Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysli samobojcze

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie troll, ale się wypowiem.

Myśli samobójcze nie biorą się znikąd; najprawdopodobniej masz jakieś problemy, niekoniecznie musisz być jakiś psychiczny aby je mieć.

Nigdy takiego stwierdzenia o szatanie nie słyszałem. Bzdury. Ty się sam szatanem nie interesuj, nim się interesują tylko psychole, nieudacznicy chcący sprzedać duszę i zadufani w sobie inteligenci.

19.jpg

Opublikowano

Hahaha szatan sie nim interesuje. Kto ci takich głupot nawciskał. Pomyśl co się ostatnio złego dzieje w twoim życiu. Nawet może być hujowa dieta tym spowodowana. Zacznij się spotykać i uprawiać sport.

Opublikowano

Hahaha szatan sie nim interesuje. Kto ci takich głupot nawciskał. Pomyśl co się ostatnio złego dzieje w twoim życiu. Nawet może być hujowa dieta tym spowodowana. Zacznij się spotykać i uprawiać sport.

Moze to przez rodzine. Bo czasem mam tak, ze ojciec juz chyba na starosc taki sie robi, ze cos sie go zapytasz albo cos to czasem odp k***a nie i sie drze. Potem mysle ze skoro nawet tak ojciec mi mowi to nie bede stwarzac im problemu i sie zabije aby mieli spokoj. (albo moze slaba psychika)??

Opublikowano

bo jesteś damską spierdolizną wypierdalaj k***o

K***a jebane dzieci zakladaja konto specjalnie, aby pokazac swoj poziom zamiast napisac na glownym... Jak widze to jestem za eutanazja.

Opublikowano

To raczej trochę nienormalne, że masz takie myśli. Może to jest wina ojca, z którym powinieneś porozmawiać i powiedzieć, jak się czujesz. Wiesz, my jesteśmy zwykłymi graczami, albo trollami i spamerami w pogaduszkach i tutaj raczej nikt ci nie pomoże. Powinieneś się wybrać do psychologa lub terapeuty i z nim o tym porozmawiać. Nie mówię Ci, że jesteś jakiś psycho, tylko po prostu sugeruję Ci, że prędzej ktoś taki jak psycholog na pewno Ci lepiej pomoże niż my. Masz jakieś problemy w rodzinie, nie powinieneś tego od tak zostawić, powiedz rodzicom prawdę, co czujesz. Myśli samobójcze to trochę dziwne zjawisko, od tak bez powodu. Chyba, że rzeczywiście masz przerąbane z ojcem. o,o Chociaż w tych czasach większość ma takie myśli... I własnie dlatego teraz ciągle gdzieś się słyszy, że ktoś ginie, bo miał problemy w rodzinie albo był prześladowany. Life is brutal. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

To jest chyba sprawa dla psychologa a nie na forum o grach? o.O

Czyli milion postow w pogaduszkach np Jak poderwac dziewczyne czy jak zagadac tez musza isc do specjalisty jak sie przelamac a nie pisac na forum o grach.

Opublikowano

To jest chyba sprawa dla psychologa a nie na forum o grach? o.O

Czyli milion postow w pogaduszkach np Jak poderwac dziewczyne czy jak zagadac tez musza isc do specjalisty jak sie przelamac a nie pisac na forum o grach.

Ale to są tematy lekkie i luźne a myśli samobójcze to chyba co innego? I tak temat zaraportowałem jako troll <3

Cyrk.png

Opublikowano

To jest troll i wieje mi tu Anonimowym.

Idz do psychiatry

Twoje zycie to jeden wielki troll

jebłem.

A tak na poważnie, to nie wiem czy to troll, jeżeli tak, to jesteś idiotą, ale w sumie miałbym to w dupie. 

Lecz nie mogę tak po prostu wywnioskować, każdy człowiek może mieć jakieś problemy.

Tak na serio to powinieneś iść z tym do psychologa, ponieważ tutaj nikt Ci nie pomoże. 

Ja na twoim miejscu tak bym zrobił.

Pozdrawiam. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Jeżeli to nie troll... To dam ci motywację i dam parę zagadnień.

Na pewno sam twój ojciec nie jest przyczyną takich myśli. Jest to mało możliwe. To że rodzice się drą na swoje dzieci wiemy od 9E99 wieku p. n. e. Przyczyna leży gdzie indziej. Najprawdopodobniej jest to wstydliwa sprawa i nie zechcesz się nami nią podzielić, zatem rozwiązanie tego problemu należy do ciebie, a rady zaczerp u rodziców.

A teraz dam ci parę zagadnień. Pomyśl sobie, co jest po śmierci? Raj, wybawienie, islamskie 50 dziewic czy może piekło, Hades czy co tam? Nie wiesz tego. Nikt tego nie wie. Pomyśl sobie, co by było najgorszą rzeczą jaką mógłbyś spotkać w życiu, ale tak na poważnie, nie mam na myśli kosza od dziewczyny. I teraz sobie pomyśl, że po śmierci miałoby cię to spotkać. Bądź spotykać. Nie okłamujmy się - wtedy to raczej byś wolał wrócić do świata żywych.

Zamiast myśleć o samobójstwie, ty lepiej pomyśl, jak jemu zapobiec; co musisz naprawić, aby przestać mieć źle. Tzn źle będzie zawsze, ale postaraj się aby nie było aż tak. Idź i naprawiaj.

I tutaj jak inni mówili, oprócz gimbusów i gejmerów nikogo nie znajdziesz. Psychologów tu nie ma. Jeżeli bardzo chcesz można pogadać na PW, jeżeli to nie troll. I też pogadaj z rodzicami.

19.jpg

Opublikowano

Czemu do glowy przychodza mi od tak Mysli samobojcze? Dodam, ze jestem zdrowy psychicznie. 

Ale to właśnie oznacza, że nie jesteś zdrowy psychicznie. Wywołujesz paradoks.

Od kiedy mpcforum stało się poradnią psychologiczną? :D

Od dzisiaj! Jej! 

#konfetti

BK_confetti.gif

A tak na serio. Forum o grach, to tylko pozór. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ale do psychologa bym sie bal isc Bo zaraz pewnie kontakt z rodzicami by byl, jakies testy i do psychiatryka. Chyba, ze psycholog zachowa to dla siebie

Opublikowano

Do żadnego psychiatryka tak od razu nie pójdziesz. O nie, nie, nie, nie, nie ma żarcia za darmo i noclegu.
Poza tym idziesz do takiego pana Andrzeja, gadasz mu o swoich problemach, a on ma się głowić jak je rozwiązać.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Sam pewnie do psychologa nie pójdziesz. Idź pierw porozmawiaj ze swoimi rodzicami, powiedz, że to ważne i nie chcesz usłyszeć żadnego śmiechu czy coś i opowiedz. Potem już ustalisz sam czy potrzebujesz psychologa czy nie.

Kto powiedział, że dostaniesz jakieś testy? Psycholog to sam nie psychol. Pogada z tobą i postara się pomóc, a nie wpieprzy w kaftan i wywali do psychiatryka.

19.jpg

Opublikowano

Masz myśli samobójcze bo? No chyba nie z nudów. Podaj powód. Tylko wymyśl coś kontrowersyjnego żeby wywołać gównoburze xD może, że jesteś pedałem i inni tego nie akceptują ? B)

Cyrk.png

Opublikowano

Masz myśli samobójcze bo? No chyba nie z nudów. Podaj powód. Tylko wymyśl coś kontrowersyjnego żeby wywołać gównoburze xD może, że jesteś pedałem i inni tego nie akceptują ? B)

A Po co mialbym cos wymyslac zamiast podac powody czemu tam mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...