Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conchita Wurst, Michał Szpak... Co dalej?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dusher od kiedy Polska to tolerancyjny kraj? Jakoś mi się nie wydaje żeby kiedykolwiek polacy tolerowali gejów uchodźców itp. Zrobiłem ten temat żeby podyskutować z innymi na temat jak on się ubiera a ty mi z ryjem wyskakujesz. No cóż napewno nie maluję paznkkci ubieram się przeciętnie. Setki tysięcy lat temu KAŻDY facet tak się ubierał bo to był chyba barok czy h*j wie jaki okres. Każdy ma prawo do ubierania się jak chce i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.

Wiesz , wyrażenie swojego zdania a krytyka czy wyśmiewanie się z kogoś bo jest taki czy siaki to zupełnie odmienne sprawy jak dla mnie.

Uprzedzenia bo ktoś jest homo czy ma inny kolor skóry czy po prostu jest jak to inteligentnie napisałeś "uchodźcą" jak dla mnie to poglądy propagowane w europie i na świecie w czasach 2 wojny światowej ( głównie, ale nie tylko ). A co do Polski i tolerancji - polska jest tolerancyjnym krajem i zawsze była.

A jak sam napisałeś że Polacy nie tolerują - nie wypowiadaj się za wszystkich , bo to że jakaś grupa uważa się za lepszych (Pis, czy naro(nazi)dowcy dla przykładu z mediów , bo niestety mówisz tu o ludziach którzy głównie w mediach dla szumu i rozgłosu prowadzą taką krytykę czy segregację)  a całą "inność" w ich mniemaniu za coś złego i gorszego nie oznacza że wszyscy tak myślą. 

Każdy człowiek jest sobie równy i nie ma lepszych czy gorszych  ( pomijając temat morderców terrorystów itp itd bo to wiadome ale nie o nich ta dyskusja i ten temat ). Ci co segregują ludzi bo są czarni, żółci , wierzą w Buddę, Allaha czy inne bóstwo, są żydami czy cyganami to potomkowie największych zwyrodnialców w historii - których świat pokonał ale zostawili miliony mogił i historię napisaną krwią. 

I nie obrażając Ciebie  - takie rozumowanie to jest zwyrodnienie. 

Razi mnie to ze ludzie patrzą na innych, o innych mówią ale jak przyjdzie co do czego, ktoś powie coś na ich temat - no właśnie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher od kiedy Polska to tolerancyjny kraj? Jakoś mi się nie wydaje żeby kiedykolwiek polacy tolerowali gejów uchodźców itp. Zrobiłem ten temat żeby podyskutować z innymi na temat jak on się ubiera a ty mi z ryjem wyskakujesz. No cóż napewno nie maluję paznkkci ubieram się przeciętnie. Setki tysięcy lat temu KAŻDY facet tak się ubierał bo to był chyba barok czy h*j wie jaki okres. Każdy ma prawo do ubierania się jak chce i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SETKI TYSIĘCY xD

Cyrk.png

Opublikowano

Interesuje mnie, skąd tu tyle obrońców pedalskich ubiorów.

Od kiedy Polska to kraj tolerancyjny to nie wiem. Jakby uchodźcy do nas przyjechali to kibice by ich po prostu zmasakrowali jakby zaczęli coś odwalać. W sumie to nawet jakby nic nie robili to by ich zmasakrowali.

Dla mnie Szpak ma ubiór pedała i to wstyd dla płci męskiej nosić takie ubrania. Gdy się dowiedziałem, że ma jechać na Eurowizję to moja pierwsza reakcja była: "o ja p******e...". Mam szczerą nadzieję, że nikt teraz przez niego nie będzie kojarzył Polaków z gejami.

19.jpg

Opublikowano

C**j to kogo obchodzi jak on wyglada? xD O siebie sie martwcie a nie o niego

Jedyny mądry post w tym wątku. Co was to obchodzi, jak on się ubiera. Nie każdy ma taki sam styl, nie każdemu dogodzisz. Bez sensu ta dyskusja, zamknijcie ten temat, bo niepotrzebne dalsze spiny i wypociny na ten temat.

Pozdrawiam.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Aplay. Powiem ci, co nas to obchodzi. To, że osoba wyglądająca jak p**** reprezentuje nasz kraj, przez istnieje prawdopodobieństwo, że będą nas kojarzyć z gejami. Chcesz tego? Ja nie. Mnie jak widzisz interesuje zdanie innych o naszym kraju.

19.jpg

Opublikowano

Nie mowie że nie,ale mi sie takie cos niepodoba lecz mam poprostu na to wyjebane i sie tym nie przejmuje,bo po co?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Żyjemy w demokratycznym kraju, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie jak i ubierać się jak chce. Szpak wystąpił przed PUBLICZNOŚCIĄ chyba dobrze wiedział, że zobaczy go kilkaset tysięcy / miliony ludzi więc na pewno spodziewał się krytyki. 

Nie wiem jak wy ale gdybym ja miał występować publicznie a na co dzień przebierałbym się za "peda*a" to w ten jeden dzień ubrałbym się jak porządny człowiek by pokazać jakąś klasę tym bardziej, że reprezentuje swój kraj.

Opublikowano

Żyjemy w demokratycznym kraju, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie jak i ubierać się jak chce. Szpak wystąpił przed PUBLICZNOŚCIĄ chyba dobrze wiedział, że zobaczy go kilkaset tysięcy / miliony ludzi więc na pewno spodziewał się krytyki. 

Nie wiem jak wy ale gdybym ja miał występować publicznie a na co dzień przebierałbym się za "peda*a" to w ten jeden dzień ubrałbym się jak porządny człowiek by pokazać jakąś klasę tym bardziej, że reprezentuje swój kraj.

Dokładnie. W domu typo już niech sobie chodzi w czym chce, nawet w stronu barbie. Na zewnątrz jak chce to też - to że dostanie pewny wpierdol to szczegół. Ale jak już reprezentuje Polskę to nie w stroju pedała.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...