limit stack aktualnie max 500

-dodano poprawnie dzialajacy ap shop

-dodano system podswietlania itemow

-dodano nowy system petów

-dodano nowy handel

-powiększono sklepy

-dodano szybka zmiene ch

-dodano system szarf

-dodano system kostiumow na bronie

-zmieniono mape przejscia na dungeony na funkcjonalniejsza

-dodano nowe misje rybaka

-zedytowano misje biologa na mozliwosc wyboru nagrody

-zedytowano nagrody za misje kolekcjonera

-zedytowano dungeony. Misje na niższe lv mozna wykonywac solo.

-zredukowano drop yang. Drop yang jest niski ale cany w sklepach sa równierz bardzo niskie. Daje nam to mozliwosc bardzo długiego wystawiania przedmiotow na skpeach zamiast biegania po m1 i wolanie sprzedam miecz z 999brylek

-zredukowano ceny zmienek sa one niskie

-zmieniono czas dlugosci stania w m1 sklepow offline na 6h 18h oraz 42h

-utrudniono exp aby wbicie maxymalnego poziomu cos znaczylo

-dodano anty cheat system dzieki któremu nie bedziemy musieli tyle czasu poswieceac na scieganie cheaterow

No szczerze powiem, że nie widzę tutaj żadnej ''innowacji'' jak to pisaliście, poza tym anty cheatem. Chociaz i to przetestuje :)

Opublikowano

Nie widzę sensu kasowania i dawania im zakazu. Dlaczego? Ano bo jak widzę z Waszych postów sami doszliście, że ten serwer to rework, reworka, reworku ....

Zachowanie Administracji forum na poziomie :) wczoraj na tsie tez nie grzeszyli mądrością mowiac nam pare slow za duzo :)

Exorian miał tylko jeden start i jeden rework :) + działo sie to z byla administracji serwera.

@eSejusiek Jak zezwala regulamin start odbedzie sie e ciagu 3 tygodni a data dokladna startu zostanie podana pozniej.
Opublikowano

Zachowanie Administracji forum na poziomie :) wczoraj na tsie tez nie grzeszyli mądrością mowiac nam pare slow za duzo :)

Exorian miał tylko jeden start i jeden rework :) + działo sie to z byla administracji serwera.

Jak zezwala regulamin start odbedzie sie e ciagu 3 tygodni a data dokladna startu zostanie podana pozniej.to gówno próbowało wstać ale się nie udało.

1 start 2 reworki a to jest 4 odsłona tego samego gówna.

Admini mpc z pewnością lepiej się zachowują od was przynajmniej nie starają się wyruchać graczy w dupe i użytkowników.

Nowości naprawdę innowacyjne które już z dobry rok wszędzie można spotkać.

-Szybka zmiana ch WOW

-Powiekszone sklepy WOW

-Szarfy WOW

-Staki po 500 WOW

Innowacja

-utrudniono exp aby wbicie maxymalnego poziomu cos znaczylo(wyjebało mnie z taboretu)

-zredukowano ceny zmienek sa one niskie(taka innowacja porozrywała mi skarpety na piętach)

Powiem tyle:

Odjebaliście niezły kabaret idźcie na TVP.

Opublikowano

Dla twojej wiadomości @Luxq1  - 3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera.

@eSejusiek start odbedzie sie do 6 czerwca ale jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze wystartuje szybciej. Wiecej informacji pojawi sie w pierwszym poście pod wieczor.

Opublikowano

Admini mpc z pewnością lepiej się zachowują od was przynajmniej nie starają się wyruchać graczy w dupe i użytkowników.

-Szybka zmiana ch WOW

-Powiekszone sklepy WOW

-Szarfy WOW

-Staki po 500 WOW

Innowacja

-utrudniono exp aby wbicie maxymalnego poziomu cos znaczylo(wyjebało mnie z taboretu)

-zredukowano ceny zmienek sa one niskie(taka innowacja porozrywała mi skarpety na piętach)

Powiem tyle:

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia administracja MPC powinna zabronić wrzucania prezki A*es, bo tam został zmieniony poziom trudności z easy na medium, tak samo in*orii nie powinno być by już kilka odsłon, tan*visów, let*ica, la*eris, bo w sumie to wszystko to samo (in*oria zmiana modeli, ale trudność i założenie to samo - robienie ciągle dungów, tan*vis, let*ica - to serwery takie same jak pandora czy elite).

Jeśli ludzie będą chcieć grać, to zagrają, a "hejtowanie" jakiegoś serwera jest dla mnie niczym innym niż dziecinnym zachowaniem, masz rację, że "zmienione" zostało niewiele, bo praktycznie pewnie prócz spolszczeń niektórych rzeczy to zwykłe wgranie i zmiany wartości.

Także - spokojnie, niech sobie startują, to ich sprawa, a ciągłe spieranie się, że to nie jest "innowacją" to jak rzucanie grochem o ścianę. :D

Pozdrawiam, życzę miłego dnia.

­

Opublikowano

Jak zezwala regulamin start odbedzie sie e ciagu 3 tygodni a data dokladna startu zostanie podana pozniej.to g****o próbowało wstać ale się nie udało.

-Szybka zmiana ch WOW

-Powiekszone sklepy WOW

-Szarfy WOW

-Staki po 500 WOW

Innowacja

Powiem tyle:

Kolego, drugiego reworku serwera nie było ;) była zapowiedź - serwer wlaczony nie został ;)

@Eladrin doskonaly tok myslenia, pozdrawiam :)

Opublikowano

Halo administracja MPC czas się wziąść do roboty i wyrzucić to coś... Czekam na film MPCforuma niech znów zrobi wam anty-reklame bo wypuszczać takie coś to psucie reputacji polskich serwerów Metin2. Nie polecam exorian s4.­

Pasjonat
Opublikowano

Fajny pomysł na prezentację, tylko dlaczego raz jest logo a raz loga nie ma xD ? i ten szaman ~ strasznie monotonnie. 

Czcionka nie pasuje do tej prezki nic a nic, wybór królestwa tragiczne bg. Wybór postaci i pierwsze tło ładowania na pełnym propsie ! 

Życzę powodzenia, z tego co widzę to będzie potrzebne :(

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Przecież oni kłamią już na początku prezentacji..  ^^

Jako pierwsi spośród prywatnych serwerów oferujemy Wam rozgrywkę z nowymi systemami

Opublikowano

-Szybka zmiana ch WOW

-Powiekszone sklepy WOW

-Szarfy WOW

-Staki po 500 WOW

Innowacja

Powiem tyle:

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia administracja MPC powinna zabronić wrzucania prezki A*es, bo tam został zmieniony poziom trudności z easy na medium, tak samo in*orii nie powinno być by już kilka odsłon, tan*visów, let*ica, la*eris, bo w sumie to wszystko to samo (in*oria zmiana modeli, ale trudność i założenie to samo - robienie ciągle dungów, tan*vis, let*ica - to serwery takie same jak pandora czy elite).

Jeśli ludzie będą chcieć grać, to zagrają, a "hejtowanie" jakiegoś serwera jest dla mnie niczym innym niż dziecinnym zachowaniem, masz rację, że "zmienione" zostało niewiele, bo praktycznie pewnie prócz spolszczeń niektórych rzeczy to zwykłe wgranie i zmiany wartości.

Także - spokojnie, niech sobie startują, to ich sprawa, a ciągłe spieranie się, że to nie jest "innowacją" to jak rzucanie grochem o ścianę. :D

­

Chodzi o kłamanie że zrobili w c**j a tak naprawdę nie zrobili nic lub wkład pracy jest praktycznie 0.

Także powiem ci że twój wniosek jest o kant dupy potłuc.

Tu mówią że zrobili pierdyliard rzeczy a tak naprawdę nawet błędy są takie same jak w poprzednich prezentacjach.

Ale skoro uważasz że innowacją jest zmiana expa i obniżenie cen zmianek to graj na tych szlorach.

Ps.

mylisz pojęcia to nie jest żaden hejt a napisanie tego co tu jest.]

Gówno jest to i gównem się obrzuca.

Opublikowano

Jak nie bylo 2 reworku jak byl ? Raz padl serwer, potem cos tam padlo i od nowa sie gralo i potem 2 raz padl i za 3 razem dopiero zapowiedzi byly ale nie wypalil serwer.

Opublikowano

-Szybka zmiana ch WOW

-Powiekszone sklepy WOW

-Szarfy WOW

-Staki po 500 WOW

Innowacja

Powiem tyle:

­

Chodzi o kłamanie że zrobili w c**j a tak naprawdę nie zrobili nic lub wkład pracy jest praktycznie 0.

Także powiem ci że twój wniosek jest o kant dupy potłuc.

Tu mówią że zrobili pierdyliard rzeczy a tak naprawdę nawet błędy są takie same jak w poprzednich prezentacjach.

Ale skoro uważasz że innowacją jest zmiana expa i obniżenie cen zmianek to graj na tych szlorach.

Ps.

mylisz pojęcia to nie jest żaden hejt a napisanie tego co tu jest.]

Gówno jest to i gównem się obrzuca.

Przykro mi, ale mam ciekawsze zajęcia niż granie w metina na pierwszyn lepszym serwerze. 

Napisałem specjalnie w cudzysłowie słowa takie jak "hejt" czy też "innowacja" ponieważ to pierwsze w Twojej wypowiedzi było częściowo uargumentowane, przez co nie można nazwać tego hejtem, a innowacja dlatego, bo średnio(w ogóle) tutaj występują.

Oczywiście żeby nie było nie piszę tego by prowadzić jakieś kłótnie, żeby źle mnie nie zrozumiał.

P. S. 

Nie pomyliłem pojęć. ;d

Miłego dnia i skończmy tą bezsensowną dyskusję. :D

Pozdrawiam.

­

Opublikowano

Nie ma co się rozpisywać. Raczej ktoś normalny i świadom tego, co robi tutaj nie zagra.

Nie polecam. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Halo administracja MPC czas się wziąść do roboty i wyrzucić to coś... Czekam na film MPCforuma niech znów zrobi wam anty-reklame bo wypuszczać takie coś to psucie reputacji polskich serwerów Metin2. Nie polecam exorian s4.­

Z całym szacunkiem do roboty jaka robi MPCforum, nie róbcie z niego "proroka". Wypowiadajcie się w temacie, oceniajcie prezentacja od strony graficznej i merytorycznej. Kto z was miał okazję zagrać już na tym serwerze, sprawdzić co oferuje (bo na pewno nie wszystko jest ujęte w prezentacji), przetestować poprawność działania systemów (pet, antycheat). Powielacie czyjeś wypowiedzi, zamiast sami ruszyć trochę głową i dojść do własnych wniosków (a przed startem to wszystko to tylko pierdo.lenie i gdybanie).

Ciężko być wilkiem wśród baranów.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Z całym szacunkiem do roboty jaka robi MPCforum, nie róbcie z niego "proroka". Wypowiadajcie się w temacie, oceniajcie prezentacja od strony graficznej i merytorycznej. Kto z was miał okazję zagrać już na tym serwerze, sprawdzić co oferuje (bo na pewno nie wszystko jest ujęte w prezentacji), przetestować poprawność działania systemów (pet, antycheat). Powielacie czyjeś wypowiedzi, zamiast sami ruszyć trochę głową i dojść do własnych wniosków (a przed startem to wszystko to tylko pierdo.lenie i gdybanie).

Ciężko być wilkiem wśród baranów.

Ciągle tylko MPCforum i MPCforum, MPCforum i MPCforum. Kim on jest?! Jutuberek mający 1.5k widzów z czego 1.4k to bezmózgowce a pozostałe 100 już go nie ogląda? Rozumiem, że to jest wyrocznia tak? On ocenia serwer i od jego dezycji zależy czy serwer jest dobry czy to jeden wielki przekręt? No yebnijta się w łeb ludzie, tyle można powiedzieć.

Wracając do tematu. Wiem ile czasu jest włożonego w ten projekt, możecie sobie gadać, że nic tutaj nie zrobione, nic nie edytowane w ogóle to czysty gotowiec i koniec, amen. Gónwo prawda, możecie mnie hejcić za to, że hmmm.. "podlizuje się"? Otóż nie muszę bo wiem jak było i jest, Good Bay!

Opublikowano

Nie gloryfikujmy go, ale też nie olewajmy i nie demonizujmy (ma misję chłopak i dobrze że ktoś taki też jest). Niech Ci którzy posiadają rozum, maja własne zdanie a nie idą jak owieczki na rzeź a będzie dobrze.

kSdPYbS.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...