Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent komunijny

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tutaj wszystkich zebranych  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za 2 tygodnie wyjeżdżam do Berlina na komunię takiej osóbki z rodziny.

Jaki mały, sensowny upominek, prezencik oprócz pieniędzy mógłbym dać dziewczynce na komunie?

Najlepiej coś tańszego, głównie chodzi mi o to, żeby ten prezent nie był jakiś byle jaki.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

wolałbym raczej jakiś prezent, którego nie walnęła by gdzieś w pokoju i którego by nawet nie przeczytała. PS. nie czyta książek i ma uczulenie na srebro  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wolałbym coś bardziej "młodzieżowego".. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Możesz jej dać stylową bluzę z wielkim polakiem promując jednocześnie polski folklor:

1422151_product_print-1.jpg?resize=heigh

I do tego jakiś pieniądz.Myślę, że 200 - 300 euro by wystarczyło.

.

.

.

P.S Bluzę możesz sobie darować jak chcesz ciąć koszta i nie wywołać małej konsternacji wśród gości  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Z polski to kiełbasę i słoik ogórków kiszonych :D

A tak poważnie to nie wiem, może podpytaj jej rodziców co mogła by chcieć. Ciężko trafić w gusta osoby, którą się słabo zna.

Cyrk.png

Opublikowano

Biblia po niemiecku będzie dobrym wyborem

O tym samym myślałem, ale jak spytałem znajomych, to sądzą, że to bez sensu. Nawet tego pewnie by nie przeczytała. Ogólnie znam ją i jest spoko, ale nie wiem co by chciała, tak na prawdę ma bogatych rodziców i dużo ma, nie wiadomo co jej dać.

Pieniadze. Uniwersalnie,kupi to co jej sie spodoba

Czytaj ze zrozumieniem. 

Z polski to kiełbasę i słoik ogórków kiszonych :D

A tak poważnie to nie wiem, może podpytaj jej rodziców co mogła by chcieć. Ciężko trafić w gusta osoby, którą się słabo zna.

Właśnie miałem zamiar napisać do jej mamy, co mógłbym jej kupić.

Czekam na inne pomysły. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

PSP? Ciężko trafić, jedna chciałaby doładowanie w grze o kucykach, a druga piłkę.

wolałbym raczej jakiś prezent, którego nie walnęła by gdzieś w pokoju i którego by nawet nie przeczytała. PS. nie czyta książek i ma uczulenie na srebro  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ma uczulenie na srebro, to zawsze wyjściem może być brąz.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

moje pomysly: Konsola, laptop, tablet , kasa, telefon, rower, mp3 albo mp4, aparat, bizuteria np na szyje i kolczyki, obrazek na sciane zwiazane z komunia swieta, rolki, sluchawki nauszne (nie do), ladne zestaw perfum,

Opublikowano

Zaraz, komunia jest chyba w wielu 9 lat, nie powinna się ucieszyć z jakiejś lalki albo miśka?

No fakt ale ona jest bardziej ogarnięta i dojrzała zły pomysł

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Cebre 1000 mówię Ci na pewno będzie zadowolona.

A tak na serio to jak ledwo co ja znasz to jakaś biżuterię typu kolczyki,naszyjnik

Opublikowano

A ile chcesz wydac? Latwiej bedzie Ci doradzic

Mało, bo ja jestem zaproszony z sis i ona płaci hajs a ja jakiś upominek, czaicie?

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Kup jej płytę Zbuka albo np. Chady ja bym się ucieszył, ale komunia dopiero za roczek ;(

Opublikowano

Rowery wyszły z mody.

Telefon, smartfon, Ifon czy jak się to pisze, tablet, komputer, laptop, stringi, prezerwatywy, stanik, pomadkę, zestaw do makijażu, do robienia tipsów, bicz to zabaw [hehehe], lub tabletki dzień po.

Widzisz dzisiejsze standardy troszkę się zmieniły xD i nie zdziwiłbym się gdyby któraś z tych powyższych rzeczy trafiła dla mojego syna / córki  w przyszłości na komunię ;)

Ten świat staje się nienormalny ;__;

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...