Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda że summoner jak wali pvp to ma być bez peta bo kolega z gildi (150lvl) mówił mi że summ który wali pvp z petem to lamus wiec prosze o odpowiedz

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

Osobiście nie słyszałem o takiej zasadzie i gracze, z którymi robiłem pvp z petem się nie skarżyli. Ale jeśli segnalka ma skilla który leczy to tak samo summoner ma skilla, który pomaga mu bić ...

Opublikowano

To jest zwykły skill...

Powiedz bagusowi żeby zdjął rękawice na czas pvp bo to lamerskie walczyć z nimi...

16435562.jpg
Opublikowano

Bez przesady... Summoner jest dobry do pvp ,ale z dobrym graczem. Większość graczy nie wykorzystuje nawet 25% mocy sumka. Jak jeszcze grałem na 2Moonsie (120 AK) kumpel ,który o Summonerze wiedział chyba wszystko na 112+ kosił mnie jak chciał ,a na pvp zły nie byłem. Kilkaset tysięcy pkt pvp coś chyba mówi.

segita.png
Opublikowano
Bez przesady... Summoner jest dobry do pvp ,ale z dobrym graczem. Większość graczy nie wykorzystuje nawet 25% mocy sumka. Jak jeszcze grałem na 2Moonsie (120 AK) kumpel ,który o Summonerze wiedział chyba wszystko na 112+ kosił mnie jak chciał ,a na pvp zły nie byłem. Kilkaset tysięcy pkt pvp coś chyba mówi.

Ja mowie tu o lvl 145+ i secie 7/8/9.... a nie 110+, sam gram magiem i prawie z kazdym sumem dostaje w dupe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to słabego masz tego maga .....

Dobra wracając do tematu

Summoner ma wszelkie prawo walczyc z petem, ponieważ jest on jego skillem, tak samo jak inne postacie mają dodatkowe buffki (bagi) . Jeśli się z kimś umówisz że nie będziesz używac peta na pvp, to wtedy nie możesz go przyzwac, a tak to normalnie nim kosisz. Pet jest przecież, swojego rodzaju tarczą dla sumka.

tlofbnowe2.jpg