Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug seprom juz nie dziala ?

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm? z tego co pisali inni i sam sprawdzilem  3 razy pod rzad to chyba naprawili to ...

Opublikowano

Chodzi o ten z skylabem i nieskończonym sepromem na statku? Jak tak to wychodzi to tylko niektórym bo musi być wolny komputer i połączenie internetowe. Jak masz światłowód to nie licz na powodzenie tego bugu

Opublikowano

Chodzi o ten z skylabem i nieskończonym sepromem na statku? Jak tak to wychodzi to tylko niektórym bo musi być wolny komputer i połączenie internetowe. Jak masz światłowód to nie licz na powodzenie tego bugu

Serio? To wychodzi na to, że jestem jakimś ewenementem skoro wychodzi mi to ze światłowodem i z nie słabym komputerem :P

Bug dalej działa tylko musisz dobrze utrafić moment.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Zawsze trafiałem i było git . Po prostu wczoraj mi nie wyszło 3 razy pod rząd . Dobrze że mam nabugowane parę mln to na troszkę będzie ;p

Opublikowano

a o który Ci chodzi dokładniej?

Jak   o      który...

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Ja do tej pory znałem dwa związane z sepromem - jeden na przesyłanie, a drugi na ulepszanie. Tutaj chodzi raczej o ten z przesyłaniem.

Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...