Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting pod TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam hostingu który będzie miał dobrą ochronę anty ddos i żeby nie był za drogi miałem wcześniej blazingfast ale ludzie go cały czas wywalali i support mnie wkurzał. Patrzyłem na hosteam ale nie wiem jaką ofertę wybrać lub na lvlup.pro ale nie jestem do konca przekonany co do niego. A i jak coś nie piszcie mi o bizneshostach i tym podobnych ;)­

RgHJo5t.gif

Opublikowano

Dobry hosting pod względem zabezpieczeń : hosteam.pl (Cena nie za dobra)

Dobry hosting pod względem cenny:lvlup.pl  (Zabezpieczenia jedne z lepszych)

- Oferta zależna od botów/ilości graczy itp.

1G powinno wystarczyć na mniejszy serwer + Małe BOTY.

Opublikowano

jak masz oryginalną licencję to weź voice vps-a w net-speak w lokalizacji polskiej, nie wywalą ci go tak szybko.

Co do lvlup tu masz opinie  http://www.mpcforum.pl/topic/1541708-płatność-przez-paysafecard-vps/?p=13039577

Net-speak nie do zgaszenia przez pseudo hakierów max 5% pakietów na serwerze :v

Dobry hosting pod względem zabezpieczeń : hosteam.pl (Cena nie za dobra)

Dobry hosting pod względem cenny:lvlup.pl  (Zabezpieczenia jedne z lepszych)

- Oferta zależna od botów/ilości graczy itp.

1G powinno wystarczyć na mniejszy serwer + Małe BOTY.

Hosteam usunął informację o zabezpieczeniach w VPS'ach. OpenVZ idzie zgasić, KVM już trudniej. 
Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro jakis chu... sie na ciebie uwzie bedzie 2-3 razy dziennie ddosował i hosting ci zablokuje vpsa i lipa nawet jak bedzie vps opłacony o 3 miesiące do przodu 
Ps weź sobie hosteam bedziesz mial spokój z ddosami

Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro jakis chu... sie na ciebie uwzie bedzie 2-3 razy dziennie ddosował i hosting ci zablokuje vpsa i lipa nawet jak bedzie vps opłacony o 3 miesiące do przodu 

Poproszę jakieś dowody że serwer został zablokowany

yJIK9mU.png

Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro jakis chu... sie na ciebie uwzie bedzie 2-3 razy dziennie ddosował i hosting ci zablokuje vpsa i lipa nawet jak bedzie vps opłacony o 3 miesiące do przodu

Na hosteam też mogą zablokować za nagminne ddosy (Tak słyszałem)

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro jakis chu... sie na ciebie uwzie bedzie 2-3 razy dziennie ddosował i hosting ci zablokuje vpsa i lipa nawet jak bedzie vps opłacony o 3 miesiące do przodu

Tak na hosteam blokują. Tutaj masz wypowiedz mojego znajomego który posiadał serwer w hosteam

Oczywiście nie polecam, większy atak i macie blok maszyny 24h, kolejny atak 72h, co wygląda następująco w hosteamie 24h = 35h, 72h = 85h taka mała ''obsuwka'' z ich strony, kolejna sprawa ich support, na odpowiedź czekasz dobre 1h+ po czym dostajesz odpowiedź w ogóle nieodpowiadającą na Twoje zgłoszenie (mają Cię po prostu za idiotę i zadają kretyńskie pytania), dla zainteresowanych tym hostingiem mam kilka ssów, wystarczy napisać pw.

yJIK9mU.png

Opublikowano

Niezależnie od dostawcy gdy VPS wpływa na stabilność innych VPSów to jest usuwany a pliki oddawane użytkownikowi.

Czy OVH, lvlup.pro, hosteam czy jeszcze inni zasady działają tak samo. Przy zakupie akceptujesz regulamin i należy go przestrzegać, inaczej usługa może być zablokowana lub usunięta.

OpenVZ ma to do siebie że nie ma idealnej izolacji i jest większa szansa na negatywne skutki dla innych użytkowników VPS na dedyku. Ale co ja tam wiem, prowadzę tylko firmę w tej branży przez 3 lata, ten user pewnie wie lepiej więc jeśli to czytasz to oszczędź swój czas i przerwij czytanie tego posta, przejdź do innych postów.

O ile pamiętam ten użytkownik wyraźnie zignorował moje zalecenie skorzystania z innej oferty która jest dostosowana do częstych ataków (KVM Game Pro), w tej ofercie z lepszą izolacją i filtrem OVH Game jeszcze nie było takich przykrych sytuacji. User uparł się przy OpenVZ bo taniej i taki był efekt, mogę wręcz powiedzieć że jest sam sobie winien.

Na stronie z ofertą wyraźnie jest napisane że to KVM jest przeznaczony do TS3.

Często też pomagam userom w migracji z OpenVZ na KVM bez dodatkowych opłat przenosząc ważność na inną ofertę ale oczywiście tym którzy nie bluzgają na mnie co chwilę w ticketach i dadzą spokojnie pracować.

Potem gdy ruch przychodzący odciął całego dedyka od sieci na dobre kilkadziesiąt minut to nie miałem wyjścia i VPS został usunięty. Nie mogłem dopuścić aby > 15 innych userów cierpiało z powodu jego TS3 na VPS.

Bluzgi tutaj nie pomogą gdyż sprawa została już zamknięta. Na przyszłość proszę podchodzić spokojnie do supportu to i odwdzięczę się tym samym, pozdrawiam wszystkich uczciwych klientów :)

Opublikowano

Po co maja cierpieć inne serwery podczas gdy inny ma atak? Tak się dzieje na OpenVZ, serwery KVM nie są aż tak często blokowane.

Opublikowano

lvlup 

+ dobre filtry (game z ovh)

+ ovh

+ Szybka odpowiedź od suportu

- Ping ~ 60 

Hosteam

+ Dobre filtry

+ Polska

+ Niski ping

- Dyski Hdd

- Wolny support

- Wolno blokują nowe metody

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

blazingfast jest spoko masz prawie do 1T ochrony to jest sporo plus blokade portów to daje ci dobrą ochrone lvl up chowa się do blazinga a jeżeli chodzi o vps na hostem a blazingast moim zdaniem vpsy mają lepsze blazingfast sam kożystam polecam jeżeli chcesz coś lepszego polecam hosteam oferte kvm lecz za to dużo ci pociągnie z portwela polecam vps na blazingfast za 10 euro na miech osobiście mam i nie miałem problemów a ataków kilka po włączeniu filtra vps nawet tego nie odczówał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...