Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conchita Wurst, Michał Szpak... Co dalej?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby znak czasów? Jak zobaczyłem tego typa to pierwsze wrażenie "polska conchita". Z twarzy wygląda jak jakaś ciota w rurkach ale to jest do zniesienia, ale jak zobaczyłem że ma pomalowane paznokcie to nie przyszedłem napisać ten temat i podyskutować.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zachować takie informacje dla siebie. Każdy ma inny styl i nie dopasujesz każdemu. Nie wszyscy teraz zaczną Cię słuchać i będą się ubierać w to co ty chciałbyś. Trochę bez sensu, to czy ma umalowane paznokcie, czy długie włosy to jest jego sprawa. Nie powinieneś się wyrażać w taki sposób. Michał Szpak ma talent, chociaż nie podobają mi się zbyt bardzo jego piosenki, to wiem, że zaśpiewałby o wiele lepiej od Ciebie. Powinieneś go szanować  ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczerze, to w dupie mam to jak inni wyglądają. Liczy się to, co jest w środku. Czyli kręgosłup, płuca... a tak serio miałem na myśli serce, którego powinno się słuchać. Według mnie Michał Szpak jest spoko bo ma dobry humor i wgl'e da się z nim normalnie pogadać. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

On chyba w życiu jeszcze nic nie widział, normalna zazdrość i zawiść przemawia bo jest nikim ważnym, a ktoś kto kiedyś był nikim  jest lepszy niż on, wybił się mając talent i tym się wyróżnia z pośród innych.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

O ile konczita jest obleśnym chorym psychicznie człowiekiem o tyle szpak jest całkowicie normalny tylko ma jakiś taki dziwny styl. Nie ma co porównywać tych dwóch osób nawet.

Cyrk.png

Opublikowano

O ile konczita jest obleśnym chorym psychicznie człowiekiem o tyle szpak jest całkowicie normalny tylko ma jakiś taki dziwny styl. Nie ma co porównywać tych dwóch osób nawet.

Dokładnie się z tobą zgadzam.

Ogólnie konczita był mężczyzną, który zmienił płeć na kobietę. Jest on/a trochę dziwny/a. W sumie to bardzo.

Ale Michała Szpaka nie ma co się czepiać, ma on dobry talent i dobrze reprezentował Polskę na ostatnim konkursie piosenki eurowizji.

Nie ma co się czepiać, a co do stylu, to każdemu nie dogodzisz. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Dla mnie koleś byłby normalną osobą gdyby nie to, że wygląda jak p****. Kiedyś w muzyce liczył się talent dzisiaj wystarczy zmienić płeć / wyglądać jak p**** / propagować homoseksualizm aby być na szczycie.

Argument, że "zaśpiewałby" lepiej ode mnie jest z dupy wzięty, wiadomo, że ktoś kto to ćwiczy będzie lepszy od osoby, która tego nie robi. 

Opublikowano

Osobiście do rurek, homoseksualistów i nietypowego ubierania nic nie mam, ale mam pretensje do osób, które "zachowują się jak płeć przeciwna" lub co gorsza ją zmieniają... conchita... ehh szkoda gadać... Szpak? Trochę dziwny, ale to tyle. :P

Opublikowano

Dla mnie koleś byłby normalną osobą gdyby nie to, że wygląda jak p****. Kiedyś w muzyce liczył się talent dzisiaj wystarczy zmienić płeć / wyglądać jak p**** / propagować homoseksualizm aby być na szczycie.

Argument, że "zaśpiewałby" lepiej ode mnie jest z dupy wzięty, wiadomo, że ktoś kto to ćwiczy będzie lepszy od osoby, która tego nie robi. 

Szpak nie jest gejem. 

"Michał w rozmowie z dwutygodnikiem "Viva" wyznał, że interesuje się kobietami. Na pytanie dwutygodnika czy jest transwestytą Michałodpowiedział: - Muszę was rozczarować. Nie jestem. Gdyby był, nie miałbym oporów, żeby się do tego przyznać. Jestem metroseksualny. Wszystkie ciuchy, które noszę, są męskie. Męskie są ozdoby i biżuteria, które mam na sobie. Tylko, że jest tego dużo, a ludzie nie są przyzwyczajeni - powiedział.

Michał lubi się malować. Zaczął mając kilka lat. -Podbierałem mamie kosmetyki. Miałem z pięć lat, kiedy pierwszy raz wyciągnąłem z jej torebki spiralę do rzęs. I wysmarowałem sobie całą buzię - opowiada Szpak.

Piosenkarz bardzo często mylony jest z kobietą. - Moja twarz jest bardzo delikatna. W połączeniu z burzą włosów daje wrażenie kobiecości. Zdarza mi się, że podrywają mnie facecie. Stawiają drinka przy barze. Zaczepiają- tłumaczy się się Michał.

Szpak interesuje się jednak kobietami. Jego mama od lat mieszka weWłoszech. Podczas jednego z pobytów w tym kraju Michałowi spodobała się Włoszka.

źródło: http://www.fakt.pl/Michal-Szpak-mowi-o-swojej-orientacji-Jestem-,artykuly,105927,1.html

Więc, Michał Szpak jest metroseksualny, tzn. że bardzo dba o swój wygląd i ubiera się w modne ubrania. Nie jest gejem, podobają mu się kobiety i nawet jedna mu się bardzo spodobała. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Szpak nie jest gejem. 

"Michał w rozmowie z dwutygodnikiem "Viva" wyznał, że interesuje się kobietami. Na pytanie dwutygodnika czy jest transwestytą Michałodpowiedział: - Muszę was rozczarować. Nie jestem. Gdyby był, nie miałbym oporów, żeby się do tego przyznać. Jestem metroseksualny. Wszystkie ciuchy, które noszę, są męskie. Męskie są ozdoby i biżuteria, które mam na sobie. Tylko, że jest tego dużo, a ludzie nie są przyzwyczajeni - powiedział.

Michał lubi się malować. Zaczął mając kilka lat. -Podbierałem mamie kosmetyki. Miałem z pięć lat, kiedy pierwszy raz wyciągnąłem z jej torebki spiralę do rzęs. I wysmarowałem sobie całą buzię - opowiada Szpak.

Piosenkarz bardzo często mylony jest z kobietą. - Moja twarz jest bardzo delikatna. W połączeniu z burzą włosów daje wrażenie kobiecości. Zdarza mi się, że podrywają mnie facecie. Stawiają drinka przy barze. Zaczepiają- tłumaczy się się Michał.

Szpak interesuje się jednak kobietami. Jego mama od lat mieszka weWłoszech. Podczas jednego z pobytów w tym kraju Michałowi spodobała się Włoszka.

źródło: http://www.fakt.pl/Michal-Szpak-mowi-o-swojej-orientacji-Jestem-,artykuly,105927,1.html

Więc, Michał Szpak jest metroseksualny, tzn. że bardzo dba o swój wygląd i ubiera się w modne ubrania. Nie jest gejem, podobają mu się kobiety i nawet jedna mu się bardzo spodobała. 

A czy ja gdzieś napisałem, że jest gejem? Napisałem tylko, że według mnie nie jest on normalną osobą. Moda czy nie, malowanie paznokci i twarzy jest peda*skie, facet nie powinien tego robić, bo w końcu to kobiety są płcią piękną  B)

(Oczywiście w metalu, rocku itp. też sobie robią jakieś tam makijaże ale oni nadal wyglądają jak faceci i nadrabiają dobrą muzyką)

Opublikowano

Np.: Freddie Mercury.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

On był biseksualistą.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

On był biseksualistą.

Osoba biseksualna nie wygląda jak p***l, nie propaguje homoseksualizmu, nie jest inna. Nie rób k***y z logiki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

On był biseksualistą.

Osoba biseksualna nie wygląda jak p***l, nie propaguje homoseksualizmu, nie jest inna. Nie rób k***y z logiki.

On nie wyglądał jak p**** i nie propagował homoseksualizmu (chyba, że o czymś nie wiem). W dodatku Queen tworzyli dobrą muzykę, nie to co Szpak. 

Opublikowano

Dla mnie koleś byłby normalną osobą gdyby nie to, że wygląda jak p****. Kiedyś w muzyce liczył się talent dzisiaj wystarczy zmienić płeć / wyglądać jak p**** / propagować homoseksualizm aby być na szczycie.

On był biseksualistą.

Wydaje mi się, że wtedy raczej propaguje biseksualizm, ale dlaczego od razu musi wyglądać jak p****?.

Edit:

Dla mnie koleś byłby normalną osobą gdyby nie to, że wygląda jak p****. Kiedyś w muzyce liczył się talent dzisiaj wystarczy zmienić płeć / wyglądać jak p**** / propagować homoseksualizm aby być na szczycie.

On był biseksualistą.

On nie wyglądał jak p**** i nie propagował homoseksualizmu (chyba, że o czymś nie wiem). W dodatku Queen tworzyli dobrą muzykę, nie to co Szpak. 

Też nie pamiętam, żeby on się tym jakoś szczycił. Był, bo był, każdy o tym wiedział, ale nikt się tym nie przejmował.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

O ile pamiętam ten Szpak wygrał Must Be The Music. Wtedy wyglądał jeszcze normalnie chyba.

Reprezentowanie Polski w stroju kolorowego pedała nie zbyt mi się podoba. Rzygam takimi strojami, nawet jak koleś jest hetero. Ogólnie już się przyzwyczaiłem do chłopaków w rurkach, ale takiego stroju za nic nie zaakceptuję.

Facet to ma być facet i ubierać się jak facet, a nie malować sobie paznokcie i mieć kolczyki w dupie (przenośnie). Czy może teraźniejsze dziewczyny właśnie wolą takich pedałków? Mam nadzieję, że nie.

I nie wiem, co się autora tematu czepiacie, że mu zazdrości. On nie pisał o tym, że c*****o śpiewa, a o tym, że wygląda dziwacznie. Więc nie wiem o co wam chodzi z tym talentem.

Osobiście nie zazdroszczę mu niczego; wolę być zwykłym szarym człowiekiem niż wyglądać jak gej. Ogólnie sam jego ubiór uważam za ubiór homoseksualisty, ale widzę, że gościu jest sobą. To może być jedyna rzecz, której wiele ludzi może mu zazdrościć.

19.jpg

Opublikowano

Może po prostu zmienił styl specjalnie na występ. Przecież panuje teraz moda na popieranie gejów, p****ów i innych świrów :D Może tym sposobem chciał zdobyć więcej głosów, kto wie.

Opublikowano

On chyba w życiu jeszcze nic nie widział, normalna zazdrość i zawiść przemawia bo jest nikim ważnym, a ktoś kto kiedyś był nikim jest lepszy niż on, wybił się mając talent i tym się wyróżnia z pośród innych.

Coraz częsciej widzę te twoje teorie o zazdro. Na śpiewwniu się nie znam, jest on lepszy od wszystkich tu na forum bo dużo osiągnął jak napisałeś. Ja rozchodzę się o jego styl ubierania się a nie co osiągnął bo każdy wie jak jest

Opublikowano

C**j to kogo obchodzi jak on wyglada? xD O siebie sie martwcie a nie o niego

Nie bardzo interesuję się Polską i w dupie mam to co się dzieje w kraju ale sam fakt że jestem polakiem a ten kizi mizi wymalowany koleś (nawet mi się zdarzyło wymalować mordę szminką ale tylko dlatego że byłem mały gówniarzem i nie wiedział co to jest) reprezentuje Polskę to mnie skręca bo artysta artystą ale on reprezentuje Polskę nie tylko talentem ale i dziwnym wyglądem.

Opublikowano

XDDDDDDDD

Ja sam lubię sobie założyć raz w tygodniu dresik, ale k***a dla mnie Szpak normalnie wygląda. Założę się, że gdyby miał większą masę i mięsnie ale identyczną stylówę to inaczej byście gadali. Typ po prostu ma mosturę niczym kobieta i dlatego tak to wygląda.

Jakoś zespoły pokroju Slipknotu ubierają się jak psychole i co? mamy ich wyzywać od psycholi i gorszych? To jest po prostu ich stylówa.

Porówywanie chorego psychicznie człowieka z ŻydoNiemcoAustrii do Szpaka jest conajmniej śmieszne.

Opublikowano

A kogo to obchodzi jak wygląda! Zachowuje się jak człowiek i artysta, nie szokuje niczym szczególnym w porównaniu do innych. Jest normalny

Widać potwierdzasz zasadę że niczym się nie interesujesz poza sobą. Jak uważasz że jest dziwny to bardziej ty podpadasz pod dziwaka, popatrz na Nergala czy nawet Donatana z cycatkami na scenie w tamtym roku na festiwalu. Oni to byli dziwni.

Nie można z tobą na ten temat rozmawiać kiedy nawet nie oglądałeś Eurowizji i kompletnie nie masz pojęcia jak dziwnie czasami wyglądali inni wykonawcy. Szpak jest normalny przy nich i nikogo nie szokuje 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

C**j to kogo obchodzi jak on wyglada? xD O siebie sie martwcie a nie o niego

Nie bardzo interesuję się Polską i w dupie mam to co się dzieje w kraju ale sam fakt że jestem polakiem a ten kizi mizi wymalowany koleś (nawet mi się zdarzyło wymalować mordę szminką ale tylko dlatego że byłem mały gówniarzem i nie wiedział co to jest) reprezentuje Polskę to mnie skręca bo artysta artystą ale on reprezentuje Polskę nie tylko talentem ale i dziwnym wyglądem.

Mówisz że jesteś Polakiem... A Polska to tolerancyjny kraj... Więc gdzie ta twoja tolerancja ???? 

Nie pasuje ci jak ktoś wygląda, a ciekaw jetem co by było jak by teraz ktoś o tobie napisał że wyglądasz dziwnie ??

To że tobie to nie odpowiada zostaw dla siebie. Nikogo to nie obchodzi, albo zapisz się do jakiejś grupy / sekty / koła wzajemnej adoracji gdzie oceniają ludzi ( nie wiem jakim pieprzonym prawem bo nikt nie ma prawa nikogo oceniać zwzgl na wygląd wiarę seksualność itp itd..) a za chwile zaczną do nich strzelać jak Hitler bo stwierdzą że "są podludźmi i nie pasują". 

To ze ty masz jakieś uprzedzenia nie znaczy że wszyscy tak myślą i będą myśleli. Świat się zmienia, ale nie na tyle żeby nie pamiętać iż takie według Ciebie zwyrodniałe zachowania to nic nowego ( od setek / tysięcy lat - PRZYPOMNIJ SOBIE JAK FACECI WYGLĄDALI KILKASET LAT TEMU - PERUKI , DŁUGIE WŁOSY, POMALOWANI ). To jest rzecz normalna, każdy jest wolny i każdy ma święte pierd**lone prawo do bycia takim jakim chce.

I nikomu nic do tego. I nikogo to nie obchodzi Polak, Niemiec czy Rusek. Święte nienaruszalne prawo do bycia SOBĄ i posiadania przywileju "mam was w dupie to moja sprawa i nie powinno was to interesować". 

Na pierwszym miejscu należy pilnować własnego nosa a nie pokazywać zazdrość czy krytykować kogoś tak jak piszesz w tym temacie bo nie podoba ci się jego wygląd. 

Ja za Szpakiem nie przepadam, nie lubię jak on śpiewa, ma talent gościu ale nie mój gust muzyczny.  Ale Jego wygląd - jego sprawa. I nikomu nic do tego.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher od kiedy Polska to tolerancyjny kraj? Jakoś mi się nie wydaje żeby kiedykolwiek polacy tolerowali gejów uchodźców itp. Zrobiłem ten temat żeby podyskutować z innymi na temat jak on się ubiera a ty mi z ryjem wyskakujesz. No cóż napewno nie maluję paznkkci ubieram się przeciętnie. Setki tysięcy lat temu KAŻDY facet tak się ubierał bo to był chyba barok czy h*j wie jaki okres. Każdy ma prawo do ubierania się jak chce i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...