Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Walmor

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak spatchować tego clienta? Bo się zatrzymuje.. 

Po kilku relogach ruszyło, ale długo się pobiera trochę

Opublikowano

ja pierd*le jakie płaczki Ludzie .. Easy to nie forfun osobiście gram na becie i serwer prezentuje sie rewelacyjnie fajny serwer i nie jak wszystko co teraz startuje że nawalone tylko stary dobry metin :) 

AGONIA PANY 

Opublikowano

ja pierd*le jakie płaczki Ludzie .. Easy to nie forfun osobiście gram na becie i serwer prezentuje sie rewelacyjnie fajny serwer i nie jak wszystko co teraz startuje że nawalone tylko stary dobry metin :)

AGONIA PANY 

Te dropy?  xD

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Jak spatchować tego clienta? Bo się zatrzymuje.. 

Po kilku relogach ruszyło, ale długo się pobiera trochę

Z Patcherem występują problemy jeśli się zatrzyma trzeba go wyłączyć i uruchomić ponownie.

AGONIA PANY 

Tak jak kolega napisał, dokładnie nasz serwer to nie 4fun :) 

WKO8OY2.png

Opublikowano

Mam tylko nadzieję ze nie bd udpate z lvlem + eq co 2 tyg... Bo to zamiast polepszać sytuację i zachęcać graczy do gry to ich tylko zniechęca.

Update może być jak najbardziej ale nie za często update z lvlem + eq.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję ze nie bd udpate z lvlem + eq co 2 tyg... Bo to zamiast polepszać sytuację i zachęcać graczy do gry to ich tylko zniechęca.

A widziałeś na jakimś serverze update lvla i eq co 2 tyg? 

Opublikowano

Było sporo takich serwerów. Oczywiście nie robili update co 2 tygodnie przez cały rok. To faktycznie wkurzające gdy 20 osób porobi sobie parę itemków na max lvl i od razu max poziom jest podnoszony. A po 2 miesiącach nie ma co robić, bo nikt nie będzie bił 300 lvlu i robił 20 setów eq. 

Opublikowano

Było sporo takich serwerów. Oczywiście nie robili update co 2 tygodnie przez cały rok. To faktycznie wkurzające gdy 20 osób porobi sobie parę itemków na max lvl i od razu max poziom jest podnoszony. A po 2 miesiącach nie ma co robić, bo nikt nie będzie bił 300 lvlu i robił 20 setów eq. 

Nie wiem o co wam chodzi naprawdę.... chyba lvl wraz z eq itp jest podnoszony kiedy większa ilośc graczy osiągnie maxymalny lvl a to jak szybko ktoś osiągnie maxymalny lvl, eq itp jest zależne od servera i jego trudności . Wiadomo, że na easy to przychodzi szybciej, ale skoro tu jest max 200lvl to ile może być update 2/3 max bo wątpie żeby był tu wyższy lvl niż 250 

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi naprawdę.... chyba lvl wraz z eq itp jest podnoszony kiedy większa ilośc graczy osiągnie maxymalny lvl a to jak szybko ktoś osiągnie maxymalny lvl, eq itp jest zależne od servera i jego trudności . Wiadomo, że na easy to przychodzi szybciej, ale skoro tu jest max 200lvl to ile może być update 2/3 max bo wątpie żeby był tu wyższy lvl niż 250 

Chodzi o zbyt szybkie update... zrobisz marne wojenne eq i zaraz spam że nie ma co robić ludzie chcą update mimo iż w pvp gówno znaczą ;)

Nwm czy grałeś na easy ale sytuacja wygląda aktualnie tak: max lvl 200 - update 220 - update 240 - zamknięcie serwera bo update są tylko robione pod zbicie większej ilości hajsu. Bierzcie przykład np z vesterisa gdzie nic nie jest robione od długich msc a i tak jakaś tam liczba osób gra.

Opublikowano

Chodzi o zbyt szybkie update... zrobisz marne wojenne eq i zaraz spam że nie ma co robić ludzie chcą update mimo iż w pvp gówno znaczą ;)

Nwm czy grałeś na easy ale sytuacja wygląda aktualnie tak: max lvl 200 - update 220 - update 240 - zamknięcie serwera bo update są tylko robione pod zbicie większej ilości hajsu. Bierzcie przykład np z vesterisa gdzie nic nie jest robione od długich msc a i tak jakaś tam liczba osób gra.

Ta tylko Vesteris nie ma nic wspólnego z easy 

Opublikowano

Liczę że serwer nie będzie taki jak inne. Czyli milion ulepszaczy każdy to czegoś innego. Ulepszanie setów co 30 minut. Czekam na serwer gdzie nie trzeba spędzać godziny na dropieniu bo to jest nudne. Szukam czegoś gdzie w ciągu 30 minut wydropimy dużo ulepek i nie będzie aż tak dużo ulepszeń setów. Myślę że wbijanie leveli też nie będzie męczące.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Jedna z najlepszych prezentacji jakie widziałem. Przejrzysta i treściwa.

Chapeau bas ;)

Fanem serwerów easy nie jestem, ale ściągnę i zagram żeby móc wypowiedzieć się na temat serwera. Trzymam kciuki za bezproblemowy start.

Jedna z najlepszych prezentacji jakie widziałem. Przejrzysta i treściwa.
Chapeau bas ;)
Fanem serwerów easy nie jestem, ale ściągnę i zagram żeby móc wypowiedzieć się na temat serwera. Trzymam kciuki za bezproblemowy start.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Dadajcie questa na przywitanie

Dodajcie duza czcionke lub mozliwosc jej zmiany

Ile na max lvl jest hp i ile się bije w pvp :D?

Opublikowano

Liczę że serwer nie będzie taki jak inne. Czyli milion ulepszaczy każdy to czegoś innego. Ulepszanie setów co 30 minut. Czekam na serwer gdzie nie trzeba spędzać godziny na dropieniu bo to jest nudne. Szukam czegoś gdzie w ciągu 30 minut wydropimy dużo ulepek i nie będzie aż tak dużo ulepszeń setów. Myślę że wbijanie leveli też nie będzie męczące.

to sie pomyliles

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Będzie możliwość dodania przycisku, który automatycznie włączy wszystkie podstawowe/standardowe dopalacze? Nie doczytałem w prezentacji żeby coś takiego było :)

Opublikowano

Będzie możliwość dodania przycisku, który automatycznie włączy wszystkie podstawowe/standardowe dopalacze? Nie doczytałem w prezentacji żeby coś takiego było :)

jest takie cos :)

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, ale czy około 35zł za samego peta to nie za dużo ? Przy czym gra bez IS,u to jakaś pomyłka bo mamy około 100%  na potwory mniej i xx% HP.

Ja rozumiem że serwer musi zarabiać ale znam sporo serwerów gdzie za 35zł można kupić poł IS,a i jakoś funkcjonują :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...