Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PublicGame.pl - Od Graczy dla Graczy !

dominik354q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znów to scierwo się pokazało? Teraz to mnie wkurzyliście tym swoim DDoS'em. Fajnie nie miec internetu przez parę godzin. Możecie sie szykować na male niespodzianki.

Opublikowano

Na ts3 jest całkiem nowa administracja już w ddosy się nikt nie bawi !

Już nie masz bana 

Mnie to nie obchodzi. Nie pozwolę jakiemuś gówniarzowi, aby się bawił Moim internetem. Przez takich śmieci sobie narobiliście tylko kłopotów. A ja tej sprawy tak nie zostawię.

@AntyWarn:

Nie polecam Serwera, Właścicielka nie odpowiada na podstawowe pytania, bot crack(Nie potrafią go skonfigurować, spam na Czacie głównym), crack licencja.

Opublikowano

Nie polecam. Bot muzyczny na lobby pierdzi tak, że aż uszy bolą. Ciekawy rekord online - 51 osób. Skoro teraz jest 9 osób, z czego 4 to boty, a 2 to administracja.

Bot edytuje liste administracji co 2 sekundy, co powoduje spam na czacie globalnym

Jeszcze raz nie polecam

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

1.51 osób było ale ekipa się posypała i dużo osób odeszło.

2.Bot nie pierdzi może to być wina słuchawek za 5 zł z biedry.

3.Osoby które DDosowały zostały wyrzucone z administracji

4.m-bot jest dobrze skonfigurowany

Już nie masz bana 

Mnie to nie obchodzi. Nie pozwolę jakiemuś gówniarzowi, aby się bawił Moim internetem. Przez takich śmieci sobie narobiliście tylko kłopotów. A ja tej sprawy tak nie zostawię.

@AntyWarn:

Nie polecam Serwera, Właścicielka nie odpowiada na podstawowe pytania, bot crack(Nie potrafią go skonfigurować, spam na Czacie głównym), crack licencja.

Bot już został naprawiony

(Bot nie jest crackowany)

Właścicielka zajmuję się teamspeakiem (Rekrutacja Administracji itp

Technik zajmuje się sprawami technicznymi 

Opublikowano

1.51 osób było ale ekipa się posypała i dużo osób odeszło.

2.Bot nie pierdzi może to być wina słuchawek za 5 zł z biedry.

3.Osoby które DDosowały zostały wyrzucone z administracji

4.m-bot jest dobrze skonfigurowany

Już nie masz bana 

@AntyWarn:

Bot już został naprawiony

(Bot nie jest crackowany)

Właścicielka zajmuję się teamspeakiem (Rekrutacja Administracji itp

Technik zajmuje się sprawami technicznymi 

mbot nie jest crackowany?

K-Scripts co Ty na to?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Witam,

Kolejne ścierwo robione przez owego właściciela "Gamersi" serdecznie nie polecam.. Chyba nie muszę przypominać że gdy tam się wchodzi na serwer, atakują użytkowników darmowymi stresserkami? Jak szukacie stabilnego i doświadczonej administracji to polecam skorzystać z innego serwera.

Btw. Oni nawet nie mają mbot jak już.. po co się pytać czy to crack czy legal.. Posiadają zwykłą, darmową aplikacje ABOT czy jakoś tak.

Ps. Prezentacje to macie doje**ną

Pozdrawiam was serdecznie..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...