Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XenoBot Full AFK

suchy567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam otóż taki problem że ,gdy próbuje odpalić skrypty full afk to wyskakuje mi taki error:

XenoScript Error:
           Script: [130+ EK] Hrodmir Crystal Cave.lua
           Error: cannot open C:\Users\Sebu[\Desktop\xeno\Versions\..?Data?xb.0022.15.11.28.1239.lua: No such file or directory
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jak myslisz co to znaczy? "No such file or directory".. jesli nadal nie wiesz, Google Translate albo idz do szkoly :)

PS. Podpowiem ze to bug skryptu.

Opublikowano

Wiem co to znaczy, lecz w tym jest problem że nie wiem jak to naprawić, bo jeśli skopiuje tam ten folder z data to i tak pojawia się error że nie można odczytać skryptu a te skrypty działają normalnie u innych.

Opublikowano

Jak myslisz co to znaczy? "No such file or directory".. jesli nadal nie wiesz, Google Translate albo idz do szkoly :)

A można troszkę jaśniej, bo nie za bardzo się na tym znam ?

Opublikowano

Przedział grających ludzi w tibie jest niski w porównaniu do przedziału ludzi jak ja zaczynałem.

Kiedyś nie było "Google Translate".

Mimo wszystko że dla ciebie to jest banał dla kogoś może stwarzać problem, i albo nie wie że można tłumaczyć lub sam nie wiem, przydatniejsza była by odpowiedź nawet na banalne pytanie a nie odsyłać autora tematu do google, co nic nie wnosi do tematu.

Error: cannot open

"Błąd: nie można otworzyć"

No such file or directory

"Nie ma takiego pliku lub katalogu"

This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.

Jest to błąd z wczytaniem skryptu, nie powinien być zgłaszany jako błąd bota.

Osobiście nie znam się na xeno aż tak bardzo ale myślę że coś z tym skryptem jest nie tak jest, spróbuj jeszcze raz go zassać..

p.s nie powinno być na ".xbst"? Ty masz ".lua"

Czy aby na pewno wkleiłeś go tam gdzie powinien być?

Wyskoczył błąd że nie ma takiego pliku w katalogu(czyli go nie skopiowałeś w odpowiednie miejsce) i błąd że nie można otworzyć(czyli spróbuj zmienić na ".xbst")

Opublikowano

Przedział grających ludzi w tibie jest niski w porównaniu do przedziału ludzi jak ja zaczynałem.

Kiedyś nie było "Google Translate".

Mimo wszystko że dla ciebie to jest banał dla kogoś może stwarzać problem, i albo nie wie że można tłumaczyć lub sam nie wiem, przydatniejsza była by odpowiedź nawet na banalne pytanie a nie odsyłać autora tematu do google, co nic nie wnosi do tematu.

Error: cannot open

"Błąd: nie można otworzyć"

No such file or directory

"Nie ma takiego pliku lub katalogu"

Jest to błąd z wczytaniem skryptu, nie powinien być zgłaszany jako błąd bota.

Osobiście nie znam się na xeno aż tak bardzo ale myślę że coś z tym skryptem jest nie tak jest, spróbuj jeszcze raz go zassać..

p.s nie powinno być na ".xbst"? Ty masz ".lua"

Czy aby na pewno wkleiłeś go tam gdzie powinien być?

Wyskoczył błąd że nie ma takiego pliku w katalogu(czyli go nie skopiowałeś w odpowiednie miejsce) i błąd że nie można otworzyć(czyli spróbuj zmienić na ".xbst")

serio? ludzie, wiem co to znaczy, mój skrypt wkleiłem dobrze po prostu u mnie w w głównym folderze, w Versions nie ma folderu Data i tego pliku, spróbowałem skopiować  folder Data do Versions i wyskakuje mi taki błąd

XenoScript Error:
           Script: Gmp.lua
           Error: cannot open C:?Users?Sebu??Documents?XenoBot?Scripts??Gmp.lua: No such file or directory
dodam że ten skrypt działa u kolegów nomalnie tylko ja mam takie problemy czy może to być spowodowane Antywirkiem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...