Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legonia [DE]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co tam pobiore i sprawdze ale coś mało ludzi pokazuje na stronie 479 tylko idzie zarobic tam na metkach w m2 ? ktoś KU skupuje ?

Jednak nie zagram po wyborze postaci pasek logowania w ogole sie nie ładuje też tak ktoś miał ?

Tez to mam i podziekowalem :)

Opublikowano

a co tam pobiore i sprawdze ale coś mało ludzi pokazuje na stronie 479 tylko idzie zarobic tam na metkach w m2 ? ktoś KU skupuje ?

Jednak nie zagram po wyborze postaci pasek logowania w ogole sie nie ładuje też tak ktoś miał ?

Tez to mam i podziekowalem :)

A clijenta przez patrcher odpalaliście? Ja tam wgl nie miałem problemów od samego początku :)

Opublikowano

ile ku do G? Czy dropią zwoje egzo rady oraz gdzie?
Szybko idzie perły zdobyć?
Zrobić stalkę idzie szybko do +9?
Buff potrzebny bardzo?
Itd itd itd...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

ile ku do G? Czy dropią zwoje egzo rady oraz gdzie?-55(100% na wejscie nie trzeba rad),egzo z metkow

Szybko idzie perły zdobyć?- Tak leci pełno malzy z mobow

Zrobić stalkę idzie szybko do +9?-Mi się udało zrobić za 1 razem na 9 :) ale ulepszanie tutaj jest dosc ciezkie :)

Buff potrzebny bardzo?- Niby nie a jednak tak :D 

Itd itd itd...-tak nie tak nie tak nie xD

Opublikowano

Wbiłem na serwer, jest prawie martwy, 80-90% graczy w m1 ma lvl 90-100+. Nie polecam, za 10 minut startuje cl2 revolution , oldschoolowy server , szkoda ze nikt tu nie wstawił tłumaczenia prezentacji.Można doczepić sie do przesadzonego isa, i itemek 30% mobki , ale jest ciekawszy od legonii.

troche info z yt,

https://www.youtube.com/watch?v=lm7DZd_2DRk

Opublikowano

@Gleard to prawda co piszę up?

W grze nie byłem kilka dni gdyż zero czasu nawet FB nie mam czasu sprawdzić :D, a co do serwera to nie prawda co pisze up(to raczej normalne iż wysokie lvl stoją w m1 jak nie mają co robić ale co ja tam wiem) ludzi jest dużo cały czas a mniejsze lvl można w m1 spotkać tylko jak wystawiają shopki albo biorą misje a tak to ciągle siedzą na spotach lub dropią. Serdecznie zapraszam na serwer jak będe miał więcej czasu to spotkacie mnie w grze :)

Opublikowano

pobrałem serwer fajnie sie gra metkow w m1 od zajechania idzie nadropić zmianek i dodań xD.

Kostiumy z metkow lecą :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Wbij to będzie więcej powiem tylko tyle że opłaca się grać, jest to serwer nr 1.  Lepszy niż każdy serwer co wychodzi u nas nasi ludzie co tworzą serwery są mniej kreatywni i są idiotami jak i debilami tworzący serwery dla lipy... Tutaj masz Niemiecką solidną markę nie pożałujecie grać tutaj.

PS. Ludzie tworzący tu powinni uczyć się od Niemców jak tworzyć serwery bo widzę ostatnio same taborety i złodzieje robią serwery.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Wbiłem na serwer, jest prawie martwy, 80-90% graczy w m1 ma lvl 90-100+. Nie polecam, za 10 minut startuje cl2 revolution , oldschoolowy server , szkoda ze nikt tu nie wstawił tłumaczenia prezentacji.Można doczepić sie do przesadzonego isa, i itemek 30% mobki , ale jest ciekawszy od legonii.

troche info z yt,

https://www.youtube.com/watch?v=lm7DZd_2DRk

Tia tylko który to jego start z 6 ? Znów postoi sobie z 2 miechy i klapa jak to z nim było ...

Osobiście nie polecam tego i tego serwera 

aztRRou.jpg

iSeeYou  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, pobrałem i pograłem troche jednak po 30 minutach coś się spieprzyło, niby wyświetla się komunikat że coś z grafiką nie tak, a przecież mam najnowsze aktualizacje.... wszędzie normalnie działa tylko tutaj nie, tzn działa na all priv, ale ten nie dlatego wyświetla mi taki problem, wie ktoś jak z tym uporać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

f5, szkoda ze na dobrych serwerach malo krajanow gra :/

Ile online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...