Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakimi słowami zaprosić koleżankę na randkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, chcę iść z nią do kawiarni na herbate/kawe i ciasto.

Problem w tym ze nie wiem jak jej o tym powiedziec, nie chce powiedziec tak "Hej, spotkamy sie tu i tu" czy cos tylko chce, aby w tym zdaniu było coś o randce, aby się domyslila, ze chodzi mi o randke i ze chce czegos wiecej/poznac Ją bliżej, jest to moja znajoma i zaryzykuje, najwyżej c**j bombki strzeli i bedzie po znajomosci jak uslyszy ze chce isc na randke ale kto nie ryzykuje szampana nie pije xD

tak czekam na posty typu ale dzieciak haha idz na samosie czy coś xD

oczywiscie warny polecą

Opublikowano

no elo słuchaj karyna mialem isc z ziomkami do wierzy demonuw na ch2 bo tam zawsze mało osub i jest kowal od birzuteri ale jestes tak interesujaca ze grzechem byloby nie zaprosic cie na kawe i ojebanie jakiegoś ciasta, co ty na to?

Opublikowano

@ up

beka z typa, po rozmowie idzie śmiało stwierdzic ze ludzie tutaj w większości to gimnazjum gdzie chodzi mi o normalne odpowiedzi, takie trudne aby pomóc tylko robić z siebie debila na forum bo na żywo już za dużym nim się jest?

Opublikowano

Wybierz takie miejsce, żeby się domyśliła.

Wolę zostać odrzucony wcześniej i mieć tą świadomość niż po..

Dlatego zwracam się z pomocą do was co mógłbym do niej napisać aby mi wiedziała o co chodzi, najwyżej dostanę kosza albo się zgodzi :)

Opublikowano

@ up

beka z typa, po rozmowie idzie śmiało stwierdzic ze ludzie tutaj w większości to gimnazjum gdzie chodzi mi o normalne odpowiedzi, takie trudne aby pomóc tylko robić z siebie debila na forum bo na żywo już za dużym nim się jest?

Beka typie to z ciebie, pierw zadajesz dziwne pytania jak poradzić sobie z dziewczyną albo jak wyznać je jebane uczucia potem pytasz się k***a nas jakimi słowami zaprosić koleżankę na randkę no ja p******e i to my jesteśmy gimbami? jak k***a totalnie nie wiesz jak zagadać do laski bo ciągle boisz się k***a jak ognia to ściągnij gacie i zostań przy waleniu kapucyna bo nie wróże ci długoterminowych związków jak jeszcze uda ci się z kimś związać. Jeżeli masz zamiar w nas rzucać tekstami typu "gimba" "gimnazjum" to z łaski swojej wypierdalaj bo nie mamy zamiaru czytać tych twoich żałosnych wypocin jak to masz źle w życiu bo nie umiesz się odezwać do dziewczyny, jeszcze taka rada na przyszłość, chcesz normalnej odpowiedzi? to k***a zadawaj normalne pytania a nie jak jakiś typ co pierwszy raz dziewczynę widzi. 

Opublikowano

Hey mała idziesz ze mną na randkę a jak nie to będę bił wszystkich w m1 bo jestem koxem xD wiec się masz zgodzić bo będę wytrwały jak ruski biegnący za kimś przez kilka godzin.

Opublikowano

Walnij ją łopatą w łeb , wtedy będzie musiałaby się z  tobą pójść .

Albo powiedz choć do mojego domu   zagramy partyjkę  w Doom 1 lub 2 razem <3

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Zacznij z usmiechem, potem dawaj komplementy i dalej tylko spytaj, czy nie ma wolnego czasu i jesli tak, to czy nie chce isc z toba do kawiarni. Caly czas sie usmiechaj, komplementy tez, ale nie przesadzaj z nimi(wystarczy jeden do urody i ubioru), bo tak dziala manipulacja

Opublikowano

Zacznij z usmiechem, potem dawaj komplementy i dalej tylko spytaj, czy nie ma wolnego czasu i jesli tak, to czy nie chce isc z toba do kawiarni. Caly czas sie usmiechaj, komplementy tez, ale nie przesadzaj z nimi(wystarczy jeden do urody i ubioru), bo tak dziala manipulacja

Takich gości to szanuję, udzielą normalną odpowiedzi :)

Ale czekaj, chcę Ją zaprosić przez portal społecznościowy, jak mam się uśmiechać na nim xD?

Opublikowano

;_______;

Przez fb? I hope it was just a joke.

Jak ty się wstydzisz w rzeczywistości się jej zapytać to ciekawi mnie jak będziesz z nią gadał na tej randce. A poza tym pytanie na fb to co innego niż w rl. W dodatku na fb może cię zignorować. Ja osobiście nienawidzę jak mnie ktokolwiek ignoruje. Już wolę jakby mi napisał spierdalaj.

@Hardiel ci napisał, co masz zrobić. Teraz wystarczy tylko znaleźć odwagę. Jak ci da kosza, nie ma co się przejmować.

Tylko ty pierw lepiej pomyśl, o czym z nią będziesz gadał. Bo siedzenie w martwej ciszy nie jest romantyczne. W dodatku zamiast kawiarni możesz zaproponować jakąś atrakcję, np. kręgle, bilard...

I ja cię tu ziom nie wyśmiewam. Tylko ci uświadamiam, że przez fb to nie ma co takich pytań zadawać.

19.jpg

Opublikowano

Nie no widziałem ludzi nieśmiałych, ale nieśmiałość przez internet to już jest coś :D hahahaha Skoro to twoja znajoma to podejdź i spytaj się czy nie wybrała by się z tobą do kawiarni na jakąś randkę, powiedz że bardzo ci się podoba i tyle xD najwyżej zostaniesz odrzucony. Ale jak coś to mów że żartowałeś xD chociaż nie będą się z cb śmieli xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ludzie, jak mam Ją zaprosić na żywo skoro mam do niej 10km drogi? Mamy ze sobą tylko kontakt przez fb i przez niego się umawiamy zawsze także nie mam innego wyboru niż przez fb..

Jak mam się uśmiechnąć niby waszym zdaniem przez fb xD?

Opublikowano

Witaj ..., chciałbym uprzejmie zaprosić Cię na spotkanie zwane ,,randką" w dniu ... o godzinie ..., mam wielką nadzieje, iż przybędziesz i zaszczycisz mnie swą obecnością.

W kropkach wstaw odpowiednie informację, które zamierzasz jej oświadczyć.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Weź telefon do ręki i zadzwoń, wystarczą takie słowa "Hej, co robisz w sobotę wieczorem? Nic? To zapraszam na kręgle/pizzę/rowery/spacer/czyciortgowiecolubi.

PS kup różyczkę ;).

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Czyli nie chodzisz z nią do szkoły.

Jak się uśmiechać? Skype -> kamerka. Skype w tym przypadku to chyba najlepsza idea. Ale nie żaden TS3 -_-. TS to bardziej dla gejmerów. Przy okazji są większe szanse, że cię nie zignoruje.

Ooo, albo tak jak @Lilly Green napisała, to też dobra idea.

19.jpg

Opublikowano

Ludzie, jak mam Ją zaprosić na żywo skoro mam do niej 10km drogi? Mamy ze sobą tylko kontakt przez fb i przez niego się umawiamy zawsze także nie mam innego wyboru niż przez fb..

Co to jest 10km? Skoro naprawdę ci się podoba a wręcz "Zakochałeś się w niej" to według mnie warto by było iść te 10 km nawet na piechotę, może nawet zaimponujesz jej tym? :) Ewentualnie, po prostu napisz to co myślisz. Podobno w tym wszystkim chodzi o to żeby być sobą, lecz zadając to pytanie i korzystając z porad, nie zrobisz tego tak jak byś to robił sam. ;) Masz tu formułkę "Siemka (imię), miałabyś ochotę na jakąś randkę? np. kawiarnia?" (Nie przepisuj jej pls xD) chyba chcesz żeby to była twoja dziewczyna a nie forumowa xDDD Uwierz w siebie i bierz się do roboty. Jak się nie uda to będzie kolejna nie ma co się bać. :) Powodzenia Ci życzę i pozdrawiam :)

33eHdSv.png

Opublikowano

Co to jest 10km? Skoro naprawdę ci się podoba a wręcz "Zakochałeś się w niej" to według mnie warto by było iść te 10 km nawet na piechotę, może nawet zaimponujesz jej tym? :) Ewentualnie, po prostu napisz to co myślisz. Podobno w tym wszystkim chodzi o to żeby być sobą, lecz zadając to pytanie i korzystając z porad, nie zrobisz tego tak jak byś to robił sam. ;) Masz tu formułkę "Siemka (imię), miałabyś ochotę na jakąś randkę? np. kawiarnia?" (Nie przepisuj jej pls xD) chyba chcesz żeby to była twoja dziewczyna a nie forumowa xDDD Uwierz w siebie i bierz się do roboty. Jak się nie uda to będzie kolejna nie ma co się bać. :) Powodzenia Ci życzę i pozdrawiam :)

Wiesz czego się boję? Odrzucenia, k***a lubie Ją i chciałbym Ją bliżej poznać ale nie wiem czy ona chce.. A nie chcę tym przekreślać znajomości bo jest spoko, fajnie się z nią rozmawia, mówi mi o wszystkim(czasami więcej niż swojej przyjaciółce), mogę z nią iść na piwko, gdziekolwiek i naprawdę nie chciałbym tego skreślać, dlatego boję się pytać o randkę bo nie wiem jak ona to przyjmie, mam 50% szans, że się zgodzi i 50%, że nie ale zostańmy przyjaciółmi = nie będzie już tak samo pomiędzy nami jak wtedy

Opublikowano

"Hej mala jak tam leci zycie na wsi? Zagramy moze w lola wieczorem ;)? Gwarantowane emocje w 100% jakich nigdy nie doswiadczylas. Wiec co? Widzimy sie w grze?!".

A tak na serio ziomus masz nierowno pod sufitem... Jak nie wiesz zapytaj sie ojca jak wyrwywal.

Opublikowano

Wiesz czego się boję? Odrzucenia, k***a lubie Ją i chciałbym Ją bliżej poznać ale nie wiem czy ona chce.. A nie chcę tym przekreślać znajomości bo jest spoko, fajnie się z nią rozmawia, mówi mi o wszystkim(czasami więcej niż swojej przyjaciółce), mogę z nią iść na piwko, gdziekolwiek i naprawdę nie chciałbym tego skreślać, dlatego boję się pytać o randkę bo nie wiem jak ona to przyjmie, mam 50% szans, że się zgodzi i 50%, że nie ale zostańmy przyjaciółmi = nie będzie już tak samo pomiędzy nami jak wtedy

Rozumiem ale albo spytasz albo będziesz żałował że nie spytałeś, ja wolę wersję "Wolę coś zrobić i żałować że to zrobiłem, niż tego nie zrobić i myśleć co by było gdyby...." Ryzyko to ryzyko jak się nie uda a piszesz przez fb to zawsze możesz napisać że jakiś kolega tak sobie dla żartu napisał i udawać że nic takiego nie napisałeś, w końcu jeśli cię odrzuci a ty ją raz okłamiesz to nic się chyba nie stanie. Niestety albo ryzyko albo nic. Na tym polega życie ;d (Jak się nie uda a napiszesz że to kolega napisał, to stare relacje zostaną, będziesz żył z 1 kłamstwem na głowie, no i zostanie twoją "koleżanką/przyjaciółką" ale dziewczyny będziesz mógł szukać innej xD) Szczerze ci napisałem ;P Nie gwarantuję wygranej, ale czy spytasz tak czy tak to nic nie zmieni, albo się jej podobasz albo nie xD Z tego co widzę to dużo z nią rozmawiałeś, więc jak jedno zdanie napiszesz źle to nie odrzuci cię z powodu tego zdania tylko z ogólnego xD

Hmm może trochę źle to napisałem xD może mieć obawy etc. więc może nie wyjść tak łatwo, lecz chciałem ci tym przekazać że albo ryzyko albo przegrana z miejsca, a ty powinieneś to zrobić po swojemu. ;)

33eHdSv.png

Opublikowano

No ziomuś, napisaliśmy ci co masz zrobić. Reszta należy do ciebie. Dalsze pytanie o rady nie ma sensu. Nie dostaniesz tu żadnej nowej specjalnej rady. Aktualnie zachowujesz się jak osoba, której 10 razy powiedziała to samo, a ta nadal nie wie co robić.

I moim zamiarem tutaj nie jest oczernienie ciebie czy coś. Chcę ci tylko coś uświadomić.

Ogólnie boisz się odrzucenia. Między wami jest fajnie. Ale tobie nie jest fajnie. Czujesz że to jednak coś więcej. Jeżeli nie podejmiesz żadnej akcji, dalej będzie ci źle. Jeżeli podejmiesz to są dwie możliwości:

• Dostaniesz kosza i też będzie ci źle, ale pamiętaj, że czas leczy rany,
  • Ona się zgodzi i będzie fanie.
Innymi słowy nie masz wyjścia. Jeżeli z nią nie pogadasz - lipa, jeżeli pogadasz - albo lipa albo fajnie. Wniosek z tego raczej sam wyciągniesz. Teraz może trochę późno, to do niej na Skype nie dzwoń, ale jutro nie ma co się opieprzać. Powodzonka

19.jpg

Opublikowano

@ up

Na prawdę oczekujesz poważnych odpowiedzi na forum gdzie 3/4 użytkowników to podludzie i debile? Proszę Cię :D

Może po prostu ją zapytaj czy chciała by gdzieś wyjść gdziekolwiek. Powiedz, że się gdzieś wybierasz, znajdź jakiś pretekst i zapytaj ją czy może nie chciała by iść z Tb. Jak już się zgodzi to ową wycieczkę można ,,edytować'' w zależności jak się będzie sytuacja rozwijała. Dobrze to rozegrasz to może skończyć się to jako pełnoprawna randka :P

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...