Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iHurtYou.pl x2 Nowy Server

dawid08060504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma być.... 

Nie ma to jak wstawiona reklama świeżo i już wygasły CoolTextyl, dobre, dobre. 

Piszecie o serwerze X ale w reklamie opowiadacie o serwerze Y że raty zmiejszyliście czy coś tam. Jest to wkońcu reklama serwera czy reklama serwerowni? Jeżeli mnie interesuje serwer x2 to chciałbym o nim jak najwięcej informacji, a ewentualnie na samym dole dodać informacje "Zobacz także nasze inne serwery", a nie w centrum reklamy piszesz o serwerze x1. 

Przy większej ilości graczy zrobimy konkursyki o gry steam.

Istny szantaż, jeżeli Wam zależy na graczach to się chyba dla nich robi konkursy, a nie z podejściem, grajcie to zrobimy coś. Nie rozumiem tego typu podejścia. Przekonajcie ich czymś to sami przyjdą i nie piszcie takich regułek bo to jest porażka... Lepiej by było napisać "W przyszłości planujemy zrobić konkursy na gry". A waszym zadaniem jest, aby do tamtego czasu uzbierać dużą ilość graczy. 

Reklama jest według mnie do bani i do napisania od nowa .... Strasznie chaotycznie i nie wiadomo co z czym się je. Piszecie o play2win, potem w tym samym zdaniu o administracji ile mają lat a potem że fajnie będzie się grało. Dalej to mi się czytać nie chce po tym.

Dodatkowo VIP!

Serwer x2 gdzie chatkę się buduje ciężko a vip codziennie ma za free DETO, myślicie w ogóle czasem? Jedna osoba ma 14 c4 na wipe, masz 3 vipów w ekipie i masz 42 c4? Odpowiedzcie sobie sami czy to jest normalne.

Dodatkowo forum na darmowym hostingu, najgorszym jakim jest.

Nie polecam w ogóle tego serwera, marnowanie czasu, a administracji radzę ogarnąć ten burdel ...

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...