Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-GG.PL | JEDYNY TAKI SERWER DLA GRACZY !

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś napisałam opinię pozytywną, jednak po dzisiejszej rozmowy z administracją jestem zaskoczona jak zmieniło się zachowanie administracji.

Może to ilość ludzi im uderzyła do głowy? ;) 

Siedziałam tam ponad godzinę, rozmawiałam sobie z ludźmi nagle wbija jeden z Właściciel i mówi " Wiesz co? Wypierdalaj " i dostałam bana za obrazę administracji.

Szczerze mówiąc wydaję mi się to nie w porządku, że banujecie ludzi bez powodu - mało tego - zapytaliście czy zrobię Wam ikonki, tak współpracujecie z ludźmi?

@EDIT: słyszałam, że zbanowaliście mnie przez mojego kolegę? Hm. Uważam, że każdy ma swój rozum i nie powinniście wrzucać wszystkich do jednego worka. Bo ja Wam nic szkodliwego na serwerze nie zrobiłam i nie miałam takiego zamiaru. 

NIE POZDRAWIAM, NIE POLECAM!

Oj Maja dostałaś bana za to, że wbiłaś i reklamowałaś swojego teamspeaka, bo gildia, bo była u cb (50+ osób )wbiła do nas, bo twój teamspeak ma lagi cały czas i za to dostałaś ban za "Reklame TS3"

bSeKxCR.jpg

248 Online - 29.06.2016

Siedziałem wtedy z wami na kanale, kiedy Maja dostała bana i zbanowałeś ją ty czy twój kolega za to, że ktoś od niej pisał do was na GG więc proszę nie kłam.

giphy.gif

Opublikowano

Kiedyś napisałam opinię pozytywną, jednak po dzisiejszej rozmowy z administracją jestem zaskoczona jak zmieniło się zachowanie administracji.

Siedziałam tam ponad godzinę, rozmawiałam sobie z ludźmi nagle wbija jeden z Właściciel i mówi " Wiesz co? Wypierdalaj " i dostałam bana za obrazę administracji.

Szczerze mówiąc wydaję mi się to nie w porządku, że banujecie ludzi bez powodu - mało tego - zapytaliście czy zrobię Wam ikonki, tak współpracujecie z ludźmi?

@EDIT: słyszałam, że zbanowaliście mnie przez mojego kolegę? Hm. Uważam, że każdy ma swój rozum i nie powinniście wrzucać wszystkich do jednego worka. Bo ja Wam nic szkodliwego na serwerze nie zrobiłam i nie miałam takiego zamiaru.

Oj Maja dostałaś bana za to, że wbiłaś i reklamowałaś swojego teamspeaka, bo gildia, bo była u cb (50+ osób )wbiła do nas, bo twój teamspeak ma lagi cały czas i za to dostałaś ban za "Reklame TS3"

bSeKxCR.jpg

248 Online - 29.06.2016

Siedziałem wtedy z wami na kanale, kiedy Maja dostała bana i zbanowałeś ją ty czy twój kolega za to, że ktoś od niej pisał do was na GG więc proszę nie kłam.

kim ty jesteś? jak Maja dostała bana to na kanale byłem ja , słaby i moja to proszę abyś nie pisał jakiś głupot na temat tego bana .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

bSeKxCR.jpg

248 Online - 29.06.2016

kim ty jesteś? jak Maja dostała bana to na kanale byłem ja , słaby i moja to proszę abyś nie pisał jakiś głupot na temat tego bana .

Siedziałem z wami i gadałem z Technikiem.

giphy.gif

Opublikowano

TeamSpeak nie godny polecenia :(

Dlaczego?:

- Rzeczowe podejście do użytkownika.

- Serwer slotowy co za tym idzie słaba automatyzacja teamspeaka tylko (NboT z Net-Speka).

- Piszecie jakich to macie wyszkolonych techników xD. Macie serwer slotowy z tak prostym panelem, że kretyn się w nim połapie ... #kompromitacja.

Podsumowanie:

Serwera osobiście nie polecam w Polsce jest wiele lepszych teamspeaków. Jeszcze takie pytanie do @AT` lub @CycekTeam co do waszego technika, który ma szerokie doświadczenie. Kim on jest na jakich topowych teamspekach w Polsce robił, bo nie znam :)

qVkKMxn.jpg?1

Technika sam nick określa jako dzieciaka.

//

Opublikowano

Wchodzę na serwer a tam same ''anonymołsy'' jakieś sygnatury hakierskie u Administratorów itp, przyznam, że troszkę mnie to rozbawiło.  xD

Serwer jak każdy inny, powodzenia.

Opublikowano

Ja wszedłem raz na VPN, później na swoim adresie IP to dostałem bana z powodem "wypierdalaj hakerze". Co najlepsze byłem pod innym nickiem :v 

^ tak samo jak vest - każdy chyba nosi maski anonymołs.

Serwer normalny, nie ma na nim żadnej jazdy.

Opublikowano

Wbiłem sobie i jedyne co mi przeszkodziło to to, że w momencie rozpoczęcia audycji jakiegoś tam DJ'a, dostałem poke. Było to w momencie kiedy grałem i nie powiem że troche mnie to wtedy wkurzyło.

Wniosek : nie poke'ujcie, bo to wkurza użytkownika który chce se tylko pogadać lub muzy posłuchać - możecie używać czat serwerowy.

taki mały minusik:

<20:59:34> The icon for server group "[»]  Gracz: Aion " was not found.

godzina do tyłu, gdyż zza granicy jestem (piszę to tylko dlatego żeby zaraz nie było że se coś wymyśliłem)

Pozatym, wygląd kanałów i ikonki w miarę przejrzyste no i plus za to że szybko dostałem rejestrację :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Dlaczego?:

- Serwer slotowy co za tym idzie słaba automatyzacja teamspeaka tylko (NboT z Net-Speka).

- Piszecie jakich to macie wyszkolonych techników xD. Macie serwer slotowy z tak prostym panelem, że kretyn się w nim połapie ... #kompromitacja.

Podsumowanie:

Serwera osobiście nie polecam w Polsce jest wiele lepszych teamspeaków. Jeszcze takie pytanie do @AT` lub @CycekTeam co do waszego technika, który ma szerokie doświadczenie. Kim on jest na jakich topowych teamspekach w Polsce robił, bo nie znam :)

qVkKMxn.jpg?1

Powiedz mi, co ma nick technika do pracy technika. Serwer jest na sloty, bo nas stać na takiego. Ja rozumiem, że twój i Pani Maji teamspeak jest na jakimś vps (za 30 zl) i crack license i tylko 80 osób online. A co do panelu net-speak to tak jest prosty, ale co ma panel teamspeaka do pracy na teamspeaku.

Ja wszedłem raz na VPN, później na swoim adresie IP to dostałem bana z powodem "wypierdalaj hakerze". Co najlepsze byłem pod innym nickiem :v

Po pierwsze administracja teamspeaka mogla cb zbanować na ts, bo taki mamy regulamin (Na teamspeaku jest zakaz VPN).I powiedz mi jak bym mógł mieć twoje IP jak byłeś na VPN ?? i co do powodu bana to u nas na teamspeaku nikt takiego nie dostał, a że Majka ci zrobiła ******* to wiesz twoje opinia o teamspeaku mało rb.

Ekipa od Maji

AjXbS40.png

@Borygard

@xAnonymous

@TheGronek1910PL

@Maja..

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

bSeKxCR.jpg

248 Online - 29.06.2016

Nie kłam. Bo dobrze wiesz jaka była sytuacja, rozmawialiśmy i nawet nigdzie nie chodziłam i do nikogo nie pisałam. Po prostu zbanował mnie jeden z Właścicieli bo miał takie widzi mi się. Uważam, że administratorzy nie powinni tak się zachowywać. Po prostu to jest całkiem inny serwer niż był na początku. Nie polecam na nim siedzieć ze względu na toksyczną atmosferę i niesprawiedliwą administrację. 

Nie polecam. 

Maja jak by było tak jak piszesz to bym an teamspeaku nie miałbym tyle graczy online . A jak mówisz ze kłamie to mogę poprosić gildi (Wifi), aby napisali, co ty takiego do nich pisałaś. To proszę ty nie kłam bo to sensu nie ma dla cb koleżanko.

Przykro mi ale na Twoim ts jest blokada pisania do gildii. Jak mogłam do nich pisać? Dlaczego piszecie takie kłamstwa w temacie? Polecacie bo to Wasz serwer.

Nie polecam!

Łazisz po tych ts3 jak byś szukała w******* widać cie na każdym ts3 i na większości reklamujesz przypomnę że kiedyś u nas też dostałaś bana za reklamę... i nie płacz tyle bo można się pociąć z twych wypocin.

Serwer godny polecenia !

sygna.png

Opublikowano

Sama jakość rozmów nie jest najgorsza, ale nie podoba mi się jakoś nazwa tego serwera TS-GG

Macie współpracę z Gadu-gadu?

Opublikowano

Dlaczego?:

Podsumowanie:

qVkKMxn.jpg?1

Powiedz mi, co ma nick technika do pracy technika. Serwer jest na sloty, bo nas stać na takiego. Ja rozumiem, że twój i Pani Maji teamspeak jest na jakimś vps (za 30 zl) i crack license i tylko 80 osób online. A co do panelu net-speak to tak jest prosty, ale co ma panel teamspeaka do pracy na teamspeaku.

Po pierwsze administracja teamspeaka mogla cb zbanować na ts, bo taki mamy regulamin (Na teamspeaku jest zakaz VPN).I powiedz mi jak bym mógł mieć twoje IP jak byłeś na VPN ?? i co do powodu bana to u nas na teamspeaku nikt takiego nie dostał, a że Majka ci zrobiła ******* to wiesz twoje opinia o teamspeaku mało rb.

Ekipa od Maji

AjXbS40.png

@Borygard

@xAnonymous

@TheGronek1910PL

@Maja..

Jesteś jakiś pierdo**ięty? Łączysz 3 ekipy w jedną. Wyrażam swoją opinię, jak nie umiesz tego uszanować to kredki w tornister i zawijaj z forum... Co ma nick? W Hakiery się bawicie jak Gorzał i jego banda kiedyś!

@Borygard @TheGronek1910PL - Chłopaki z  dawnego pgc24

@Maja.. - Właścicielka forever jednego jak dla mnie z lepszych teamspeaków w Polsce gdzie użytkownik to nie cyferka dla administracji tylko człowiek ...

@xAnonymous - Niezależny człowiek z zamkniętym interesem ts3. Obecnie pomagam ludziom na forum.

P.S Dzieciaczku, nie pierdol kim ja jestem lub od kogo bo, c***a o mnie wiesz!

Nie polecam!

//

Opublikowano

Nie polecam wbijają na ts i reklamują się grożą że ts rozwalą (co mnie nawet rozbawiło xD).

Masz rację. Ten serwer jak i jego administracja to dno. :) 

Takie osoby nie powinny tworzyć ani prowadzić projektów. Nic nie potrafią sami zrobić i osiągnąć jakikolwiek cel, tylko po trupach. 

Opublikowano

Nie polecam wbijają na ts i reklamują się grożą że ts rozwalą (co mnie nawet rozbawiło xD).

Daj jakieś dowody. Może być IP reklamującego sprawdzę kto to.

Opublikowano

Takie osoby nie powinny tworzyć ani prowadzić projektów. Nic nie potrafią sami zrobić i osiągnąć jakikolwiek cel, tylko po trupach. 

Maja wiedze twój Gang z szkoły cały czas wbija tu i pisze jakieś bajki z teamspeaku jak dla mnie to jesteś śmieszna. Sama masz teamspeaka co jest (50 online) i jesteś zazdrosna i do tego mnie nie lubisz, bo wiesz, że ja mam na cb wyj***** bo jesteś nikim tu na forum i na teamspeaku.

1408414693805861454685.png

@xAnonymous

@TheGronek1910PL

@Maja..

@Emos76

Opublikowano

^^ Generalnie to na TeamSpeaku mam do 200 osób dziennie to po pierwsze. Po drugie żadnej z tych osób nie znam i nie współpracuję z Nimi co dopiero chodzić do szkoły (??).

Niby Cię nie interesuję, a jednak pytałeś się o moją ocenę na temat swojego serwera i czy zrobię Ci ikonki.

Jestem nikim na forum i TeamSpeak'u? W sumie spoko ale nigdzie nie prosiłam Cię o opinię na mój temat.

Mało tego uważam, że spamujesz bo dodając prezentację na forum musisz się liczyć z tym, że będą też negatywne opinie. 

Dlaczego wypowiadasz się na mój temat i mojego serwera skoro to prezentacja Twojego?

Ludzie piszą prawdę o Tobie i Twoim TS, a Ty ich hejtujesz bo nie liżą Ci dupę.

W tym momencie to Ty jesteś śmieszny. :(

Nie pozdrawiam, nie polecam!

Opublikowano

Jak dla mnie 

1. Ros pierdol na ts (chodzi mi głownie o dizajn ) , mało tego 0 "Spacerów"  typu : Strefa Partnerów , Strefa Premium czy nawet Premium , powiedzmy że jest nowy  Użytkownik ts , nie zna ts 100% procent tylko 5 % , i nie wie czyj to serwer : Metina , Minecrafta Ch** z tym ze se scroluje i widzi Głowna Administracja ale jest zagubiony kogo to ts ..... 

2. W ikonkach "Administracja ts3" całkowity rospierdol  zamiast poukładane : Własciciel , Root ... to jest :  Technik , Admin Server Query , Admin PG... , itp. 

jak dla mnie 2/10 ;) 

a co to u góry to kurw zróbcie dramę na youtube to po 100k subów będziecie mieli . Ale z nimi się zgadzam .

Czy polecam czy nie to wszystko jedno ocena : 2/10 

Dzękuje dobranoc 

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

Maja wiedze twój Gang z szkoły cały czas wbija tu i pisze jakieś bajki z teamspeaku jak dla mnie to jesteś śmieszna. Sama masz teamspeaka co jest (50 online) i jesteś zazdrosna i do tego mnie nie lubisz, bo wiesz, że ja mam na cb wyj***** bo jesteś nikim tu na forum i na teamspeaku.

1408414693805861454685.png

@Borygard

@xAnonymous

@TheGronek1910PL

@Maja..

@Emos76

Piszesz o dzieciach, a do mojego postu nie umiesz się ustosunkować. Napisałem ci, że łączysz trzy ekipy w jedną a ty dalej swoje... Każdą negatywną opinię wrzucasz do jednego worka ekipa Mai. Wy głupotą to się już tu w temacie chwalicie.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...