Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego po wpisach na fb i wrzutach do media.

Syf bez nowości w ładnym opakowaniu.

Opublikowano

Przepraszamy wszystkich za zaistniałą sytuacje przez którą prezentacja naszego serwera została usunięta, niestety kiedyś przy pisaniu postów na konto zalogowała się osoba która pomogała je pisać a dzisiaj pisała w temacie ze swojego konta przez co zostało dokonanie powiązanie kont. Przepraszamy i zapraszamy na forum/ts3/fanpage.

FanPage:

Opublikowano

Dlaczego nowa prezka ;c ?

Za dużo hejtów pod tamtą ;c ;]

Wyjaśnienie zostało już podane oraz przypięte pod temat ;) Hejty tylko nas zadowalają.

Nie wiem po co taki serwer jak i tak żaden medium nie przebije vesterisa, ale życzę powodzenia :)

Post nic nie wnosi do tematu ;) Raportuje za reklame konkurencyjnego serwera.

Na serwer zostanie dodane sporo rzeczy i edytowane również podczas otwartej bety. W dużej części gracze będą decydowali jak chcą aby rozgryka się toczyła.

Opublikowano

Dlaczego nowa prezka ;c ?

Za dużo hejtów pod tamtą ;c ;]

Wyjaśnienie zostało już podane oraz przypięte pod temat ;) Hejty tylko nas zadowalają.

Nie wiem po co taki serwer jak i tak żaden medium nie przebije vesterisa, ale życzę powodzenia :)

Post nic nie wnosi do tematu ;) Raportuje za reklame konkurencyjnego serwera.

Na serwer zostanie dodane sporo rzeczy i edytowane również podczas otwartej bety. W dużej części gracze będą decydowali jak chcą aby rozgryka się toczyła.

A raportuj sobie myślisz, że takie punkty mnie bolą? Mowię tylko jak jest nie przebije żadne serwer vesterisa, ale życze im powodzenia, widze krew masz psiarską troche.. 

Dodam, że śliczną prezke macie :)

Opublikowano

Świetna grafika, ciekawy serwer,  z pewnością wpadnę :D Btw. nie ważne czy mówią źle czy dobrze - ważne żeby mówili. Taka prawda a hejterzy nieświadomie robią Wam darmową reklamę :D

222.gif

Opublikowano

Przynajmniej mogliście naprawić błędy z prezki albo coś innego. MPCforum o tym mówił i nwm czemu ta prezka reworka jeszcze tu jest. Kubek haloo!

Opublikowano

Świetna grafika, ciekawy serwer,  z pewnością wpadnę :D Btw. nie ważne czy mówią źle czy dobrze - ważne żeby mówili. Taka prawda a hejterzy nieświadomie robią Wam darmową reklamę :D

Dziękujemy bardzo, szkoda że tak niewiele osób jest z takim myśleniem :) To się ceni. Pozdrawiam  :lenny: 

Polecam server! Naprawde warto zagrać!­

Zapraszamy, do zobaczenia w grze ;)  B) 

Przynajmniej mogliście naprawić błędy z prezki albo coś innego. MPCforum o tym mówił i nwm czemu ta prezka reworka jeszcze tu jest. Kubek haloo!

Poprawiliśmy to co mieliśmy poprawić  ;) MPCforum troszeczke się pospieszył i po prostu nie wytrzymał więc musiał wrzucić przedwczesną zapowiedź serwera  :lenny:  ;)  :D 

Opublikowano

Dziękujemy bardzo, szkoda że tak niewiele osób jest z takim myśleniem :) To się ceni. Pozdrawiam  :lenny: 

Poprawiliśmy to co mieliśmy poprawić  ;) MPCforum troszeczke się pospieszył i po prostu nie wytrzymał więc musiał wrzucić przedwczesną zapowiedź serwera  :lenny:  ;)  :D 

i dalej twierdzicie, że sztylety to wachlarze? No nieźle 

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

i dalej twierdzicie, że sztylety to wachlarze? No nieźle 

Niestety nie jesteśmy w stanie aktualnie tego poprawić, czekamy aż L&A Graphic wróci do domu gdyż nie otrzymaliśmy jeszcze PSD grafiki.

Opublikowano

Nadal nie widze tu nic nowego tylko 4 rework exoriana zrobcie lepiej cos nowego pd zera

Exorian s4. Nie polecam.

Chłopaki, czy wasze posty wnoszą coś do tematu?

Jeśli chcecie se nabić posty idźcie gdzie indziej, bo na razie widzę że "Hejtujecie" z powodu że zazdrościcie, bo nigdy nie mieliście serwera na poziomie...

Nie Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda mi pewiego że marnuje się na takim serwerze, jego prace są Kozackie, ale pliki exoriana? lipa... Odgrzewany kotlet x4

Opublikowano

Nadal nie widze tu nic nowego tylko 4 rework exoriana zrobcie lepiej cos nowego pd zera

Exorian s4. Nie polecam.

Chłopaki, czy wasze posty wnoszą coś do tematu?

Jeśli chcecie se nabić posty idźcie gdzie indziej, bo na razie widzę że "Hejtujecie" z powodu że zazdrościcie, bo nigdy nie mieliście serwera na poziomie...

Nie Pozdrawiam.

A wasz serwer wnosi coś na rynek serwerów? Według mnie nie :) 

Akurat hejt na takie kotlety odgrzewane rozumiem, bo zbyt dużo ich już się pojawia. 

Nie wiem jaki jest sens otwierać 4 raz to samo.. przyszłym graczom radzę się zastanowić

Opublikowano

Co Serwer wnosi to już nasza sprawa, a czy inni będą u nas grać zostaw to im.

Zabronisz mi tworzyć to co lubię i na co mam ochotę?

Opublikowano

Polecam serwer z całego serduszka, nie zawiedziecie się na administracji. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Co Serwer wnosi to już nasza sprawa, a czy inni będą u nas grać zostaw to im.

Zabronisz mi tworzyć to co lubię i na co mam ochotę?

Co wnosi serwer jest waszą sprawą? Myślę, że jeśli uważacie, że was serwer ma innowacje i się różni od Exoriana to wypadałoby to poprzeć argumentami.

Póki co przeczytałem, że nowością jest system petów i zwiększony handel. Wybacz ale póki co jest to po prostu kolejny rework na gotowcu :)

Zresztą wystarczy spojrzeć na listę reklamujących was youtuberów, a jej chyba nie trzeba komentować.

Przykro nam ogłaszać to jak nie wporządku w stosunku co do nas zachowywała się administracja MPCForum.pl, niestety.

Jest to cytat z waszego fanpage, nie widzę tutaj nic nie w porządku (tak! to pisze się oddzielnie!), po prostu perm za łamanie regulaminu. 

PS. Jedyne pozytywne komentarze to od osób związanych z serwerem i administracją :)

Opublikowano

­serdeczny kasztan wam w pupę administracjo tego kotleta :) !

server gotowiec dodane moze 2 rzeczy i nic wiecej server padnie po 2 tyg jak kasa  sie bedzie zgadzac i potem kolejny ... to konto tez powinno byc zbanowane i tyle bo to dymanie ludzi na hajs i taka jest prawda admin powinien juz cie zbanowac i zakaz publikacji dac !

Opublikowano

Po co takie serwery stawiać dla 50 osób .. niby kto będzie waszą reklamą , Bambi co nagra każde g*wno za kilka zł  ? Ten serwer nie ma prawa bytu Exorian upadł 3 razy ? Ludzie grali już 3 razy na tym serwerze mało kto zagra po raz 4   :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...